Cumpănașu flirtează periculos cu minore pe TikTok. Se laudă cu „dotările” sale: „Este «din fabrică» și funcționează perfect. Pentru fete și femei este foarte bine, crede-mă!”

5
18836
Cumpănașu și minora de 16 ani

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la Președinția României (care și-a făcut campanie pe tragedia nepoatei sale Alexandra Măceșanu, una dintre victimele monstrului Gheorghe Dincă din Caracal), poartă discuții cu tentă sexuală pe TikTok cu minore de 15-16 ani, dezvăluie Aktual24.ro.

Comportamentul lui Cumpănașu a fost sesizat pe mai multe rețele de socializare.

Alexandru Cumpănașu (39 de ani) are 4 copii cu 3 femei diferite.

TikTok este o rețea de socializare foarte populară în rândul copiilor și al adolescenților de până în 16 ani. Cumpănașu, al cărui cont este numit profu.online, are 450.000 de urmăritori, majoritatea elevi și eleve.

Cumpănașu se declară susținătorul elevilor nemulțumiți de școală, teme și profesori și le promite elevilor că va declanșa acțiuni în instanță împotriva cadrelor didactice pentru presupuse abuzuri ori ilegalități.

Cumpănașu a publicat peste 2.300 de clipuri pe TikTok până acum. În unele dintre acestea, el are discuții cu conotații sexuale cu minore.

Pe YouTube și pe alte rețele de socializare au fost încărcate videoclipuri de către tineri revoltați, în care Cumpănașu face referire la „dotările sale de la natură”.

Totul a pornit după ce Cumpănaău a dansat într-un live, iar tinerii au remarcat că acesta avea blugii prea strâmți. Ei au făcut glume despre faptul că individul ar utiliza produse pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale.

„Eu cred că tu ai un păr frumos. Ești o fată destul de dezvoltată”

Într-un dialog cu o elevă de 16 ani, Cumpănașu a fost întrebat dacă folosește un astfel de produs, numit „chitanțier”.

„Vă întreba cineva dacă vă dați cu «chitanțier»”, l-a întrebat pe Cumpănașu minora de 16 ani.

„Nu, nu mă dau cu «chitanțierul», că m-a făcut mama suficient de bine. Ar trebui să-mi fie rușine sau să fiu mândru de chestia asta? Că nu mi-e clar, voi sunteți fete și trebuie să ne spuneți”, a răspuns Cumpănașu.

„Trebuie să fiți mândru”, i-a spus eleva. „A întrebat cineva cine vă tunde, aveți un păr frumos”, a continuat eleva.

„Eu cred că tu ai un păr frumos, nu eu, dar ma rog… Eu nu-mi închipui să… (neinteligibil) unei fete de 16 ani, cum ești, o fată destul de dezvoltată, la liceu sportiv să faci în fiecare zi… Până la urmă, nu e de profesor sau de profesoară… Până la urmă, de colegii tăi, care stau și se uită la fundul tău, adică sunt niște chestii care pe mine m-ar fi marcat pe viață, ți-o spun sincer”, i-a spus Cumpănașu elevei.

„Este «din fabrică» și funcționează perfect. Nu toată lumea are șansa asta, eu îi mulțumesc lui mama și tata. Pentru fete și femei este foarte bine, crede-mă!”

În alte live-uri pe TikTok, Cumpănașu a ținut să se laude cu „dotările” sale.

„Nu, este «din fabrică» și funcționează perfect, spre dezamăgirea și invidia voastră. (…) Ce să-ți spun ție, nu e vina mea că tu n-ai: mașina respectivă, casa respectivă, fata respectivă sau, în cazul ăsta, alte dotări. Ele au venit natural «din fabrică». Nu toată lumea are șansa asta, eu îi mulțumesc lui mama și tata. Tu du-te și controlează-te, vezi ce probleme ai! Dar pentru toți invidioșii și răutăcioșii, acum ce să fac, să nu mă mai îmbrac în blugi? Asta-i viața, pentru fete și femei este foarte bine, crede-mă!”, i-a spus Cumpănașu unui tânăr care-i reproșa comportamentul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

5 COMENTARII

  1. E totusi bine ca sunt multi tineri care se revolta si reactioneaza la comportamentul acestui dezaxat,care credea ca poate sa faca ce vrea,ca internetul e campul lui taica-sau si tinerii pot fi aburiti cu tampeniile sale ..este deja un posibil caz penal,nu e de gluma ,caci individul s-a dovedit ca poate merge cu escrocheriile acolo unde doreste,respectiv sa candideze pentru orice functie in stat,daca cei ce ar trebui sa fie vigilenti ii ignora derapajele comportamentale!!S-a dovedit ca e atat de abject incat sa se foloseasca de tragedia unei mionore,prezentandu-se unchi si folosind tragedia bietei familii in scop electoral!!!!Sa speram ca ,la fel ca si in alte cazuri de deviatii sexuale pe net,autoritatile sa ia atitudine si sa-i faca dosar penal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here