Ăsta-i nivelul de educație: se laudă la televizor că poartă bijuterii de 300.000 de euro

0
20933
Anamaria Prodan

Impresarul de fotbaliști Anamaria Prodan (48 de ani), soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), afișează o lipsă de modestie sfidătoare. Nu doar că poartă la vedere bijuterii de sute de mii de euro, dar se și laudă cu ele.

Anamaria Prodan, fiica fostei cântărețe Ionela Prodan, este o femeie bogată. Chiar foarte bogată, mai ales după căsătoria cu Reghecampf, un antrenor cu cotă ridicată și cu contracte consistente în lumea fotbalului.

Recent, Anamaria Prodan s-a lăudat la Kanal D, în emisiunea moderată de Denise Rifai, că are pe ea bijuterii de circa 300.000 de euro. A spus-o cu mândrie și emfază, chiar cu aroganță.

„Port 9 brăţări. Costă în total 190.000 de euro. Mai sunt inelele şi ceasul, o sută şi ceva”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea „40 de întrebari” de la Kanal D.

„Aşa m-am născut. De mică, toată lumea se uita la mine. Eram fata unei celebre cântareţe… Nu ascund ce am. Că au fost bune, că au fost rele, sunt ale mele. Am o împlinire când ajut oamenii. Atunci mă încarc cu ani de viaţă. Dar din dar se face rai. Sunt un om care calcă pe cadavre atunci cand fac business. Nu gândesc business-ul cu inima, îl gândesc cu capul. Cu inima gandesc doar când e vorba de ai mei”, a mai spus Anamaria Prodan.

Și-a pierdut casa la jocuri de noroc

”Mi-au plăcut foarte mult jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta și am vrut să experimentez. Mi-a plăcut viața de noapte, mi-a plăcut să merg la cazino. Aveam foarte mulți bani și puteam să joc cât voiam eu. Nu ceream nimănui bani”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara a adăugat că a ajuns să petreacă nopțile în cazino din cauza anturajului. ”Atunci am pierdut şi casa. Atunci am vândut apartamentul ca să achit telefonul, că vorbeam la telefon foarte mult şi pe vremea aia era un lux. Am pierdut foarte mulţi bani…”, a mai dezvăluit soția lui Reghecampf.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here