vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsAre unchiu' o "artistă"!... Ciolacu despre nepoata băgată fără concurs la ICR:...

Are unchiu’ o „artistă”!… Ciolacu despre nepoata băgată fără concurs la ICR: „E un copil deosebit, o artistă. Zona ICR este tocmai potrivită stilului ei. Nu m-a dus capul s-o pun nici şefă la aeroport, nici manager de spital”

-

Prins că și-a băgat nepoata la ICR fără concurs, printr-o manevră de culise, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a contraatacat cu tupeu, afirmând că ruda sa merita postul pentru că e o artistă și, deci, e competentă.

Cazul a fost descris pe larg, zilele trecute, de presă. Pentru a scăpa de concurs, Andreea Ciolacu a fost angajată mai întâi pe post de consilier al președintelui de la Institutul Cultural Român, apoi detașată la un departament.

Prins că și-a băgat nepoata la ICR fără concurs, Marcel Ciolacu răspunde cu ironii și pretinde că ruda sa merita oricum postul, pentru că “e o artistă”

Nu mai departe de acum câteva zile, Marcel Ciolacu tuna și fulgera pe Facebook împotriva liberalilor care “nu mai au nicio limită, și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului”. Acum, când el însuși e prins cu exact aceleași metehne, se dovedește tupeist și clonțos.

Întrebat de Digi 24 despre nepotismul pe care-l practică, buzoianul a răspuns: “Andreea se numeşte nepoata mea şi nu m-a dus capul s-o pun nici şefă la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară că e nepoata mea şi consider că e un copil deosebit, a terminat Regia – artă fotografică cu nota 10. Cred că o zonă cum este ICR este tocmai potrivită stilului ei şi felului ei de a fi. Este o artistă”.

- Advertisement -

Ce legătură există între Departamentul Mari Proiecte, în care a fost plasată nepoata lui Ciolacu, și arta fotografică – la acest lucru, șeful PSD n-a mai răspuns.

Prins cu mâța-n sac, Ciolacu a încercat niște ironii răsuflate: „Am făcut alianţă cu domnul Tăriceanu să îmi angajez nepoata, care a terminat Regia – artă fotografică şi care are nenumărate premii câştigate în străinătate, nu în România? Nu-l cunosc pe domnul Taloş Mirel şi mă bucur că Andreea şi-a găsit locul în acel mediu. Aş vrea să faceţi diferenţa între un copil bun şi profesionist şi alte denumiri”.

Procedura-standard de ocolire a concursurilor la stat: pilele sunt angajate întâi pe post de consilieri, apoi detașate în instituții

Taloș Mirel, președintele interimar al Institutului Cultural Român, este propteaua lui Călin Popescu Tăriceanu. Schema instituției este plină de pile de partid angajate pe bani frumoși să facă act de prezență și să se plimbe pe banii publici prin străinătate.

- Advertisement -

Procedeul este unul standard. Pentru că președintele ICR are rang de ministru și are doi vicepreședinți, regulamentul spune că se pot angaja până la 16 consilieri personali. Aceștia nu trebuie să dea niciun concurs și nici să îndeplinească vreo condiție – important e să îi vrea președintele sau unul dintre vicepreședinți acolo.

Odată băgați astfel, pe ușa din spate, în ICR, consilierii sunt apoi detașați la vreuna dintre direcțiile institutului. Exact aceasta a fost și procedura pentru Andreea Ciolacu, nepoata șefului PSD.

În cazul ei, după cum spune și Marcel Ciolacu, valoarea a fost atât de mare încât s-a sărit peste concurs. ICR e plin de astfel de “artiști” care “promovează imaginea României în lume”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Moștenirea Epocii Firea: „O bag în p…da mă-sii pe Ana Ciceală” și dulapul cărat în brațe de „operatul” Bădulescu

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Si lumea sta, se uita si nu mai zice nimeni nimic!!! Baaaai, dar voi chiar dormiti in picioare si inghitit toti rahatii care vin de la psd-ei, pai atunci va meritati soarta, sclavi din generatie in generatie, la cheremul infractorilor,
    ca asta meritati!!!!!
    Pacat de copiii care vin din urma si nu ar merita sa treca prin mizeria pe care bunicii si parintii lor au acceptat-o, nici macar la copiii lor nu se gandesc marea masa a spalatilor pe creier!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -