Elena Udrea: „Am votat cu Viorica Dăncilă. Ar fi fost un președinte mai bun decât Klaus Iohannis”

2
6562
Elena Udrea - Viorica Dăncilă

O mărturisire a Elenei Udrea, în luna octombrie, a arătat cât de pevers pot evolua unele personaje politice, atunci când interesele le-o cer. „Băsista” Udrea a recunoscut că în noiembrie 2019 a votat-o pe PSD-ista Viorica Vasilica Dăncilă în finala prezidențială cu Klaus Iohannis!

Fost ministru atotputernic pe vremea lui Traian Băsescu (cel suspendat de două ori de PSD!), Elena Udrea a declarat, stupefiant, că ar fi vrut ca Viorica Dăncilă să fie preşedinte pe motiv că „ar fi fost un gospodar mai bun pentru România”.

Întrebată, într-un interviu la Kanal D, dacă președintele Klaus Iohannis şi-a meritat cel de-al doilea mandat, Elena Udrea a spus: „Mulţi au ales iarăşi răul cel mai mic. Probabil că nu au avut nicio altă opţiune. Eu cred că ar fi fost mai bună doamna Dăncilă. Este femeie, e mai aplicată, mai umană, mult mai aproape de oameni. Cred că ar fi fost un gospodar mai bun pentru România şi întotdeauna o femeie este mai bine primită chiar şi la nivelul instituţiilor internaţionale. Deci, cred că ar fi fost un preşedinte mai bun. Da, eu am votat cu doamna Dăncilă”.

Fosta şefă a Cancelariei prezidenţiale (în primul mandat al lui Traian Băsescu) a încercat să justifice de ce a votat cu Viorica Dăncilă.

„Pentru mine, o femeie care a adoptat un copil înseamnă enorm. Deci, pentru mine, să-ţi asumi să creşti un copil – spune foarte multe despre o femeie şi despre familia ei. S-a votat cu domnul Iohannis, să sperăm că în al doilea mandat o să se implice mai bine în viaţa poporului nostru”, a spus Udrea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. A votat-o ,ca era mai „aplicata” catre eliberarea penalilor,asta era visul ei si al tuturor puscariabililor😉😢😣!!! Eh,poate ti-o angajezi bona,daca tot nu mai are de lucru!😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here