sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăJustițieDăncilă, tot ŢEPARĂ. Cheamă la negocieri magistraţii ca să-i aburească aşa cum...

Dăncilă, tot ŢEPARĂ. Cheamă la negocieri magistraţii ca să-i aburească aşa cum i-a minţit ordinar pe liderii UE: le-a spus că va respecta statul de drept, apoi a dat ordonanţa penalilor

-

Viorica Dăncilă arată nu doar că este un premier de paie, marionetă a clanurilor penale, dar că e în stare să dea ţepe oricui îi iese în cale, de la înalţi oficiali europeni până la magistraţii din România.

Într-un comunicat emis adineauri de Guvern, premierul lui Dragnea cheamă simbolic la negocieri asociaţiile de magistraţi, alături de membri CSM unde figurează la loc de cinste „combinatoarea” clanurilor penale, Lia Savonea – o mişcare de imagine menită să dezamorseze tensiunea pe care ea însăşi a provocat-o devenind o simplă executantă semnatară de ordonanţe.

Având în vedere opiniile exprimate în spațiul public de diferite asociații profesionale din mediul juridic, premierul Viorica Dăncilă invită luni, 25 februarie 2019, ora 15.30 la Palatul Victoria câte un reprezentant al asociațiilor de magistrați, precum și reprezentanți ai CSM, pentru discuții pe marginea legislației în domeniul justiției. Totodată, premierul Viorica Dăncilă asigură asociațiile de magistrați că există întreaga disponibilitate a Guvernului pentru a sprijini toate instituțiile din sistemul judiciar în înfăptuirea unui act de justiție corect, cu respectarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor”, se arată în comunicatul Guvernului.

- Advertisement -

Mişcarea de ultimă oră este o încercare disperată a Guvernului PSD-ALDE de a opri protestele care vor exploda diseară în toată România, dar şi revolta magistraţilor din toată ţara. Judecătorii şi procurorii au tras obloanele instanţelor şi au ieşit în stradă pentru a se opune încercării lui Dragnea şi Tăriceanu de a îngropa justiţia independentă şi democraţia însăşi.

UE şi SUA au încurajat protestele românilor faţă de orice tentativă de sugrumare a libertăţii dobândite cu sânge şi sacrificii în uiltimii aproape 30 de ani.

Magistraţii (cu excepţia cozilor de topor ale mafiei penale din CSM) nu au ce să caute la negocieri cu un premier-fantomă, care a fost capabil să mintă în faţă oficialii europeni că va respecta statul de drept, după care a venit la Bucureşti şi, alături de satrapul justiţiei, Tudorel Toader, a dat ordonanţa criminală care predă PSD-ALDE controlul justiţiei.

- Advertisement -

Dacă Dăncilă vrea cu adevărat negocieri, are o singură soluţie: să retragă ordonanţa, înainte de orice! Apoi, mai vedem.

CITIŢI ŞI:

O plecăciune în faţa MAGISTRAŢILOR ţării mele

România se îndreaptă spre noi proteste masive. Tudorel Toader se ascunde de magistrații furioși

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

Ghiță TV luptă cu „hoardele Rezist” care o apără pe Kovesi. „Vandalii” l-au atacat pe Tudorel cu arme infernale: ketschup și muștarZiua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

Dragnea poate ajunge la orice magistrat. Frica de controlul politic provoacă revoltă în Justiție

EXPLOZIA lui Iohannis: „PSD guvernează pentru Dragnea, nu pentru români. Au lăsat România fără bani”

Tudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri, azi – maşina împroşcată cu muştar

 

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Trăim prin acest mediocru prim ministru in cea mai proasta perioada a istoriei post decembriste ! Neremarcata cu absolut nimic nici ca europarlamentar la Bruxelles timp de 9 ani ( Ianuarie 2009- Decembrie 2017) și nici acum in aceasta înaltă demnitate publica împreuna cu acest smecheras politic venit de nicăieri in PSD pe numele sau Liviu Dragnea nu au făcut altceva decât sa distrugă sistemul politic din România. Pe zi ce trece furia romanilor este din ce in ce mai mare și nu se ca sfarsi decât cu plecarea acestor impostori de la guvernare! Alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 vor fi primul test și PSD are mari probleme in interior unde numărul celor nemulțumiți este in creștere și natural actuala conducere ar trebui sa-și pună demisia pe masa , oamenii aceștia practic numai au legitimitate in teritoriu. Membrii PSD acum văd ca cei din vârful PSD apar in ultimele sondaje extrem de prost plasați sub pragul psihologic de 30%. România are ADTAZI doua opțiuni sa continua cu actuala guvernare PSD/ALDE care numai are credibilitate in rândul electoratului sau o noua coaliție dar fără PSD. Nu cred ca ALDE va continua in perioada următoare cu PSD care se prăbușește in sondaje și msi rău cât maimulți deputați părăsesc propriul partid pentru a se înscrie in PRO ROMÂNIA. Actualul PSD dacă mai continua cu Dragnea nu va avea nicio șansa la prezidențiale și Livache poate spune adio din funcția de Președinte așa cum au făcut și predecesorii săi ultimul fiind Victor Ponta.doar pierderea prezidențialelor ca fi sfârșitul politic a lui Dragnea care se agata cu disperare știind ca acesta va fi finalul politic rușinos! Acest politician mediocru de Liviu Dragnea este singurul vinovat de actuala situație care este in PSD dar nenorocirea face ca niciun alt lider din jurul sau lideti de filiale sa nu conștientizeze indiferent câte funcții și demnități le mai scoate din buzunar acest disperat (încă) lider PSD. Este un proverb care spune ca fiecare pasare pe limba ei piere!Omul asta Dragnea a prostit de peste 3 ani tot aparatul central al PSD dIN teritoriu dar niciun membru PSD ( au fost încercări firave) din teritoriu sau mai multe filiale nu au pus picioru’ in prag pentru evoluția catastrofala a acestui liderPSD. Niciodată in istoria recenta a PSD acest partid nu a stat la mâna unei singure persoane. Este o greșeală catastrofala care-i va costa guvernarea la toamna după alegerile prezidențiale care nu vor fi câștigate din actuala coaliție PSD/ALDE!

  2. Și ce sa facă Tariceanu sau MELESCANU care se apropie de o varsta apreciabila.
    Toată cheia acum in PSD este Viorica DANCILA dansa este cea care l-ar darama politic intr-un CPEX de partid in foar câteva minute pe Liviu Dragnea ,va fi o amintire jalnica. Dar cum Viorica DANCILA( chiar se complace doamna sa fie dirijata de acest individ care a fost condamnat de o instanța din România , aveți doamna coloana , uitați-va in jurul dumneavoastră ) încă face ce-i spune acest smecheras politic de doi lei care ne-a făcut de tot rasul la Congresul Socialiștilor europeni de la Madrid nu ne rămâne decât sa vedem ce se întâmpla după europarlamentare din 26 mai 2019.Atunci vor STI cei de la PSD pe ce craca vor sta, vor lua in mod clar sub 30% degeaba ne arată ANCANGARDE (o firma de sondare apropiata de PSD)procente de 33/35% dar este o făcătură de a păcăli pe romani!

  3. Primele reactii – Veorica lăsată cu ochii în soare !

    Asociația Forumul Judecătorilor din România, Asociația Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor și Asociația Inițiativa pentru Justiție cer Guvernului României să abroge imediat și în integralitate OUG nr.7/2019, subliniind că independența justiției nu se negociază iar orice dialog referitor la adoptarea ordonanței de urgență trebuia inițiat anterior emiterii sale, nu post factum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -