Dragnea, gata de puşcărie? „Mi-a zis cineva, aici: «Chiar dacă te arestează, venim şi te scoatem!»”

2
1923

Liderul PSD a făcut azi, la Craiova, o declaţie bizară. El a lăsat de înţeles că se aşteaptă la o condamnare săptămâna viitoare, când e prevăzut ultimul termen al procesului în Dosarul Bombonica, în care a fost deja condmanat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Liviu Dragnea a spus, pe scena manifestaţiei PSD din Craiova, că a fost sfătuit să nu renunţe, chiar dacă va fi arestat, şi l-a atacat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis.

„Ăsta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă. Mulţi mi-aţi spus: «Liviule, nu te lăsa!». Mi-a mai zis cineva tot aici: «Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo!». Sper să nu ajungem acolo, pentru că asta e dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, pentru că e îngrozit de noi. Să meargă în Germania? Poate pleacă la Miami. Nu poate să rămână în ţară să dea socoteală şi el şi ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieţi frânte, pentru toate blocajele, pentru ura pe care a promovat-o? Nu la Miami trebuie să plece, trebuie să răspundă pentru casele furate şi el, şi ăia care îl acoperă!”, a tunat Liviu Dragnea.

„Teroarea roşie”, la Craiova

Un protestatar anti-PSD, venit la mitingul „Ciumei Roşii” din Craiova, a fost săltat de jandarmii lui Carmen Dan şi dus la audieri. Teroarea instaurată de clanul Manda-Olguţa, avându-l alături pe Dragnea, a mers până la intimidarea jurnaliştilor.

Asistenţa dispusă să asculte aberaţiile celor pe scenă a „înghiţit” pe nemestecate discursuri cu tentă anti-europeană, fals patriotardă, mincinoase, jignitoare şi pline de manipulări bolşevice.

Supuşenia era previzibilă. La miting au fost aduşi oameni cu forţa – fie angajaţi la stat, fie membri ai clanurilor politice penale care controlează judeţul baronilor Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu.

Mii de oameni s-au întâlnit la Sala Polivalentă din Craiova și au plecat în marș spre centrul orașului. Erau grupuri de oameni bine organizați, mulți reprezentanți ai organizației de tineret PSD Dolj, cu insigne de organizatori. Aceștia aveau liste cu numărul de participanți care vin din fiecare localitate. Sunt de faţă și parlamentari și lideri ai PSD.

Aceștia au încercat să-i împiedice pe reporterii Digi 24 să vorbească cu participanții la miting, relatează Cristina Oprea, jurnalistă a televiziunii de știri. Cei cu care a vorbit echipa Digi 24 au spus că au venit la miting pentru a-i susține pe Liviu Dragnea și pe Claudiu Manda, dar au fost și oameni care nu știau de ce au fost aduși la miting. Au spus că așa au fost sfătuiți de primarul din localitatea lor.

Liviu Dragnea a venit la miting alături de iubita lui, Irina Tănase. A vorbit și s-a fotografiat cu susținători ai săi.

Dezvăluirea unui deputat USR

Adrian-Claudiu Prisnel, deputat USR, a dezvăluit pe Facebook un caz care denotă ce ştie mai toată lumea: mare miting al „Ciumei Roşii”, de azi, din Craiova, a fost organizat cu „japca” (termen drag lui Liviu Dragnea), printre angajaţii de la stat.

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”. Am aflat povestea chiar din gura soțului, taximetrist.

Au blocat tot orașul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a închis centrul de la 8 dimineața până la miezul nopții. Pe stradă sunt doar ei. Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.

„PSD-ul ăsta e la putere și face ce vrea! Nu s-au gândit că orașul e deja aglomerat, azi de abia reușim să ajungem să luăm clienți. Și oamenii tot nu s-au săturat, parcă sunt numai pesediști în Craiova”, îmi spune taximetristul, a povestit deputatul USR.

CITIŢI ŞI:

Nuntă mare în Bănie. Manda şi Olguţa strâng bani pentru a plăti Conacul Interlopilor din Craiova

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

Iohannis l-a scos afară pe Nicolicea! A rămas cu cei doi bătrâni, unul fost infractor de drept comun, folosiţi de PSD pentru falsificarea istoriei

Tăriceanu a dat în mintea Maricicăi-Dansatoarea: minte cu nesimţire şi vede că „statul paralel” face jocurile în SUA

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

 

2 COMENTARII

 1. Ciuma Roşie GOP America: poți să-l ucizi pe Liviu Dragnea. Nu ne trebuie mãncare bună ci saang A- de Luxemburg. Niels Schnecker, de la 1 Iulie 2019 vine Pentagonul la Bucureşti. L-ați ucis pe secui Simion Robert Christian acum plătiți.
  Update 16:51 ora Bucureștiului: USL 2012 şi 2013 la Ambasada SUA în București 4 July 2019: Am vrut dolarii lui Simion Olivian prin uciderea lui Robert Cristian.”

  1. 14 județe transilvane se alipesc la Ungaria. Limba oficială va fi numai maghiara. La Câmpia Turzii se menține baza militară aeriană cu 50 avioane F-16 şi 50 avioane F-35. Quantico aduce la Alba Iulia 15000 Marines care vor avea 1000 rachete interceptori Thaad.

  2. 8 județe moldovene se alipesc la Basarabia care primeşte şi Bugeacul. Limba oficială va fi limba moldovenească de peste Prut.

  3. Oltenia Muntenia Dobrogea se alipesc la Bulgaria. Limba oficială va fi bulgara. Baza militară Babadag se menține cu 10.000 Marines care vor avea la Baza Aeriană Deveselu 100 avioane F-16 şi 50 avioane F-35 şi vor avea 500 rachete interceptori Thaad.

  Merci CSAT pentru privirile rușilor nebuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here