vineri, aprilie 12, 2024
AcasăJustițieTudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri,...

Tudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri, azi – maşina împroşcată cu muştar

-

Jurnalista Camelia Tabacu a postat pe Facebook poza maşinii de serviciu a lui Tudorel Toader, ministrul Justiţiei. Ea a fost împroşcată cu muştar de grupul de protestatari care au vizitat şi în această seară platoul din faţa Ministerului Justiţiei.

„Nouă ne-a sărit muștarul! Voi mai rezistați?”. La acțiunea de protest au participat Sandi Matei și Marian Ceaușescu, doi dintre cei mai insistenţi manifestanţi #Rezist.

Au fost din nou incidente cu forţele de ordine după ce ieri noapte aceiaşi poliţişti de la Secţia 17 au reţinut fără motiv manifestanţi care mânjiseră cu sos de roşii pereţii exteriori ai clădirii ministerului.

- Advertisement -

Furia oamenilor e tot mai mare după ce Tudorel Toader a minţit în faţă oficiali europeni că nu va agresa statul de drept şi imediat ce-a ajuns la Bucureşti i-a băgat sub nas marionetei Dăncilă ordonanţa anti-stat de drept.

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Chiar ca acest om te scoate din minti. E odios si ca minte, si ca figura, si ca voce, e DIAVOLUL in persoana, ii lipsesc coarnele rosii….dar i le poti asocia in imaginatie, impreuna cu copitele si o coada incolacita….E sinistru….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -