Tudorel îi amenință pe nemți cu Kovesi-Dracula: „M-aș bucura dacă v-ar face și vouă ce ne-a făcut nouă!”

2
2308

Aflat în vizită la București, președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, povestește cum i-a bârfit-o Tudorel Toader pe Laura Codruța Kovesi, prezentând-o ca pe un fel de bau-bau, o urmașă a lui Dracula.

Gunther Krichbaum: „Noi știm cum au funcționat și cum funcționează lucrurile în România. Ar fi mai simplu, așa, ca să folosim un exemplu mai clasic, să faci să treacă o cămilă printr-o gaură de ac decât să accepte Comisia de la Veneția o încălcare a statului de drept. Când am vorbit cu dânsul, domnul Toader a spus textual: «M-aș bucura dacă ea, adică doamna Kovesi, v-ar face și dumneavoastră ceea ce ne-a făcut nouă, aici, în România». Acest lucru este, practic, o declarație destul de clară. Tot ce-a făcut, de fapt, doamna Kovesi este să lupte în favoarea statului de drept, a combătut corupția. Merită sprijinită, și nu altceva”.

Din spusele lui Krichbaum, Toader pare fie speriat rău de Kovesi, fie angajat total în planul infractorilor de a o izola și compromite pe fosta șefă a DNA.

Gunther Krichbaum este un vechi prieten al României și un mare susținător al democrației.

CITIȚI ȘI:

Oficial german: „Deși au propriii candidați, Germania și Franța ar putea s-o susțină pe doamna Kovesi. E predestinată pentru această funcție”

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

Monica Macovei: „O votez pe Kovesi, e cea mai bună. Toader trădează interesele țării. Să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat!”

Raiul infractorilor: Guvernul paralizează DIICOT! Procurorii au buget doar pentru 6 luni din 12

Antena 3, presiune asupra PSD: OK, îl scăpați pe Dragnea, dar scăpați-l și pe Voiculescu!

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Dezvăluire la vârful PSD: „Dragnea plăteşte la greu formatori de opinie pentru a manipula românii”

Penala îl amenință pe Iohannis cu plângere penală pentru că nu o pune ministru! Textul ei arată mitocănie, aroganță, furie oarbă

KAPUTT! Klaus Iohannis o respinge și a patra oară pe Olguța! Motive: „presiuni asupra justiției”, „declarații controversate”, „atacuri la persoană virulente”, „limbajul folosit”, „netransparentă”, „nu are pregătire”, „nu are experiență”

CADOU DE NUNTĂ. Mesajul lui Iohannis pentru PSD: Nu mai insistați cu țoapa agresivă!

Cum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro pe lună, din bani publici. Și-a plasat fostul soț la ASF, pe un salariu uriaș

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

2 COMENTARII

  1. Bubat vandut si nesimtit, cat tupeu pe el, fantastic!!! Frate astia se cred in codru nene, nu au chiar niciun Dumnezeu! Lasa Toader ca nu mai depinde de tine, toti partenerii europeni ai Romaniei o sustin pe Kovesi doar sa va pune pe voi la punct si sa va invete putin respectul si mai important cum sta treaba cu democratia si cu lupta anticoruptie in UE. La aderare s-au semnat niste tratate, Romania trebuind sa le respecte nu sa le calce in picioare cum faceti voi de mai bine de 2 ani. Mancav-ar cainii de infractori si impostori de politicieni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here