Ziua în care magistraţii au cucerit România. Ce să negociezi cu bestiile?

4
2759

Câţi s-au gândit că nişte oameni pe treptele tribunalelor din câteva oraşe vor cuceri România? Puţini, foarte puţini.

Cum au reuşit? Prin onestitatea mesajului lor. Au transmis calm şi argumentat de ce NU SE MAI POATE cu vorbă bună cu alde bolşevicul Tudorel, analfabeta Dăncilă şi jupânul lor Dragnea Liviu.

Mobilizarea masivă din această seară e semnul solidarităţii României civice cu magistraţii cărora le pasă mai mult de ţară decât de leafa sau de pensia lor. Românii au înţeles un adevăr simplu: că dacă judecătorii şi procurorii au ajuns să protesteze public, e groasă!

Dar marea lovitură de imagine şi de înţelepciune pe care au dat-o magistraţii a fost refuzul de a pica în capcana întinsă de marioneta din fruntea Guvernului: negocieri cu asociaţiile de magistraţi. Au refuzat. Şi bine au făcut. Nu ai ce „negocia” cu cea care nu există ca om. Dăncilă e pixul lui Dragnea. Nu are capul ei, mintea ei, deciziile ei. Nici nu are cum să le aibă. Ea este creaţia unui sistem de complicităţi mafiote, în care nulităţile ajung în funcţii din cauză că interlopii au nevoie de cârpe la vedere.

Deci, ce să negociezi cu această persoană? Una care promite liderilor UE că va respecta statul de drept, apoi vine la Bucureşti şi dă pe şest o ordonanţă pe care nici măcar n-are minimul bun-simţ s-o anunţe presei înainte de şedinţa de guvern.

O laşă şi o mincinoasă, un rateu şi o ruşine a acestei naţii. Cu o astfel de specimene, ce pot negocia oameni care au învăţat carte, care ştiu ce vorbesc, magistraţi cu răspundere pentru vieţile altora?

De aceea au avut chibzuinţa să refuze „negocierile”. Iar cei care vor veni să discute cu Dăncilă sunt parte din reţeaua lor de tip interlop. Va fi foarte interesant să vedem cine merge la discuţii. Pun pariu că Lia Savonea, combinatoarea ajunsă şefă la CSM, plus alte paparude împopoţonate cu denumiri savante în numele justiţiei vor da curs simulacrului de negocieri. Dar cu ocazia asta se vor autodeconspira. Să stai ACUM de vorbă cu o nulitate înfiorătoare, cu o mincinoasă de ultimă speţă ca Dăncilă, e blasfemia blasfemiilor.

De aceea, magistraţii vii au cucerit azi România. Că au rămas pe picioarele lor. Sper s-o facă la fel şi opoziţia din parlament, care trebuie să se mute în stradă. În parlament, va fi doar decorul Ciumei Roşii. Exact ce are nevoie Dragnea: ca opoziţia să se certe cu el, fără niciun efect negativ pentru putere, de la tribuna Casei Poporului.

România moare. Statul nu mai există. Nici instituţiile, care au fost capturate. Au mai rămas justiţia (acea parte vie a ei) şi serviciile secrete pro-NATO&UE. Plus niscaiva ziarişti. În rest, e jale. Într-un astfel de peisaj sumbru, ce să negociezi cu bestiile şi cu uneltele lor?

