Dezastru în campania Firea-Covid-19! Din 500 de oameni anunțați, au venit vreo 10! Se testează PSD-iștii, nu bucureștenii!

3
3267
La testarea anunțată cu zgomot asurzitor de Firea a bătut vântul pe 11 iunie, în prima și ultima zi de activitate: abia dacă au apărut 10 "voluntari". După alte 19 zile de tăcere, Firea iese acum iar din vizuină și anunță că, între timp, au fost testați - nu se știe unde și când - 4.600 de oameni!

Lansată cu zgomot asurzitor, miercuri dimineață, de Gabriela Firea pe Arena Națională, campania de testare a bucureștenilor pentru Covid-19 a eșuat lamentabil. Deși primărița Capitalei anunțase pe pagina sa de Facebook că în prima zi sunt programați 500 de oameni, abia dacă s-au prezentat vreo 10!

Ciprian Ciucu, fost membru în Consiliul General al Municipiului București și candidat PNL la Primăria Sectorului 6, a dezvăluit că, în disperare de cauză, Firea a dat ordin să fie mobilizați membrii PSD și chemați la testare, pentru a salva operațiunea în plan mediatic.

Dezastru pentru Firea: Campania de testare pentru Covid-19 este un eșec total. În prima zi s-au prezentat o mână de oameni, deși se anunțaseră 500

Conform publicației online Buletin.de, care a monitorizat fluxul de oameni veniți la testare miercuri, până la sfârșitul programului, numărul “clienților” a fost atât de mic, încât a putut fi numărat pe degete. De dimineață, când s-au făcut acțiunile de PR și s-au prezentat televiziunile, Gabriela Firea anunțase că până acum s-au înscris 2.000 de voluntari, din care miercuri vor fi testați 500.

În realitate, abia dacă au fost 10.

Mașinăria de propagandă pregătită pentru campania electorală a funcționat, de dimineață, ca unsă. Firea n-a făcut economie de resurse pentru operațiunea de imagine, iar la Arena Națională s-a acordat mare atenție detaliilor. Primarul general și primarii de sectoare – toți PSD – au fost așezați la niște măsuțe, în linie, sugerând o comise de examinare, postură în care au și fost filmați și fotografiați.

Ciprian Ciucu: s-a dat ordin pe linie de partid să se ducă la testare. Acum testează PSD-iștii pe banii noștri

După ce acțiunea de PR a luat sfârșit și televiziunile au plecat, în Arena Națională n-au mai rămas decât personalul medical, câțiva angajați ai primăriei și jurnaliștii. Reporterul buletin.de a fost evacuat la ora 13.10, pe motiv că s-a închis programul cu presa. Până atunci, nu apăruseră decât câțiva oameni, pentru a fi testați.

Ciprian Ciucu, fost consilier general, acum candidat din partea PNL la Primăria Sectorului 6, a scris miercuri, după încheierea programului de testare, că a fost mobilizat activul de partid: Cum bucureștenii nu se înghesuie la testarea covid19 regizată de Firea/Mutu/PSD & Co, s-a dat ordin pe linie de partid să se ducă la testare. Acum testează PSD-iștii pe banii noștri. Curat murdar, coană Firico! Veți avea eșantion reprezentativ pe PSD București…“.

Ironia face ca tocmai PSD-iștii să fie cei care susțin, în principal, teoriile conspirației promovate de Rusia. Membri ai PSD și conspiraționiști rusofili au încercat și niște manifestații în Piața Victoriei, acuzând că virusul nu există, iar epidemia a fost inventată de Guvernul Mondial, în cârdășie cu Iohannis, ca să instituie dictatura sau să omoare populația!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Moștenirea Epocii Firea: „O bag în p…da mă-sii pe Ana Ciceală” și dulapul cărat în brațe de „operatul” Bădulescu

3 COMENTARII

  1. Glavnoe Razvedyvatel’noe Upravlenie:

    Poporul Regelui Mihai a fost schimbat după 1947 și 1989 cu ucraineni și ruși. În mod normal limba oficială la București trebuia să fie după 1947 limba ucraineană sau limba rusă. Bucureștenii sunt de fapt bucureveni. Cinic dar memorabil impact emoțional pentru oamenii cu chip saturat.

  2. D-na firea e o guralivă fără fond, ca să faci o eșantionare corectă trebuie să citești și să și înțelegi ce-i un pic mai greu pentru cei care s-au obișnuit să dea numai din gură, testarea cum o face Firea află că din cei testați sunt un număr de, care au avut sau mai au infecția, alte concluzii nu se pot trage, vă spune unul care a studiat statistica cie drept nu în domeniul medicinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.