Monica Macovei: „O votez pe Kovesi, e cea mai bună. Toader trădează interesele țării. Să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat!”

5
11631
Monica Macovei

Monica Macovei, europarlamentar, a anunțat deja că, dintre cei trei candidați la funcția de procuror-șef al Uniunii Europene, o va vota pe Laura Codruța Kovesi. Parlamentul European va vota procurorul-șef al UE în ultima săptămână a lunii februarie.

Monica Macovei consideră că ministrul Tudorel Toader s-a compromis și trebuie să-și dea demisia.

Monica Macovei:

„Laura Codruța Kovesi a fost selectată pentru funcția de Procuror European pe criterii strict profesionale, alături de alte două persoane. În timp ce Toader o dădea afară, ca să mulțumească grupul infracțional organizat aflat la putere, iată că doamna Kovesi a fost cea mai bună și a ajuns în vârful piramidei pentru funcția de Procuror-Șef European, după mai multe evaluări obiective.

Acum, Toader să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat.

Dacă Toader nu va susține candidatura unui procuror român, care a dovedit că este bine pregătit, pentru conducerea EPPO, atunci trădează interesele țării.

5 COMENTARII

  1. Doamne, ce situatie jenanta…Romania stie atat de bine sa-si expuna stangaciile…Ce credea Toader, ca marsavia lui nu se vedea si de pe luna?….PSD-istii se cred intr-un buncar….

  2. Petarde! KOVESI NU VA AJUNGE PROCUROR EUROPEAN. Rstul titlurilor .. pistol cu apa!
    La ce concurs a participat dottoresa Laura Kodruta si l-a castigat?
    USR .. niste penali sustin o alta penala, plagiatoare.. Laura C. Kovesi…. Fosta avocata a lui Dragnea a spus? POVESTI//
    Cedo a trimis spre verificare!.. Nu a admis nimic!
    VAX Mincini de la securistul, CARTIANU ECRIVAN, DELATOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here