VIDEO. Tăriceanu, primit la Iași ca un tâlhar: „Trădătorule! Hoțule! La pușcărie, infractorule!”

1
4395

Călin Popescu Tăriceanu a simțit astăzi, la Iași, cât de iubit este de poporul pe care-l păstorește. Lasarea candidaților ALDE la europarlamentare a început cu huiduieli și „urări de pușcărie lungă”.

Tăriceanu a fost întâmpinat de un grup de protestatari, în fața Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași. Sosirea liderului ALDE a declanșat corul contestării. Oamenii l-au huiduit, l-au fluierat și au scandat, furioși: „Trădătorule! Hoțule! La pușcărie, infractorule!”

La intrarea în clădirea teatrului, Tăriceanu a fost însoțit de mai mulți membri din conducerea partidului, precum și de câțiva simpatizanți. El a trecut de corul huiduielilor și al acuzațiilor flancat de membrii de partid, care l-au  dus în interiorul clădirii.

Lansarea candidaților ALDE a avut loc într-o sală păzită strașnic de bodyguarzi de la o firmă privată, să nu cumva să pătrundă vreun protestatar în interiorul clădirii.

CITIȚI ȘI:

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

1 COMENTARIU

  1. A positive force bring air for those in need has my hold in arms and that image of my son at loose have made one century down future out of enemy recorded that cause one fight for God Embassy in Middle of Europe and that shine force is always our noble Kingdom CNN be.

    Călin Popescu Tăriceanu vorbeşte ca curva Dinu Patriciu. Îşi alege cuvintele. Vorbeşte rar ca un mason al negurii. Mie îmi place că stinge lumina americanilor în fiecare zi. În fiecare zi alt popor american. Alt popor european. Îi spun NOSFERATU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.