CITIŢI ŞI:

Dăncilă, tot ŢEPARĂ. Cheamă la negocieri magistraţii ca să-i aburească aşa cum i-a minţit ordinar pe liderii UE: le-a spus că va respecta statul de drept, apoi a dat ordonanţa penalilor

O plecăciune în faţa MAGISTRAŢILOR ţării mele

România se îndreaptă spre noi proteste masive. Tudorel Toader se ascunde de magistrații furioși

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

Ghiță TV luptă cu „hoardele Rezist” care o apără pe Kovesi. „Vandalii” l-au atacat pe Tudorel cu arme infernale: ketschup și muștarZiua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

Dragnea poate ajunge la orice magistrat. Frica de controlul politic provoacă revoltă în Justiție

EXPLOZIA lui Iohannis: „PSD guvernează pentru Dragnea, nu pentru români. Au lăsat România fără bani”

Tudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri, azi – maşina împroşcată cu muştar

 

4 COMENTARII

  1. Total de acord cu ce spuneti, cu o singura exceptie… si spun asta din cauza prostestelor din seara asta, tocmai reintoarsa de la marsul din Cluj. E drept, statul de drept e in situatie critica, Romania se taraie si se agonizeaza, dar uite ca nu e chiar asha ca moare… azi am dovedit ca suntem in viatza, inca:). Acum ramane sa dovedim ca mai si vrem sa traim. Si nu din mila sau la mila vreunui vataf de judetz, transformat in Erdogan dambovitean, peste noate, sau al vreunui cartel corupt, deghizat in partid politic. Solidarizarea e cheia aici si, vorba englezului (cercetator sau nu 🙂 ), „the staying power”.

