Tudorel i-a mințit pe nemți în stil de mare escroc: Nu eu am revocat-o pe Kovesi, Iohannis a făcut-o!

5
46855
Tudorel Toader

Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a dat în vileag o minciună penibilă a lui Tudorel Toader.

La întâlnirea cu delegația germană aflată la București, Toader a susținut că nu el a revocat-o pe Kovesi de la șefia DNA, ci președintele Klaus Iohannis! „Eu, ca ministru, nu pot să revoc niciun procuror, eu pot doar să cer acest lucru, în urma unei evaluări”, a spus ministrul Justiției. „Cel care are puterea de a revoca un procuror-șef este președintele României, ceea ce s-a întâmplat și în cazul doamnei Kovesi”, a conpletat el.

Diversiunea lui Tudorel Toader confirmă reaua-credință cu care acesta a abordat cazul Kovesi. Delegația germană s-a lămurit că Toader nu renunță la minciunile pe care a tot încercat, de când este ministru, să le exporte în Europa. Succesul lui: zero. N-a păcălit pe nimeni.

Pe Gunther Krichbaum, parlamentar german creștin-democrat, nici nu avea cum să-l înșele. Înaltul oficial german este un foarte bun cunoscător al României. El a încurajat, de-a lungul anilor, democratizarea României. De asemenea, a avut critici dure împotriva derapajelor de la respectarea statului de drept de către guvernarea PSD-ALDE.

Realitatea este că revocarea Laurei Codruța Kovesi a fost impusă de ministrul Justiției. Acesta a „ievaluat-o” tendențios pe șefa DNA, apoi a pledat la Curtea Constituțională pentru ca președintele Klaus Iohannis să nu aibă niciun cuvânt, ci să fie obligat s-o revoce. CCR i-a acceptat doleanța, iar Klaus Iohannis, obligat de Curte și amenințat cu suspenadrea, a îndeplinit formalitatea de a o revoca pe Codruța Kovesi.

CITIȚI ȘI:

Oficial german: „Deși au propriii candidați, Germania și Franța ar putea s-o susțină pe doamna Kovesi. E predestinată pentru această funcție”

Tudorel îi amenință pe nemți cu Kovesi-Dracula: „M-aș bucura dacă v-ar face și vouă ce ne-a făcut nouă!”

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

Monica Macovei: „O votez pe Kovesi, e cea mai bună. Toader trădează interesele țării. Să-și dea demisia și să stea toată viața cu capul plecat!”

Raiul infractorilor: Guvernul paralizează DIICOT! Procurorii au buget doar pentru 6 luni din 12

Antena 3, presiune asupra PSD: OK, îl scăpați pe Dragnea, dar scăpați-l și pe Voiculescu!

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Dezvăluire la vârful PSD: „Dragnea plăteşte la greu formatori de opinie pentru a manipula românii”

Penala îl amenință pe Iohannis cu plângere penală pentru că nu o pune ministru! Textul ei arată mitocănie, aroganță, furie oarbă

KAPUTT! Klaus Iohannis o respinge și a patra oară pe Olguța! Motive: „presiuni asupra justiției”, „declarații controversate”, „atacuri la persoană virulente”, „limbajul folosit”, „netransparentă”, „nu are pregătire”, „nu are experiență”

CADOU DE NUNTĂ. Mesajul lui Iohannis pentru PSD: Nu mai insistați cu țoapa agresivă!

Cum și-a aranjat Olguța Vasilescu o pensie alimentară de 3.500 de euro pe lună, din bani publici. Și-a plasat fostul soț la ASF, pe un salariu uriaș

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

5 COMENTARII

  1. Acesta este un virus cancerigen care face rău romaniei, cu un tupeu mizerabil de nonsalanta acest escroc trebuie să meargă la pușcărie ca acuma are loc mai mult ca a dat drumul afară la criminali și are spatiu suficient și pentru clica Dragnea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here