Vorbe de tută: „Să-i dea Dumnezeu gândul cel bun lui Klaus Iohannis și să voteze Viorica Dăncilă!”. Oprișan a salvat-o de o întrebare dificilă

8
2840
Momentul când Marian Oprișan intervine pentru a o salva pe Viorica Dăncilă de întrebările incomode

Duminică, Viorica Vasilica Dăncilă a fost la Focșani, pe moșia baronului Marian Oprișan. Pioși, cucernici, evlavioși, cei doi au stat împreună la o biserică din orașul moldav, preț de câteva minute. Niște farisei!

La ieșire, un ziarist a întrebat-o pe Dăncilă dacă a aprins o lumânare și pentru Klaus Iohannis. „Da”, a replicat ea. Un răspuns riscant, căci – se știe – lumânările se aprind pentru vii și pentru morți.

„Să-i dea Dumnezeu gândul cel bun și să voteze Viorica Dăncilă!”, a completat șefa PSD. Un răspuns de-a dreptul imbecil! Klaus Iohannis a prezentat-o mereu pe Dăncilă ca pe o calamitate, e stupid să crezi că va vota vreodată o persoană pe care o disprețuiește. Mai ales în condițiile în care fiecare candidat are posibilitatea să se voteze pe el însuși! Zicerea Vasilicăi nu e bună nici ca glumă.

Întrebată apoi dacă-și va da demisia de la conducerea PSD în caz că nu intră în turul 2, Dăncilă a oferit un alt răspuns stupid: „Nu există să nu intrăm în turul 2, pentru că sunt singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis”.

Oprișan a salvat-o de o întrebare dificilă

Viorica Dancilă a trecut și printr-o cumpănă. Ziaristul Sebastian Oancea a întrebat-o, legitim, cum va putea reprezenta România ca președinte fără a vorbi vreo limbă străină. Baronul Oprișan a intervenit imediat, s-o scoată din încurcătură.

Discuția în trei: Ziarist – Dăncilă – Oprișan

Ziarist: Știti că unul dintre atributele Președinției este reprezentarea externă a țării. Cum credeți că o să vă descurcați în condițiile în care nu știți nicio limbă străină și nici cu româna nu vă descurcați?!

Dăncilă: Să știți că să jignești este atributul oamenilor slabi, care nu au argumente.

Ziarist: Dar nu vă jignesc, este o realitate.

Oprișan (intervine în discuție): Nu mai răspundem la întrebări.

VIDEO: Momentele critice, de la minutul 14:30

https://www.facebook.com/1792867697495842/videos/767044937102701/

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

8 COMENTARII

  1. Cum sa nu stie limbi-straine ?!???

    Vorba unui hâtru, pe „kmkz.ro”: Dăncilă știe să spună „He, he…” in 20 de limbi siii… să-dea-din-mîini (N.n. – „Limba-GIMNASTICĂ” esteee… „ESPERANTO”-ul ANALFABEȚILOR !) în cel puțin alte 100, daaaaaaaaaaaa ?!!!

  2. Simtul umorului si prezenta de spirit? Da, chiar si intr-o forma rudimentara. Incepe sa se cizeleze madam. Pacat ca nu mai vrem sa asteptam inca vreo 200 de ani pina o sa ajunga o rafinata.

    Johannis a facut mult pentru a ne reprezenta bine extern. A deschis multe usi pe afara. Pacat ca nu am avut in tara un guvern care sa profite economic de usile deschise de Johannis. Analfabetii din guvernul PSD nu au reusit nici macar niste proiecte sa faca pentru a aduce bani europeni nerambursabili.

  3. Veoricooooo!!!! spune si nou ce fumeziiiiii… sau ai uitat sa-ti iei tratamentul????? Chiar suntem ingrijorati ..asta se intampla cand vrei sa spui ceva si nu ai textul in fata ???…atunci mai bine taci vericooo..!!

  4. Caricatura fara creier, asta e tuta din Videle. Oare de ce vorbeste cu c…ul, poate pentru ca gandeste cu ultimul si atunci vorbeste tot cu el!!! Asta chiar nu vede cat e de ridicola, a ajuns de rasul curcilor ea si partidul ei!!!!!!! Dar prostul merge mai departe, cu un obraz gros precum pielea pe hipopotam, groasaaaa rau!!! Scapa-ne Doamne de proasta din Videle…pentru totdeauna!!!!!! Nu pot sa-mi dau seama ce a fost in capul psd-eilor sa apara cu asa ceva la prezidentiale, din atatia membrii cati sunt in partidul ala au scos la rampa cel mai prost candidat!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.