„Șmecherul cu Lamborghini” conducea o limuzină furată și parca pe locul persoanelor cu dizabilități. E nașul Adelinei Pestrițu

2
4879

Duminică, 27 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în orașul Constanța un autoturism de lux, Lamborghini Huracan, care figura în baza de date ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Polițiștii au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.

Astfel, pe raza municipiului Constanța a fost depistat un autoturism de lux, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul, un Lamborghini Huracan, figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

„Autovehiculul aparținea unui cetățean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea, care a declarat că l-a achiziționat fără a cunoaște faptul că ar fi furat”, spun reprezentanții Gărzii de Coastă.

De asemenea, la fața locului a fost prezent și un echipaj al Poliției Locale, care a aplicat o sancțiune contravențională pentru parcare neregulamentară. Mașina a fost descoperită de polițiștii de frontieră, în baza informațiilor, ulterior fiind chemată și Poliția Locală.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei (peste 200.000 de euro), a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

În Constanța este cunoscut comportamentul arogant al cetățeanului de 38 de ani care obișnuia să-și parcheze bolidul de lux în zone nepermise, inclusiv pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Daniel Rafte, nașul Adelinei Pestrițu

Conform ziarului local Replicaonline.ro, proprietarul limuzinii Lamborghini Huracan confiscat de polițiști este afaceristul Daniel Rafte (38 de ani), nașul vedetei Adelina Pestrițu.

„Autoturismul cu care acesta «se dă mare», și pe care îl parchează frecvent pe locuri destinate persoanelor cu handicap, ar fi furat din Germania. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, scrie publicația constănțeană.

„Rafte acesta deține un autoturism marca Lamborghini cu care s-a și făcut cunoscut, mai ales în zona Eden din Constanța, pentru că obișnuia să parcheze pe locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități și nu numai. Orice, numai să nu se apropie nimeni de bolidul său de lux, însă iată că nu a fost chiar așa”, punctează Replicaonline.ro.

Conform publicației, Daniel Rafte este și colecționar de dosare penale. El este dezvolator imobiliar, dar ar deține și un parc auto situat pe Bd. Aurel Vlaicu.

În vara anului 2020, Rafte s-a ales cu un dosar penal instrumentat de Parchetul Judecătoriei Constanța, pe motiv că a continuat executarea unor lucrări după dispunerea opririi acestora de către organele de control, fiind cercetat pentru infracţiuni la alte legi speciale.

Recent, un constănțean a obținut în instanță o ordonanță de sistare lucrări la una din construcțiile lui Rafte, pe motiv că nu ar respecta distanța legală față de proprietatea sa.

La începutul lunii noiembrie, Rafte s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un scandal în Tomis Nord. Acesta a fost acuzat de către un bărbat că l-ar fi bătut, în timp ce se afla în autoturismul său care era staționat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Ăsta parchează numai unde nu are voie de cel puți 4- 5 săptămâni pe Str Soveja. Și cred ca au trecut zeci de mașini de politie pe lângă masina, chiar nu a văzut-o nici un angajat, plătit din bani noștri? Ăștia nu fac vizita medicala când ii angajează sau pot fi și miopi sau orbi? Nu aveam noi destui cocalarii în Constanța și nu numai. Acum facem și importuri din alte județe Dar vina este numai a AUTORITĂȚILOR STATULUI, politie, justiție, etc, deoarece majoritate sunt corupți și de multe ori își iau ,,dividente,, de la acești cocalari șau mai nou,, oameni de afaceri, , dezvoltatori imobiari, etc,, ăștia sunt la fel de plini de ei ca și cealaltă gașca, de se numesc,, corporatiști,,. Măcar aia nu prea deranjează pe alți, stau în bula lor cât de cât cuminți. Legile și regulile sunt doar pentru prostii de rand ce plătesc taxe ca să aibă ei beneficii, haine, încălțăminte, transport, rație de hrana, cazare și masa la preturi de biscuiți, și mai ies și la pensie la 48-49 de ani – sau 52 de ani care e mai fraier. Și cu pensii mai mari decât salariile avute. Iar după aceea se angajează înapoi în sisteme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here