  2. S.O.S -EUROPA /S.O.S ROMÂNE !s.o.s către tine omule-OM ,de vrei a nu pierde LIBERTATEA-chiar și de a greși ,dar uman ! -oriunde te-ai AFLA !-E TIMPUL! -și timpul nu stă în loc și ISTORIA NU IARTĂ și nu UITĂ !-orice v-ar VINDE manipulatorii abili în falsuri .Degeaba te vei lamenta ulterior -TREZIREA -căci deja LIMITELE răbdării stau să CRAPE !. ȘI ,totuși !Unii (se știu EI bine care și cum și încet ,încet îi DEVOALEAZĂ și faptele lor chiar dacă REALITATEA a avut răbdarea și curiozitatea
    să-i lase să-și dea măsura completă a (IN)COMPETENȚELOR lor atît de ILUSTRE ,dar doar în mintea lor de IMPOSTORI susținuți de ignoranți și escroci abili în manipulare sau naivii inculți
    !..TEMPORAR -și relativ orice ABERAȚIE se poate infatua /în lipsa REPERELOR ,sau prin vicierea ,modificarea lor /după INTERESE .DAR ,dar doar RELATIV ,căci vine JUDECATA ..a CE,CUM și pentru CE ?..și începe DANSUL -aha !..sau credea-ți că suneți IMUNZI și IMUNI?-Ă?Aoleoo!..)PĂI ?..Credea-ți ..NAIVILOR că nu vine și PLATA ?..RĂSPLATA ?..AOLEOO! sau v-au imbecilizat pe toți?..OARE?
    Penibilul/Grotescul/Ridicolul= nu vă ”deranjează ”..doar se pare că a devenit un modus vivendii ,pentru alde voi-și aici este (se află INPARDONABILA și cauza NEIERTĂRII /nu vă putem UITA și nici ierta /deoarece vreți să instaurați ANORMALITATEA +AMORALITATEA ca fiind normale /și de SUCCES-iar tineretul care este în formare deja a fost viciat/afectat și otrăvit de ”ÎNȚELEPCIUNEA ” voastră izvorîtă din MOCIRLA MEDIOCRITĂȚII ce se autoimpune prin FORȚĂ -încăpățînare specifică PARANOICULUI ajuns la PUTERE =urmează ..CONSECINȚELE !..OARE?..Uite că cineva -undeva va spune ..GAME OVER !-IMBECILILOR !)
    (ALDE voi+gașca complicilor cu care vă AUTO-intitulați/gratulați =MARII ALEȘI /..mari conducători de?..PROȘTI naivi și ignoranți=turmă inconștientă și ignorantă?..MARE ,chestie ..un fel de CHIORI în țara orbilor !.:.puah!) !..ce dreacu !..ai dreacu ei ,de telectuali ..că nu vă înțeleg IDIOSINCROZIILE și INEPȚIILE voastre atît de ILUSTRE /bazate doar pe AROGANȚA și IMPERTINENȚA ignorantului /incultului mediocru și imberb /imatur ce se joacă cu FORȚE și LEGITĂȚI /fără să înțelegă /ba chiar refuză CONSECINȚELE ( în 99% din cazuri =DEZASTRUOASE /de ce?..ÎNTREABĂ-TE ..de ai OPEN MIND FREE!..NU?.înțelegi?nu prea?..Întreabă ..și ascultă pe cei ce POT !)….așa că ?Statuați-le ,băi ..ca” LEGI ”..că tot vă închipuiți voi că ”PUTEȚI” -că sunteți mulți și ALEȘI =FAC TOTUM (penibil..dar nu realizați=imbecili semifuncționali!) !..Confortable ,numb!…PS…În lipsa REPERELOR (în matemetică=constante! )..ORICE ,dar-absolut ORICE !..poate fi INTERPRETAT ALEATORIU și folosit în funcție de INTERESE !..mai ales (dar și la nivel -personal este la fel =de la simplu ,la complex în tot acest UNIVERS /e așa greu de înțeles ?..ptr .unii -îngrijorător de MULȚI /se pare că -da ! /de aici -vulnerabilitatea DEMOCRAȚIEI -ce se bazează pe MULȚIME/cantitate în detrimentul CALITĂȚII /deșii și-o propune ca SCOP !-de aceea DICTATURILE -sunt mai eficiente în primă fază /pe termen scurt ..etc.) de către PUTEREA -impotentă intrinsec ce fabrică o REALITATE PARALELĂ (vezi ex.:STATUL PARALEL -o recunoaștere /inconștientă /a duplicității ce se vrea recunoscută prin ORICE MIJLOC =nu are scrupule ,nu cunoaște mila =pericol major !)..spre a-și servii INTERESELE -individuale,de grup/partid-o altă formă perversă/religie..etc..etc..Iar dacă asta se REUȘEȘTE/prin manipulare/dezinformare/neglijarea EDUCAȚIEI copiilor sau și mai grav ..prin educare ȚINTITĂ și ÎNDOCTRINARE ..etc ..așa .CĂ?..Că nu înțelegeți toți FILOZOFIA sau ”meandrele concretului ”-sîc !..nu ar fi o tragedie !..dar faptul că NU aveți BUNUL SIMȚ să-i RESPECTAȚI pe cei care ÎNȚELEG -și își asumă /un curaj deja-din păcate !-și rolul de a vi-l devoala –ASTA ..este deja o TRAGEDIE !..pe care tot voi ”deștepții”-fără respect,..o veți plătii !..AU EI ,GRIJĂ !..care ,EI?..E ,deja ..aceasta-i ÎNTREBAREA! (una din..)..șamd …șamd ..Bieții ,de voi ..niște vite amăgite/niște oase obosite !..Sclavi vor face din voi(unii deja sunteți ,vînduți cu viitor și cu copii cu tot /dar voi ADULAȚII cu veselie scălîmbă și masochistă înainte !-pe cei ce vă relevă un pic de ADEVĂR ?..scuipații /huiduiții/defăimații/murdăriții /aruncați zoaie în capul lor..alegeți-l pe BARABA ;răstigniți-l și pe CRISTOS /căci?..NU vă minte frumos !..nu?..găsiți voi și o ”filozofie ”-justificativă /mai ales cînd vi se spune că se POATE-orice?..OARE ?..Eheei,..bieți pui de ?..LEI ,sau prăpădiți ..mielușei ?..EȘTI liber ,să ALEGI !..Rezultatele?pe măsură !..Asta ați ALES ?..ASTA AVEȚI !..Semnat :..un (biet !)..OM …supus vremii ,dar nu UMIL !..Așa să ne ajute (ierte !)..DUMNEZEU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here