VIDEO. „Antena 3, nişte derbedei”. O maşină a televiziunii lui Dan Voiculescu, evacuată din Piaţă sub strigătele mulţimii

11
11519

Mai mulţi protestatari din Piaţa Victoriei au intrat într-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai postului Antena 3, jandarmii intervenind şi identificând câteva persoane despre care ei spun că au avut comportament agresiv.

În legătură cu incidentul în care mai multe persoane care participau la protestul din Piaţa Victoriei au intrat în conflict cu reprezentanţii unei televiziuni din zonă, Serviciul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul face următoarele precizări: persoanele respective au fost identificate şi vor fi luate măsurile legale împotriva acestora pentru intenţia de a tulbura adunarea publică. Recomandăm participanţilor la manifestaţia publică să se delimiteze şi să nu încurajeze astfel de comportamente violente”, au informat reprezentanţii Jandarmeriei Române, citaţi de Agerpres.

Maşina a fost în cele din urmă evacuată din Piaţă cu protecţia Jandarmeriei, în strigătele mulţimii: „Antena 3, nişte derbedei”.

Exact aceiaşi jandarmi, în 10 august 2018, au asistat impasibili la provocările şi violenţele câtorva zeci de persoane, încurajându-i indirect pe respectivii să continue agresiunea. La scurt timp, folosin ca pretext atacurile persoanelor violente, jandarmii au pornit urgia împotriva a peste 100.000 de români paşnici, printre care bătrâni, femei şi copii.

Furia faţă de televiziunea lui Dan Voiculescu este explicată prin campaniile de manipulare împotriva justiţiei independente şi de partea politicienilor corupţi.

Cu toate acestea, manifestaţiile #rezist neinfiltrate cu intruşi ai PSD-ALDE au fost de fiecare dată paşnice şi nu au încurajat violenţa nici măcar faţă de televisiunile care distrug România din interior.

În această seară, protestatarii au început să se strângă în piaţă încă înainte de ora 18,00, pentru a protesta faţă de OUG nr.7/2019, prin care s-au adus modificări legilor Justiţiei.

Protestatarii scandează împotriva ordonanţei de modificare a legilor justiţiei, dar şi împotriva Guvernului şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Unii dintre cei din piaţă au portavoci, steaguri şi câteva bannere de mari dimensiuni.

Jandarmii au montat garduri de protecţie în jurul zonei din centrul Pieţei Victoriei, unde s-au strâns participanţii la protest

CITIŢI ŞI:

LIVE VIDEO. România e în stradă! Mesaj proiectat în Piața Victoriei: „Dragnea la pușcărie!”

CTP, Moise Guran şi Vlad Petreanu vin în Piaţa Victoriei pentru a transmite protestul

Antena 3 cere retragerea României din Parchetul European, în caz că va fi numită Kovesi!

Antena 3, presiune asupra PSD: OK, îl scăpați pe Dragnea, dar scăpați-l și pe Voiculescu!

Prostie EXCLUSIVĂ la Antena 3. „Kovesi și-a pregătit fuga din țară. Pe 27 februarie se întoarce”

11 COMENTARII

  1. va intitulati ziaristii insa scrieti articole care nu au nicio legatura cu presa sincer,pai cei care erau in masina erau colegi de ai vostrii desteptilor ei de ce sa nu transmita de la proteste?au interzis de cine?

  2. mi se pare grosolan si de neinchipuiut cum cei care au protestat s-au revoltat pe cei de la antena 3 de ce?ce au facut?nu aveau voie sa folmeze cum se maimutareau alde dide si angi serban?

  3. derbedei sunt cei care au strigat impotriva jurnalistilor de la antene se vede clar ca nu au cei sapte ani de acasa ca doar de aia stau prin piata si urla ca niste descreierati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here