ÎPS Teodosie a angajat-o pe conspiraționista Șoșoacă să-i câștige dreptul de a ține pelerinaje în pandemie. Vedeta propagandei ruse a venit fără mască

4
2427

A fost circ marți, în fața Tribunalului Constanța, acolo unde conspiraționiștii s-au strâns să susțină cererea Arhiepiscopului Teodosie al Tomisului de a organiza pelerinaje în pandemie. În fruntea grupului s-a afișat vedeta propagandei rusești, avocata Diana-Iovanovici Șoșoacă, pe care Teodosie a angajat-o să-i reprezinte interesele în fața magistraților.

Șoșoacă, membră a partidului pseudonaționalist AUR (în realitate, o grupare antioccidentală și a cărei agendă coincide cu cea a intereselor Moscovei în România), a dat tonul scenetei. Avocata, candidată la Parlament pe listele AUR, deși ar trebui să fie prima care respectă legile, s-a afișat sfidător, fără mască de protecție, dând tonul grupului de conspiraționiști.

24 de amenzi în valoare de 17.300 de lei. Șoșoacă și-a luat una de 2.000

Cum presa era de față, circul gratis a început imediat.

Jandarmii au împărțit amenzi la intrarea în Tribunal, spre satisfacția scandalagiilor, care n-au scăpat prilejul să se victimizeze.

Poliția Constanța a emis un comunicat în care a descris situația: “Astăzi, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 3 şi jandarmi din cadrul I.J.J. Constanţa, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au constatat faptul că, pe strada Traian din municipiul Constanţa, în faţa Judecătoriei Constanţa, are loc o manifestaţie publică spontană. Forţele de ordine au identificat persoanele prezente, care nu respectau măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanţa, în sensul că nu şi-au putut justifica prezenţa în zonă şi nu aveau un motiv întemeiat, prevăzut de lege, de a părăsi domiciliul“.

În total, polițiștii și jandarmii au dat 24 de amenzi în valoare de 17.300 de lei.

N-a scăpat de amendă nici Șoșoacă. Aceasta a încasat 2.000 de lei.

Miza procesului: Teodosie vrea să poată organiza pelerinajul de Sfântul Andrei pe 30 noiembrie

Arhiepiscopul Teodosie, aflat încă de la începutul pandemiei într-o opoziție bizară cu toată lumea – a negat pericolul virusului, a continuat să împărtășească oamenii cu aceeași linguriță, a ținut slujba de Paște de două ori – vrea acum să țină pelerinaje religioase în plină pandemie. E vizată sărbătoarea Sfântului Andrei, pe 30 noiembrie.

Miza e mare, pentru că în pandemie au scăzut puternic și veniturile Bisericii. Pelerinajele religioase sunt o sursă importantă de bani pentru clerici, iar IPS Teodosie n-are de gând s-o scape.

Până acum, BOR a făcut scandal și la precedentele pelerinaje religioase din această toamnă interzise de autorități. Au fost presiuni și chiar amenințări din partea arhiereilor atât de Sfânta Parascheva, cât și de Sfântul Dumitru.

IPS Teodosie a angajat-o pe conspiraționista Șoșoacă să-i câștige procesul cu statul, pentru a anula interdicția de a ține pelerinajul de Sfântul Andrei.

Tribunalul a decis marți, 24 noiembrie, să amâne pronunțarea pentru miercuri, 25 noiembrie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. E cam singurul care se luptă cu „autoritățile” in aceste vremuri de minciună. Să îl binecuvânteze Bunul DUMNEZEU!
  E un om curajos. Are mare nădejde in Dumnezeu, aşa cum toți ar trebuii să avem. Noi ne pitim sub pat… că ne e teamă de virusul creat in lanorator..
  Ar trebuii să ne temem de Dumnezeu şi de păcatele pe care le-am făcut inaintea Lui, nu de invențiile drăceşti care provoacă teamă ( mie sincer îmi peovoacă doar scârbă)

 2. Ionele ai plecat si tu cumva la alte culte ?
  Te-ai lăsat cumva păcălit?
  Te rog nu îi lăsa pe smintiții aparținători altor culte rătăcite să îți distrugă şansa mântuirii. Dacă eşti ortodox, rămâi te rog unde eşti. Dacă ai plecat, caută şi revin-o-ți iute!
  Doamne ajută!

 3. Felicităriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, IPS TEODOSIE este singurul dintre reprezentanții bisericii creștine ortodoxe române care se luptă pentru toate restricțiile impuse de sataniștii din fruntea României pentru care creștini ortodocși din țara noastră, suferă cumplit de pe urma impunerii : botniței, distanțării sociale, distrugerea economiei românești, omorârea românilor pe bandă rulantă în spitalele de carton ale lui iohannis kw, orban ludovic, străinu de România cercel, tătaru nelu, arahat raed și toți ceilalți politicieni analfabeți răspândiți prin toate partidele politice existente în România de 30 de ani de la 1989 și pâââână în prezent !
  Încă odată,
  Felicităriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, IPS-tului TEODOSIE și patrioților români care luptă și muncesc pentru îmbuibații și ghiftuiții de conducători din România !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.