Andreea Esca s-ar fi infectat cu coronavirus și ar fi internată în spital! Totul, după petrecerea de la mare

0
19179
Andreea Esca apare în imaginile difuzate la Pro TV de la petrecerea privată, atât cu, cât și fără mască. FOTO: captura PRO TV

Andreea Esca, vedeta postului Pro TV, s-ar număra printre angajații acestui trust infectați cu coronavirus după ce au participat, în urmă cu câteva zile, la o petrecere privată unde nu s-au respectat măsurile de precauție, susține publicația Cancan.ro.

Potrivit tabloidului citat mai sus, Esca ar fi fost confirmată cu Covid-19 și este deja internată în spital.

Vedeta postului Pro TV s-ar fi îmbolnăvit, la fel ca și alți angajați ai trustului, la o petrecere privată unde nu s-au respectat măsurile de precauție

Publicația Libertatea.ro a dezvăluit că Andreea Esca a participat la o petrecere unde nu s-au respectat regulile de precauție pentru combaterea răspândirii virusului. Vedeta Pro TV apare în imagini atât cu, cât și fără masca de protecție.

Despre faptul că au apărut cazuri de infectare cu Covid-19 la Pro TV se vorbește, printre jurnaliști, de mai multă vreme. Însă pe 9 iulie, Pro TV a trimis o notificare bizară, prin avocați, pretinzând ca mass-media să nu scrie despre angajații infectați. Avertismentul era ciudat pentru că, deși printre ziariști se știa de ceva vreme despre situație, informația nu fusese încă publicată de nimeni.

A doua zi, pe 10 iulie, postul TV a revenit cu un comunicat prin care recunoștea că mai mulți angajați sunt infectați cu coronavirus.

Petrecerea privată, petrecută la lansarea unui nou resort, la Olimp, a fost promovată de Pro TV în emisiunea lui Cătălin Măruță din 30 iunie. În imagini apăreau zeci de persoane, vedete TV și așa-ziși influenceri, fără ca prevederile legale de prevenire a răspândirii virusului să fie respectate.

Cancan.ro susține acum că, printre angajații Pro TV infectați la acea petrecere pe plajă, s-ar afla și Andreea Esca.

Virusul a făcut ravagii, mai întâi, la Antena 1

Pro TV este a doua mare televiziune din România lovită de coronavirus după Antena 1. Pe platourile unei emisiuni care urma să fie difuzată la postul lui Dan Voiculescu s-au infectat mai mulți cântăreți și actori, dar și angajați. Emisiunea a fost suspendată. Printre cei îmbolnăviți s-au numărat cântăreții Marcel Pavel și Ozana Barabancea, dar și fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu.

Ulterior, Marcel Pavel a scris pe contul său de Facebook că are dublă pneumonie și e internat în spital, devenind ținta atacurilor lansate de conspiraționiști. Cântărețul a fost făcut albie de porci și acuzat că a primit 100.000 de euro ca să se prefacă bolnav!

Ozana Barabancea, o vehementă contestatară a existenței virusului, a schimbat și ea registrul pe patul de spital, de unde posta pe contul său de Facebook rugăciuni fierbinți și mesaje disperate, pline de teamă.

Andreei Esca îi place să pună mâna pe chitară

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here