Acasă News Cum şi-a dat pantalonii jos, cu Poliţia alături, un tovarăş al familiei...

Cum şi-a dat pantalonii jos, cu Poliţia alături, un tovarăş al familiei Firea-Pandele

Trece timpul şi se întâmplă atât de multe nelegiuri încât riscăm să dăm uitării fapte abominabile din filmul celor produse de Tudorel Toader, via recursul compensatoriu.

Gabriela Firea a ajuns între timp ditamai primarul Capitalei, iar soţul ei – jupânul din Voluntari, oraşul lipit de marele Bucureşti, dar imaginea de mai sus rămâne perenă.

Este vorba de un vajnic militant al lui Florin Pandele, care a făcut ceva pe lege şi pe bunul-simţ dându-şi pantalonii jos în văzul lumii, deşi avea alături oameni din Poliţie. Sigur, e vorba de Poliţia locală, subordonată chiar celui pe care „dezgolitul” îl susţinea cu ce putea şi el, în public.

Ce-l deranjase? Că îşi făcea campanie prin oraş şi un candidat liberal, însoţit de echipa sa de susţinere, printre care aflau şi câteva doamne şi domnişoare decente. Lor le-a arătat aliatul familiei Firea-Pandele în ce constă politica din Voluntari.

Nu departe de această scenă XXX, soţia celui susţinut de „viril” poza alături de băbuţe prinse-n plasa electorală…

Au trecut trei ani de la această imagine şi nu mai ştim nimic despre omul cu gestul. Normal era să ajungă la puşcărie pentru o astfel de faptă abominabilă. Dar cum el a ajutat atunci, alături de Firea, la instaurarea Republicii Teleorman, sigur e bine-mersi. Ca şi Firea, cea interesată să pozeze mai nou în gaiţă anti-Dragnea.

Ei nu i-a ieşit pasenţa. I-a ieşit în schimb votantului său…

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Liberalii PNL 1875 sunt numai soarele. Nimeni nu studiază cărțile ca ei. Ei au singurul drept să te judece. Dar nu sunt supărat că nu au construit autostrăzi. Vom face din județul Constanța şi Braşov paradis fiscal de tip Cipru. First Bank numai în cele două județe.
    1000.000.000.000 dolari pentru litoral.

    Averea mea e mică. Inima e mare. Dacă PSD fac producție de rele e obligația noastră să-i educăm prin vorbe alese. Directă fiind vorbirea ei nu cedează. Vom avea guvern liberal. Să mergem la vot. Atunci vom putea înjura pe Dumnezeu. Dacă ne va fi rău înjurăm pe Diavol.

    IN GOD WE TRUST: Evreii sunt ca Macedonia. E Pluribus Unum

    Downing Street no 10: Voi merge în Baden Baden vara asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here