Mulțumim, PSD&ALDE! Alte două bătrâne au fost nenorocite de un tâlhar scos din pușcărie cu doi ani mai devreme

5
2693
Asasinii morali ai României: Tudorel Toader - Dragnea - Tăriceanu
Legile date de fosta majoritate PSD-ALDE-UDMR pentru infractori continuă să producă nenorociri. Un pușcăriaș eliberat din penitenciar cu 779 de zile mai repede, urmare a legii recursului compensatoriu, a tâlhărit două bătrâne din Iași, scrie Ziarul de Iași.

Viorel Hiliţanu (54 de ani) fusese eliberat pe 15 octombrie din Penitenciarul Găeşti (județul Dâmbovița), deși mai avea de ispăşit încă doi ani și aproape două luni de închisoare. El fusese închis tot pentru tâlhărie.

Imediat după ieșirea din pușcărie, Hilițanu s-a apucat din nou de tâlhării. El a început să dea atacul într-o piață din Iași, până când a fost prins de polițiști și arestat preventiv.

Individ deosebit de periculos, Hilițanu a băgat în spital două ieşence, pe care le-a jefuit în stradă cu o violenţă ieşită din comun, la numai câteva zile de la ieşirea din penitenciar. Pe una a lovit-o puternic cu pumnii în faţă şi i-a smuls geanta. Celei de-a doua i-a smuls geanta de pe umăr cu brutalitate, victima s-a dezechilibrat, lovindu-se de asfalt şi fracturându-şi grav braţul.

Hiliţanu avea o metodă inedită de operare: mergea zilnic în Piaţa din Nicolina din Iași, unde urmărea femei în vârstă, printre tarabe. Apoi, mergea în urma lor până ce acestea ajungeau în locuri mai puţin frecventate, pe străduțe, printre blocuri sau prin ganguri, şi le tâlhărea, adesea cu violenţă.

Prima femeie a fost urmărită din Piaţa Nicolina în urmă cu mai bine de o săptămână, pe data 23 octombrie, adică la 8 zile de la eliberarea din penitenciar. „În timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, acesta, prin exercitarea unor acte de violenţă, ar fi deposedat o femeie de 66 de ani, de mai multe bunuri, geantă, bani, ochelari de vedere, documente, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Hiliţanu i-a smuls geanta de pe umăr, iar femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, fracturându-şi braţul la impactul cu solul. În timp ce femeia era transportată cu ambulanţa la spital după sesizarea unor trecători, Hiliţanu s-a întors în piaţă, dezamăgit de prima sa captură. A observat o altă femeie, mai în vârstă decât prima victimă, şi a urmărit-o de la depărtare. Când femeia a ajuns printre blocuri, el a mers la ea şi a lovit-o cu pumnul în faţă, apoi i-a luat geanta şi a fugit.

Nici de această dată, individul nu a dat lovitura în privinţa prăzii. „Prin exercitarea unor acte de violenţă, acesta ar fi deposedat o altă femeie de 82 de ani, din municipiul Iaşi, de geantă şi chei, cauzând un prejudiciu de aproximativ 50 de lei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În urma reclamaţiilor celor două femei, poliţiştii şi-au dat seama că în Piaţa Nicolina un individ urmăreşte şi apoi atacă femeile. Ei au organizat mai multe pânde în civil, iar Hiițanu le-a căzut în plasă.

Recursul compensatoriu a fost promovat prin lege de fosta majoritate parlamentară PSD-ALDE-UDMR, fără nici o opoziție din partea ministrului Justiției, Tudorel Toader (originar chiar din Iași). Această măsură legislativă a scos din închisori, anticipat, peste 20.000 de infractori, dintre care câteva mii de criminali, violatori, tâlhari și pedofili. Mulți dintre aceștia au fost arestați din nou, după ce au produs noi nenorociri.

5 COMENTARII

  1. Eu joc „Libertate sau Moarte” de Nikos Kazantzakis. Masoneria să execute pe cei care au ieșit din pușcării și care au recidivat. Plătesc bine din economie.

    *33 Simion Olivian Moscova Nosferatus

  2. INFRACTORII-N LIBERTATE, restul românilor in… strainatate !!!

    Paaaiiii…, ce sa mai facem, daca asta a devenit… „ȚARA-LOR”, a TALHARILOR, ESCROCILOR si CRIMINALILOR, intr-un cuvant: ȚARA-(tip-)P.S.D. !

    Darrr… POATE O SCHIMBAM (!), la/PRIN aceste TREI RANDURI DE ALEGERI: „prezidentiale”, „locale” si „parlamentare” !!!!!!!

  3. Dar de ce nu raspunde nici un judecator care decide liberarea acestor indivizi? Ca nu se duce Toader, Dragnea sau Dancila sa-i scoata ei din penitenciare. Mai terminati cu dezinformarile astea care prind la masa de idioti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here