Iohannis l-a scos afară pe Nicolicea! A rămas cu cei doi bătrâni, unul fost infractor de drept comun, folosiţi de PSD pentru falsificarea istoriei

4
13909

Dragnea poate respira uşurat: a scăpat de consultările de la Palatul Cotroceni pe tema referendumului pentru justiţie, unde nu a acceptat să vină pentru că „nu-mi place personajul” (adică Iohannis). I-a trimis în schimb pe Nicolicea, exponentul infractorilor din politică, şi pe doi falşi deţinuţi politic, unul dintre ei fost recidivist periculos, care a atacat un grănicer.

PSD a emis un comunicat vineri dimineață pentru a anunța delegația desemnată de partid ca să participe la discuțiile cu Președintele, pe listă figurând, în afară de Eugen Nicolicea, doi foști deținuți la penitenciarul Aiud, despre care PSD susține că sunt ”victime” ale Procurorului General, Augustin Lazăr, cel a cărui revocare din funcție refuză Klaus Iohannis să o semneze.

”Revenim cu detalii privind așa-zisele consultări de la Palatul Cotroceni referitoare la situația din justiție și vă reamintim, de asemenea, delegația Partidului Social Democrat:
1. Domnul Eugen Nicolicea – Vicepreședinte al Camerei Deputaților
2. Domnul Marin Iancu – Fost deținut politic
3. Domnul Ioan Muntean – Fost deținut politic”, a anunţat PSD, în comunicatul privind structura delegaţiei de partid de la consultările de la Cotroceni cu preşedintele României.

Președintele i-a întâmpinat relaxat pe cei doi bătrâni folisiţi pe PSD pentru atacul la pilonii statului de drept, spunându-le că se bucură că au fost trimiși de către PSD la consultări. Mai mult decât atât, după o jumătate de oră, Președintele i-a cerut lui Eugen Nicolicea să iasă din sală, pentru că dorește să discute cu cei doi foști deținuți. Nicolicea a ieșit din sală și a așteptat la ușă să se termine întâlnirea Președintelui.

„Să ştiţi că mă bucur că v-au trimis pe dumneavoastră. O să mai vorbim câteva minute după”, a spus şeful statului în debutul întâlnirii cu delegaţia PSD, din care au făcut parte cei doi pensionari folosiţi de post de deţinuţi politic, Marin Iancu şi Ioan Muntean.

Unul dintre cei doi așa-zisi deținuți politici este Ioan Muntean, un infractor de drept comun recidivist, care a în anii ’80 a atacat un grănicer și i-a luat pistolul mitralieră și muniția.

CITIŢI ŞI:

Iohannis, după consultările de la Cotroceni: „PSD se foloseşte de necazul foştilor deţinuţi. Jalnic!”

Tăriceanu a dat în mintea Maricicăi-Dansatoarea: minte cu nesimţire şi vede că „statul paralel” face jocurile în SUA

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

4 COMENTARII

 1. CNN: Sigur Klaus Iohannis are dreptate. Vede ruinele detractorilor PSD. Care sunt mai detractori ca PNL şi USR.
  USR=Uniunea Secuilor Republicani care nu este USD=Uniunea Secuilor Democrați

  01.12.1918-01.12.2018 în Berlinul negru de furie că Germania nu înseamnă nimic în lumea americanilor educați de mine din anul 2 Noiembrie 1984 decesul fratelui Kennedy Ionelaş Simion. Crucile ajută?

  Niels Schnecker, de la 1 Iulie 2019 vine Pentagonul la Bucureşti. L-ați ucis pe secui Simion Robert Christian acum plătiți.

  1. 14 județe transilvane se alipesc la Ungaria. Limba oficială va fi numai maghiara. La Câmpia Turzii se menține baza militară aeriană cu 50 avioane F-16 şi 50 avioane F-35. Quantico aduce la Alba Iulia 15000 Marines care vor avea 1000 rachete interceptori Thaad.

  2. 8 județe moldovene se alipesc la Basarabia care primeşte şi Bugeacul. Limba oficială va fi limba moldovenească de peste Prut.

  3. Oltenia Muntenia Dobrogea se alipesc la Bulgaria. Limba oficială va fi bulgara. Baza militară Babadag se menține cu 10.000 Marines care vor avea la Baza Aeriană Deveselu 100 avioane F-16 şi 50 avioane F-35 şi vor avea 500 rachete interceptori Thaad.

  Merci CSAT pentru privirile rușilor nebuni.

 2. Draga Laurențiu, despre Marin Iancu ( pt a vedea cu adevărat că a fost un deținut politic) citește cartea lui Ion Târlea „Un polițist își rupe cătușele” . Și tu si toți cei ce pun la îndoială adevărul istoric.

  • Puţin îmi pasă de o carte care face dintr-un individ dornic să scape din România un erou. Culmea, unul care l-a măcelărit pe un tânăr grănicer, ce nu făcea altceva decât să-şi exercite meseria. Iar acest disident fabricat l-a bătut ca o bestie pe un tânăr nevinovat. Acea carte e maculatură, dacă a ajuns să glorifice un astfel de şacal, care mai nou serveşte clanurilor corupte. Cum poate fi disident unul care e sluga celor ce distrug România din interior? Ruşine lui şi celui care a scris acea carte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here