„Pe-Se-Deee, Pe-Se-Deee!”. I-a prins când împărţeau banii „mitingiştilor” PSD veniţi la procesul lui Dragnea

0
7720

Blogger-ul Cristian Şimonca, deţinătorul popularului popularului portal „Blogu lu` Otravă”, a publicat în spaţiul său virtual o imagine despre care susţine că reprezintă momentul în care un individ împărţea bani unora dintre cei prezenţi azi la Înalta Curte să-l susţină pe Liviu Dragnea.

Fotografia de mai sus, în care mai mulţi „suporteri” ai liderului PSD fac scut în jurul unui personaj mascat parcă special, este însoţită de următorul comentariu:

„Grupul din fotografie este format din susţinători ai lui Liviu Dragnea şi sunt surprinşi în momentul în care împărţeau suma de 900 de lei primiţi pentru <<susţinere>>.”

Deşi din imaginea, altfel preţioasă, nu se vede clar momentul în care respectivii îşi încasează banii pentru contribuţia la circul din faţa Înaltei Curţi, este la mintea cocoşului că mare parte din susţinătorii lui Dragnea n-au venit acolo de bunăvoie.

Foto: Octav Ganea / InquamPhotos

Se putea citi asta pe feţele multora dintre ei, care probabil că habar n-aveau ce se întâmplă dincolo de zidurile pe care ei fuseseră chemaţi să le „proptească” în scandări, chiar dacă ţineau în braţe pancarte cu mesaje clare.

Aşa se explică şi freneticele strigături „Pe-Se-Dee, Pe-Se-Dee”, într-un loc în care nu erau alegeri sau o cursă între PSD şi alte partide, ci un proces în care nu era judecat PSD, ci un ins fie el şi şef de partid.

Şi la fel se pot explica şi imaginile cu indivizi fioroşi, ameninţători, care făceau gesturi de tip interlop înspre grupul celălalt de manifestanţi, susţinător al justiţiei.

Detalii, AICI

Nu mai e o noutate, dar nici nu se ocupă nimeni de ea: actuala guvernare, din februarie 2017 şi până în 10 august 2018, a folosit mereu grupuri de indivizi dispuşi la orice: să ameninţe în faţa celei mai înalte instanţe din ţară, să pună presiune pe instanţă, să lovească oameni nevinovaţi sau să provoace jandarmi pentru a declanşa scânteia unei represiuni nimicitoare de tipul celei din vara trecută, din Piaţa Victoriei.

Probabil că într-o viitoare guvernare, în care procurorii vor fi liberi complet săş-i facă treaba, vor ieşi la iveală şi legăturile interlope dintre grupul de la vârful PSD şi „executanţii” manevrelor murdare surprinşi azi de  blogger-ul Cristian Şimonca.

CITIȚI ȘI:

Ameninţare de interlop: „Te-am ochit, nu scapi de mine!” Cum acţionează bandele lui Liviu Dragnea chiar în faţa celei mai mari instanţe de judecată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here