Andrei Caramitru: „Băi, săracilor, beizadelele PSD se distreză și copiii voștri mor înecați în rahat!”

5
10003
Andrei Caramitru

Tragedia din satul Brăiești, județul Iași, unde un copil de 3 ani a murit înecat în fosa septică a școlii, l-a înfuriat pe Andrei Caramitru (USR).

Fiul actorului Ion Caramitru a reacționat printr-un mesaj aspru pe Facebook. El a calculat că modernizarea toaletelor în toate școlile din România ar costa 15 milioane de euro, adică exact cât a cheltuit statul român pentru două stadioane „cu dedicație”, ambele în Teleorman: la Turnu Măgurele și la Alexandria.

Textul lui Andrei Caramitru

„România, Uniunea Europeană, 2019. 1.460 de școli au «fosă septică» în curte (de fapt, o groapă cu un capac peste). Trei copii, din 2012 până acum, au murit căzând acolo.

Costul pentru WC-uri normale ar fi doar cel mult 15 milioane de euro (10.000 pe școală). Exact cât a costat stadionul de fotbal al fiului lui Dragnea și stadionul din Alexandria.

Pentru că scoala și copiii voștri nu contează. Să moară înecați în rahat. Beizadelele să se distreze din banii ăștia, băi, săracilor.”

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Senzaţionala „mamaie”! A intrat în mijlocul PSD-iştilor, la Craiova, şi le-a bătut obrazul: „E şi oraşul meu, nu al vostru! Distrugeţi tineretul”

Teroare PSD-istă la Înalta Curte. Jandarmii, ca în 10 august, au lovit cot la cot cu interlopii

Asaltul hoardelor PSD-iste: Dragnea şi-a adus galeria la procesul de la Înalta Curte pentru a pune presiune pe judecători

5 COMENTARII

  1. Bai ipocrit teoctist de mai sus,nu ai enuntat corect..de vina sunt in ordinea asta: soros,agenturilii,multinationalele,basescu si nu in ultimul timp codruta la egalitate cu iohanis

    Bai rahat cu ochi ce esti sper sa ai aceiasi sansa si acelasi sfarsit,inecat in rahat .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here