Adrian Năstase, delir la Antena 3: „Alegerile locale ne apropie de dictatura prezidențială a lui Klaus Iohannis”

7
7374
Adrian Năstase

Multiplul pușcăriaș Adrian Năstase, fost prim-ministru PSD timp de 4 ani (2000-2004), a făcut analiza alegerilor locale din 27 septembrie. Vineri a scris pe blog și a vorbit la Antena 3. În ambele intervențili a vorbit despre „dictatura lui Iohannis”.

Năstase se exprimă cu lipsa de discernământ a unui individ cu mințile rătăcite. Vorbește cu nonșalanță despre „dictatura lui Iohannis”, într-o țară în care metodele abjecte de a prelua sau menține puterea (minciuna, diversiunea, manipularea, șantajul, corupția, gangsterismul etc.) sunt folosite de PSD.

De altfel, în ticăloșia lui, Năstase ventilează minciuni inclusiv în „analiza” făcută alegerilor locale de duminica trecută. El invocă „imaginile cu tipii de la USR care călcau pe sacii de voturi, îndrumați de un procuror”, deși și ultimul dobitoc din mahala a văzut și a înțeles că niciun USR-ist nu „a călcat pe sacii de voturi”. Cei care „au călcat pe sacii de voturi” – fără să fi săvârșit vreo infracțiune – erau un angajat al Primăriei lui Dan Tudorache (PSD) și un reprezentant al partidului lui Dan Voiculescu (PPU-SL).

Adrian Năstase la Antena 3

* „Alegerile locale au fost un episod din încercarea de instaurare a unei dictaturi de către Klaus Iohannis.”

* „Lucrurile se desfășoară pe repede-înainte, către o dictatură prezidențială.”

* „Aceste alegeri ne apropie de dictatura prezidențială a lui Klaus Iohannis.”

* „Klaus Iohannis își formează o camarilă care va încerca să distrugă societatea civilă.”

* „Imaginile cu tipii de la USR care călcau pe sacii de voturi, îndrumați de un procuror, vor rămâne pe retina oamenilor.”

Adrian Năstase pe blogul său

* „Prima concluzie după aceste alegeri locale este aceea ca are loc o cursă contra-cronometru al lui Iohannis pentru a obține, pentru sine, o hiper-concentrare a puterii politice și a construi o dictatură prezidențială.”

* „Nu contează efectele pandemiei asupra vieții oamenilor, el dorește derularea, cu orice preț, în acest an, a alegerilor pentru a dobândi controlul asupra administrației centrale și locale și asupra Parlamentului. S-a văzut, la prima conferință de presă de după locale, că el a început deja campania electorală pentru parlamentare, în numele PNL, dezvoltând aceleași acuzații mizerabile împotriva PSD.”

* „Precum Băsescu în trecut, Iohannis încearcă să ne convingă că «România normală» este cea în care Constituția are valoarea unui sul de hârtie igienică! Atacurile sale împotriva partidelor de opoziție au mobilizat o parte din votanții PNL, însă nu au reușit să diminueze scorul PSD pe cât și-ar fi dorit.”

* „Împotrivirea PNL la creșterea majoră a pensiilor, la dublarea alocațiilor copiilor sau la creșterea salariilor din sistemul de educație a acționat ca un factor pozitiv pentru PSD, însă electoratul a conștientizat că situația bugetară este precară, așteptările cetățenilor fiind realiste.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

 1. Poate ca asa cred el. stand izolat la Cornu, alimentat de o anumita parte a presei, de cine stie ce prieteni politici. Asa era pe vremea lui, asa stie el ca se conduce Romania.
  In Romania s-a furat si s-a falsificat intr-o masura atat de mare (el avand aici o contributie insemnata) incat e mai usor sa gresesti daca spui ca cineva e cinstit, dar poti cadea si in paranoia..
  Ar trebui descalcite toate talhariile, incepand cu cele mai uriase. Si, ca sa nu se mai repete, sa le lamurim pe cele in desfasurare.
  Toate suspiciunile legate de aceste alegeri trebuie eliminate, \gasinti vinovatii. Procesele verbale sunt corect intocmite? Numaratoarea s-a facut corect? Au functionnat camerele de filmat? Ce spun ele?
  Nastase face parte din trecut, trecutul murdar. Daca pretindem ca suntem altfel, trebuie sa demonstram ca vrem sa stim adevarul.

 2. „Iohannis pregătește o dictatură”. Asta denotă că dl Năstase 1)este rupt de realitatea istorică și 2) încearcă să mintă în stil lumpen-proletariat de pe poziția unui comunist hiper-îmbuibat din sudoarea pălmașului român.
  Să ai anii de școală ai dlui Năstase și să nu ști ca dictatura (chiar și cea a lui Hitler) aparține și a aparținut în permanență societății comuniste (de la Lenin până la țarul pe stil nou Putin și oriunde a pătruns în lume).
  Dar niciodată, dl Năstase, nu și-a pus problema „Dictaturii ouălor numărate” sau a „Dictaturii Paralele” a iubitului conducător, tovarășul Dragnea.
  Măi să fie!

 3. Alt hoț, fost pușcăriaș mai face comentarii, eu ănțeleg când unii au greșit și și-au recunoscut vina, sau îndreptat pe urmă e drept că sunt puțini, dar acești psd-iști n-au învățat nimic, cred că pământul se învârte tot în jurul lor.

 4. O jigodie cum rar mai găsești în lumea politicii. A uitat cînd ”El însuși” ajunsese proprietar pe Delta Dunării că nici lipovenii nu mai aveau voie să mănînce pește, că-i hrănea el și le pusese crotalii. Hoț cu diplomă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here