Ghiță TV luptă cu „hoardele Rezist” care o apără pe Kovesi. „Vandalii” l-au atacat pe Tudorel cu arme infernale: ketchup și muștar

3
3653
FOTO: captură RTV

Lucruri înfiorătoare se întâmplă în România, ne anunță România TV (RTV), televiziunea fugarului Sebastian Ghiță. Să fie vorba de guvernarea PSD-ALDE? De corupția lui Dragnea sau a lui Vâlcov? De prostia Dăncilei și trei sferturi dintre miniștri? De ordonanțele lui Tudorel Toader?

Nimic din toate astea! Pericolele sunt mult mai mari, iar inamicii – infernali. Vandali nemaipomeniți lansează atacuri nemiloase la adresa lui Tudorel Toader. Iată:

„Atacurile violente ale hoardelor Rezist”.

Și:

„Ce au ajuns să comită hoardele Rezist”.

FOTO: captură RTV

Dar cei mână-n luptă pe acești vandali, aceste hoarde infernale? Ahaaaaa…

„Imediat: cine sunt cei care o apără pe Kovesi”.

FOTO: captură RTV

Tragedia e alta: vandalii au fost dotați cu arme infernale. Hoardele #Rezist au atacat cu o cruzime nemaivăzută, folosind rachete sol-sol cu ketchup și grenade ofensive cu muștar.

Dovada e implacabilă:

„Toader, atacat cu muștar și ketchup”.

FOTO: captură RTV

Comentariile din studio sunt devastatoare. Hoardele #Rezist sunt date în vileag și pentru ce au comis, și pentru ce urmează să facă.

Imaginile cu un protestatar #Rezist tăvălit de jandarmi pe asfalt primesc comentariul binemeritat:

„Vandalul a fost imobilizat, dus la secție și amendat”.

Nici viitoarele acțiuni ale hoardelor #Rezist n-au scăpat vigilenței patrioților de la Ghiță TV:

„Vandalii au anunțat că vor merge la Bruxelles pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi”.

Nu, așa ceva nu se poate! Inadmisibil! Vandalii chiar își fac de cap! Au întrecut măsura!

Să meargă fiscul peste hoardele #Rezist, să vadă de unde au bani să protesteze la Bruxelles!

Și jandarmii să meargă, să-i bage-n dubă până când trece audierea de la Bruxelles!

Iar Carmen Dan să-i aresteze pentru uzul personal, să-i repare și ei cineva priza aia stricată!

CITIȚI ȘI:

Tudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri, azi – maşina împroşcată cu muştar

3 COMENTARII

  1. Manca-v-ar ciuma de guitzari mincinosi si tampiti!! Cand securitatea/jandarmerioa lui carmgaz batea si gaza oameni nevinovati in Piata Victoriei aveati ochelari de cal!!! Sa va manance ce l-a mancat pe Dej, pe toti, de cate ori mai mintiti pe sticla aia nenorocita a fugarului de la Belgrad!!!

  2. Au și ei dreptate când se panichează;Tudorel,fiind un veritabil trandafir de la Moldova,carevasăzică un cârnat, a fost în situația în care,la îndemnul domnului Soros,activiștii #Rezist urmau să-l devoreze garnisit după rețeta hot-dog!La o cercetare superficială adică, vizual și olfactiv, am putea constata că ministrul de justiție al infractorului național este un cârnat putred și l-am arunca în sectorul GUNOAIE.

  3. Și pana la urma cine a vândut România afara? Nu cozile de topor care pe 30 de arginți ne-au vândut ca Iuda. Toată aceasta prietenie, cu tot felul de pupături pe dreapta și stânga ne-au dus unde ne-au dus, 3,5 MIlioane de romani plecați pentru un trai mai bun, privatizari făcute pe genunchi, distrugerea aproape in totalitate a industriei românești, crearea unei armate de la instituțiile de forța care ne costa peste 1 MILIARD DE EURO și care nu au oprit PRIVATIZĂRILE FRAUDULOASE UNELE LEGATE DE SIGURANȚA NAȚIONALA!!!!!! Despre ce vorbim despre politicieni vânduți la pachet, cu o populație fin ce in ce mai săracă in numele STATULUI DE DREPT?!!!! Care ca nu se vede nimic, avem un clovn de ministru care încasează pensie de zeci de mii lei lunar plus salariu de ministru, profesor , comisia de la Veneția dar care in realitate este un clovn al politicii și care face de Rușine toată justiția romană! Este un proverb românesc care spune ca de ce îți este frica nu scapi, o sa fie blamat de întreaga populație a României pentru toată porcăria cu legile justiției! Bani murdari câștigi dumneata !!!!!! Se vede de la o posta ca-l pune acest penal de Livache sa-i facă toate porcăriile!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here