vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsPolițiştii sar în ajutorul magistraților. "Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă...

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

-

Europol, sindicatul polițiştilor din România, salută – printr-o postare pe pagina sa de Facebook – decizia magistraților din toată țara de a protesta împotriva ultimelor acțiuni ale Guvernului Dăncilă, prin care PSD și personal Liviu Dragnea încearcă preluarea controlului asupra puterii judecătoreşti din România.

Sindicaliştii polițiştilor de la Europol îndeamnă la „UNITATE în aceste momente de restrişte pentru nația română” şi spun că „infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor”.

Ei îndeamnă la proteste paşnice, dar hotărâte, care să nu înceteze până când nu sunt „anihilați” şi „exilați” „trădătorii care şi-au încălcat jurământul de credință pentru țară şi popor”.

- Advertisement -

Apelul Europol

„Susținem din tot sufletul şi cu bucurie enormă protestul magistraților români. Ne alăturăm lor”

„UNITATE e cuvântul de bază în aceste momente de restrişte pentru nația română.
Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor.
Poporul trebuie să iasă la luptă – una paşnică, dar vehementă, fără cale de întoarcere.
Trebuie să ne oprim doar atunci când sunt «anihilați» și «exilați» trădătorii care şi-au încălcat jurământul de credință pentru țară şi popor.
«Jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții» am spus cu toții când am îmbrăcat uniforma de polițist.
Pentru nişte hoți ca ei nu ne dăm noi viețile, dar pentru țară, pentru democrație, pentru linişte socială suntem capabili de sacrificii enorme.
Nu suntem în slujba lor, suntem în slujba poporului care acum are nevoie de noi.”

CITIȚI ȘI:

Ghiță TV luptă cu „hoardele Rezist” care o apără pe Kovesi. „Vandalii” l-au atacat pe Tudorel cu arme infernale: ketschup și muștarZiua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

Dragnea poate ajunge la orice magistrat. Frica de controlul politic provoacă revoltă în Justiție

Ordonanța lui Toader blochează Justiția! Cum și care vor fi consecințele?

EXPLOZIA lui Iohannis: „PSD guvernează pentru Dragnea, nu pentru români. Au lăsat România fără bani”

Tudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri, azi – maşina împroşcată cu muştar

- Advertisement -

11 COMENTARII

  1. Poate ca,o forma de greva,la nivel national,ar fi exact ce ne trebuie acum,Da iesim,manifestam..insa ei ..nu pleaca,fac si mai rau,+ risc de gazembataie,,inca o data.Iesim..Sunt Batran si am sa ies mereu,de cate orvi va fi nevoie si bineinteles de cate ori am sa si pot.DAR..Ce am rezolvat cu aceste iesiri pana azi? GREVA..greva fiscala,greva pe locurile de munca,Da este riscant,insa cred ca este singura solutie.In afara de celebra ..Sapa ,coasa si pe ei /

  2. Oare vor avea curajul sa se duca in fata Ministerului Justitiei si sa strige: IESI AFAR JAVRA ORDINARA?…..sau in fata sediului psd……sau in fata propriului minister? Hai sa vedem, au curajul? Daca vor face asta, promit sa nu ma mai supar pe nici un politist care ma opreste in trafic si ma amendeza ca am depasit viteza cu 5k peste limita admisa. Hai baieti ca se poate! …..pe cand si armata? Ar fi prea frumos!

  3. Pentru o ROMANIE NATURALĂ-DODOLOAȚĂ,AȘA CUM A FOST ȘI ESTE DE LA CREATORUL BUNUL DUMNEZEU,ESTE NORMAL SĂ ÎNLĂTURĂM MINCIUNA,DEGRADAREA ȘI ALTERAREA A TOT CE E BUN PT.ȚARĂ,DE ACEȘTI SATANIȘTI,DRACI CU PUTERI SATANICE CARE ASCULTĂ DE TATĂL LOR SATAN.ÎN NEBUNIA LOR SATANICĂ EI FAC MAXIM DE RĂU ȘI GLĂSUIESC CĂ FAC BINE,ASTA FIIND VALABIL PT.CEI CEI CE ORBECĂIESC CU EI ÎN ACELAȘ ÎNTUNERIC,ȘI UITE AȘA SE CREAZĂ ATMOSFERA POTRIVITĂ CA ÎN HAITĂ, ORICE RAZĂ DE LUMINĂ BUNĂ PT.ȚARĂ,ESTE ESTOMPATĂ CU REPEZICIUNE.NOI ROMÂNII PT.BINE STĂM PASIVI,DAR DACĂ NICI RĂUL EVIDENT NU NE TREZEȘTE,SE CREAZĂ ATMOSFERA PROPICE PT.DIN RĂU ÎN MAI RĂU ȘI ȚARA ESTE SUFOCATĂ DRACI BESTIALI,CARE-ȘI ÎMPLINESC NEBUNIA LOR.OARE CUM E POSIBIL AȘA CEVA,EI AU FOST VOTAȚI DE 18% DIN CEI CE AU VOTAT.TOT CE FAC EI ESTE CLAR CĂ ESTE ANTIROMÂNESC TOTAL DECI ANTICONSTITUȚIONAL.ÎN MOD NORMAL ȘI PT.BINELE ȚĂRII,GROUPUL INFRACȚIONAL ORGANIZAT(psd alde udmr) TREBUIA DERATIZAT DEMULT.DAR SE VEDE CĂ-I MAI LĂSĂM SĂ- ȘI VERSE VENINUL PESTE ȚARA ROMANIA,VAI!?

  4. Mai copii vopsiti in politisti: Eu sunt posesorul unei „lucraturi” politienesti, prin care doi golani de politisti au stabilit ca bunurile mele, in valoare de 30 milioane lei vechi, hoata care mi le-a furat la data de 29 octombrie 2011 mi le-a restituit la data de … 13 septembrie 2011. La Parchet, doi golani de procurori (unul de caz, unul sef) au dat girul lor acestei lucraturi. La Judecatorie, o golanca de judecatoare a batut in cuie aceasta aberatie juridica (si a acopeti furtul). Va dati seama: o hotarare judecatoreasca, are putere de lege. Aceasta „lege speciala” spune ca hoata mi-a restituit bunurile furate cu 59 de zile inainte de a mi le fura! Presiunea asupra acestor golani a fost atat de „motivanta”, ca nici nu au mai corectat datele, doar au acoperit furtul. Ia spuneti ba baieti, voi vreti sa iesiti in strada?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -