Aroganțe marca Iohannis: „Contribuția mea la rezolvarea problemelor Deltei este că am venit aici”. Întrebat de programul vizitei: „Alte întrebări!”

13
521
Klaus Iohannis s-a plimbat cu vaporașul prin Deltă, apoi a declarat că asta a fost contribuția lui la problemele zonei

Președintele Klaus Iohannis a petrecut vineri clipe frumoase, alături de soția Carmen, plimbându-se cu vaporașul prin Delta Dunării într-o scenă ce a semănat destul de mult cu croazierele pe care le făceau, înainte de 1989, Nicolae și Elena Ceaușescu în aceleași locuri. Mai greu a fost când șeful statutui a trebuit să răspundă la întrebările jurnaliștilor, Iohannis furnizând niște replici care au părut mai degrabă arogante.

Prilejul pentru noua minivacanță prezidențială l-a constituit Ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD). Iohannis a fost însoțit, pe lângă soție, și de ministrul Mediului, Mircea Fechet. Alaiul prezidențial a vizitat Complexul Lacustru Somova-Parcheș, unde de anul aceste funcționează un bazin de reproducere naturală a peștelui. Apoi, Klaus și Carmen Iohannis s-au urcat într-un vaporaș cu care au fost plimbați pe canalele Deltei.

Întrebat la final de un jurnalist cu ce a contribuit personal, concret, la găsirea soluțiilor pentru problemele Deltei Dunării, Iohannis a răspuns: „Contribuția mea constă în faptul că am venit aici și am atras atenția asupra acestor chestiuni, că am discutat cu autoritățile centrale și locale, iar soluțiile foarte concrete o să le prezinte ministerul, județul, primăria, Administrația Deltei atunci când se pun în practică”.

O altă întrebare care l-a iritat pe șeful statului a vizat programul pe care-l are în continuare, având în vedere că urmează weekendul. Răspunsul a fost: „Alte întrebări dacă aveți!”.

Nu e prima oară când Iohannis are această atitudine de monarh constituțional, care este absolvit de obligații. În urmă cu două zile, când a fost întrebat de ce, la 8 ani după dezastrul de la Colectiv, România nu dispune de cele 4 spitale pentru marii arși pe care le promitea la momentul respectiv, președintele a răspuns: „Preşedintele este doar formal executiv, lucrurile se fac de Guvern”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al doilea „Colectiv” în guvernările Iohannis-PSD: doi morți și 56 de răniți în iadul de la Crevedia. Afacerea criminală a primarului PSD din Caracal

* Filiera mafiei PSD care a asigurat protecția „baronilor gazului” din Caracal. Primarul-nabab e omul lui Paul Stănescu

* Abia vârât în Guvern, Ponta emite abjecții anti-occidentale: „Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român!”. Mesajul șocant e transmis, practic, de Guvernul României către statele care au sărit să ne ajute cu marii arși în explozia de la Crevedia

* Evul Mediu PSD: Ciolacu și „baronii gazului” din clanul Doldurea, zugrăviți ca voievozi împreună cu Brâncoveanu și Basarab într-un tablou din restaurantul primarului de Caracal!

* Toți știau ce se întâmpla la stația GPL ilegală a primarului PSD! Martori: mirosea a gaz tot timpul, poliția păzea intrarea. 7 instituții fuseseră sesizate, dar plângerile au fost „îngropate” până când totul a sărit în aer

* Imensa nesimțire a lui Ciolacu, întrebat despre primarul PSD care patrona bomba cu gaz de la Crevedia: „Și eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi e copilul cuiva. Nu e în atribuția mea de serviciu să iau legătura cu tatăl nimănui”

* Bancuri cu PSD: Ciolacu îl dă afară din partid pe primarul din Crevedia, dar nu și pe cel din Caracal, patronul stației GPL ilegale care a sărit în aer și mare sponsor al partidului!

PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

13 COMENTARII

  • Oponentul lui a fost Ponta. Noi, ca de fiecare data, am ales raul cel mai mic.
   Acum avem o optiune clara, dar cum suntem, din fire, trogloditi, in loc sa ii alegem pe USR si Drula.. vom alege alta… sula!

   • Mutulica, în 2024 pe cine vezi în turul 2 la prezidentiale? Ciolacu? Ciuca? Helvig? Kovesi? Drula? Geoana? Simion?
    Cel mai inteligent e Helvig. Cel mai prostănac e Geoana. Cel mai mincinos e Ciolacu. Cel mai mormoloc e Ciuca. Cea mai smechera e Kovesi. Cea mai mare jigodie e Simion. În fine, cel mai fără de șanse e Drula.

     • Va dati seama ca Babacu este omul lor pus sa comenteze pe acest site, nu? Are sarcini trasate: USR-ul nu trebuie lasat sa sara de 10% si oamenii serviciilor trebuie promovati. A inceput cu lauda inteligentei lui Helving. Care inteligenta este „admirabila, sublima, putem spune dar lipseste cu desavarsire”.
      Nu am crezut cand mi-au spus altii, dar intre timp comentariile ravisante ale lui Babacu m-au convins de ceea ce am spus mai sus.

    • Da, Babacu- Surugiu! Apreciez de la televizor comentariile dumitale, imi pari un om cinstit, dupa vorbe, implicat in cautarea binelui, dar, din pacate, mult prea interesat de cel mai cu sanse, decat de cel mai cinstit.

   • Doamna Irina Popovici, iar mă faceți sa zâmbesc! Eu omul serviciilor? Am fost printre primii care au aplaudat când l-au dat afară pe Coldea. Am criticat cu fiecare ocazie caracterul infect și duplicitar al fostului director SRI Cristian Maior, cel care a făcut din SRI o feudă a politicienilor. Am atacat și atac în continuare pe foștii securiști sau sereiști care încearcă să distrugă democrația infiltrindu-se sau punându-și oamenii în aproape toate domeniile economice, politice și chiar sociale (vezi cazurile „azilele groazei”). Cred ca nu v-ati găsit persoana potrivită pe care s-o acuzați.
    Cît privește USR-ul, deși am avut așteptări care nu au fost onorate din partea dumnealor (i-am votat in 2016 si am dreptul sa-i critic) consider că nu este cazul să fie blamați, sa le dăm crezare pana în 2024 dacă își schimbă abordarea și dacă își reînnoiesc garnitura de politicieni care n-a performat deloc. Asta cu „n-au fost lăsați sa faca” sau „n-au vrut sa fie complici” este contrazisa chiar de calitatea slaba a liderilor USR din perioada guvernării. Eu cel puțin nu-i voi mai critica pana în 2024, să lăsăm „poporul” sa decidă.
    Din partea dvs. aștept mai multă obiectivitate d-na Irina Popovici!

 1. Are si de ce să ne dea cu tifla, ne-a tras-o Klaunul la toți 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 2. Se pare că singul lui obiectiv a fost să o facă pe „duamna” Carmen să se simtă bine.
  Atât, și nimic mai mult.

  Eu bănuiesc că a avut un rol mult mai important în luarea deciziilor decât credem noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here