„Aceasta nu mai e democrație! Sunteți în afara cadrului UE! În România se schimbă legislația cu dedicație pentru protecția unor politicieni corupți”

2
686

În interviul acordat Deutsche Welle, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a semnalat situația gravă în care ne-a adus coaliția PSD-ALDE: la un cadru legislativ care ne plasează în afara Uniunii Europene!

  • „Franța este o țară în care statul de drept funcționează, în care independența justiției este respectată. În România nu e cazul. Aici apar modificări în legislație cu dedicație pentru protecția unor politicieni corupți, pentru a-i scăpa de pedepse. Aceasta nu mai este o democrație, ci o democrație controlată, care nu corespunde cadrului Uniunii Europene”.
  • „Astfel de cazuri există, și cu atât mai mult trebuie prelungită existența MCV. Ar fi de dorit să poată să dispară de pe o zi pe alta, dar pentru asta ar trebui să dispară și motivul existenței sale”.
  • „Scopul unora este acesta: mulți făptași deja condamnați pentru fărădelegile comise ar urma să scape de pedepse. Dar o asemenea evoluție nu corespunde normelor unui stat de drept, iar cetățenii României nu vor avea înțelegere pentru așa ceva”.

CITIȚI ȘI:

Krichbaum: „Ministrul dvs. de Interne compară protestele din 10 august cu cele din Franța. Complet greșit! Complet strâmb!”

Campania PSD împotriva Codruței Kovesi îi crește acesteia șansele de a deveni procurorul-șef al Europei! „Teama oficialilor români pare un indicator al eficienței lui Kovesi”

Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”

Oficial german: „Deși au propriii candidați, Germania și Franța ar putea s-o susțină pe doamna Kovesi. E predestinată pentru această funcție”

Tudorel îi amenință pe nemți cu Kovesi-Dracula: „M-aș bucura dacă v-ar face și vouă ce ne-a făcut nouă!”

Tudorel i-a mințit pe nemți în stil de mare escroc: Nu eu am revocat-o pe Kovesi, Iohannis a făcut-o!

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

Monica Macovei: „O votez pe Kovesi, e cea mai bună. Toader trădează interesele țării. Să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat!”

Raiul infractorilor: Guvernul paralizează DIICOT! Procurorii au buget doar pentru 6 luni din 12

Antena 3, presiune asupra PSD: OK, îl scăpați pe Dragnea, dar scăpați-l și pe Voiculescu!

Dezvăluire la vârful PSD: „Dragnea plăteşte la greu formatori de opinie pentru a manipula românii”

Condamnări definitive: Mazăre – 9 ani, Nicușor – 5 ani, Borcea – 5 ani. Mazăre face plajă în Madagascar, Borcea se întoarce în pușcărie

2 COMENTARII

  1. de nenumarate ori romanii capabili au fost respectati in alte tari iar la ei in tara au fost huliti de toate cozile de topor care au indobitocit aceasta natie!
    D-na Kovesi a dat dovada, atata cat s-a putut, de seriozitate, de responsabiliatea si profesionalismul functiei, iar toate asa zisele intalniri fulminante la SRI si sufrageria lui oprea au fost prin conjunctura functiei si atat iar acest lucru poate fi confirmat de multe persoane care temporar au ocupat o functie cu vedere sociala…
    in comparatie cu doamnele de acum de la CSM si DNA se poate spune ca sunt profesioniste si mai ales neluate de nas?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here