Vot fraudat masiv de PSD: “În Sectorul 1, la Secția 111, din 108 voturi ale USR-PLUS, în sistem găsim două! În Secția 127, 150 de voturi au dispărut de tot! Nu e greșeală, sunt pur și simplu luate și mutate la alte partide”

0
6183
Membrii USR-PLUS au fost nevoiți să păzească la propriu sediul Biroului Electoral Sectorul 1

PSD a instrumentat o fraudă de proporții, iar ceea ce s-a întâmplat în București s-a petrecut, fără doar și poate, peste tot în țară, a acuzat luni dimineață, la RFI, Vlad Voiculescu, lider USR-PLUS și viceprimar al Bucureștiului în noua organigramă, după alegerile din 27 septembrie.

Acesta a venit cu cazuri concrete de fraude fățișe comise la secții de votare din București și care au fost descoperite.

„Vă dau două exemple din Sectorul 1. La Secția 111, vedem că din 108 voturi ale USR-PLUS pe care le găsim pe procesul verbal, în platforma AEP găsim două! Într-o altă secție din București, 150 de voturi, cred că Secția 127 din București, în Sectorul 1, de asemenea, pur și simplu dispar. Și nu dispar dintr-o greșeală umană, în care cineva trece o cifră în loc de altă cifră sau inversează lucrurile, ci pur și simplu voturile sunt luate de la USR-PLUS și sunt mutate către alte partide, chiar împărțite între alte partide, așa încât suma să rămână constantă, ceea ce ne spune că e ceva făcut în mod intenționat“.

Problema este că justiția se mișcă prea încet, consideră politicanul, iar rezultatele alegerilor fraudate riscă să rămână așa.

Vlad Voiculescu: „Toată lumea realizează că este un furt, toată lumea vede că este un furt pe față (…), dar durează să se facă dreptate și votul se va închide, asta este teama noastră. Furtul la vot se sancționează cu pedeapsă între doi și șapte ani de închisoare (…). Dacă am încredere în sistemul de justiție din România, în celeritatea și eficiența sa? Limitată, ca să spun așa…“.

Vlad Voiculescu face și o observație elementară: dacă aceste fraude au fost făcute în București, cu observatori, presă, poliție și toată lumea pe cap, e ușor de imaginat ce s-a întâmplat în provincie.

„Păi, haideți să o luăm așa: dacă în Sectorul 1 al Capitalei, în buricul târgului, se fură așa, nu am nici un fel de motiv să cred că în alte părți astfel de practici nu s-au perpetuat de-a lungul timpului și nu s-au întâmplat și la alegerile astea. Dar este pur și simplu o deducție logică, o deducție de bun-simț”.

Declarațiile lui Voiculescu vin în contextul scandalului care s-a aprins la Sectoarele 1 și 5, unde s-au descoperit fraude în favoarea PSD.

La Sectorul 1, un consilier PSD a fost prins cu teancuri de procese verbale originale, unele goale, iar altele deja completate. Procuratura a deschis dosar penal.

La Sectorul 5, PNL și USR-PLUS acuză fraudă masivă în favoarea lui Cristian Popescu Piedone (de la partidul lui Dan Voiculescu) și Daniel Florea (PSD).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here