După 11 zile de rezistență îndârjită, Firea a șters postarea prin care a oripilat România. Dana Budeanu a rămas ne-share-uită

4
5407
Gabriela Firea

11 zile a rezistat share-ul dat de Gabriela Firea postării vulgare a tembelei sale „stiliste”, Dana Budeanu. 11 zile în care Firea și-a distrus mizeria de carieră politică, printr-o prestație de vrăjitoare rea, care scuipă venin din vârful limbii.

Începând de astăzi, pe contul de Facebook al primăriței Capitalei, Gabriel Firea, nu mai există celebra postare din 22 octombrie. Atunci, într-un moment de proastă inspirație, „Vrăjitoarea din Voluntari” a distribuit postarea absolut trivială, inumană, prin care tovarășa sa Dana Budeanu le ataca pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele Asociației „Dăruiește Viață”, care construiesc din donații primul spital oncologic pentru copii din România.

Între timp, Pro TV a întrerupt colaborarea cu Dana Budeanu, care avea o rubrică de critică de modă în emisiunea „Vorbește lumea”. Pro TV a considerat că postarea fostei soții a mogulului media Radu Budeanu (fiul Deliei Budeanu de la TVR, de pe vremuri), atât de apreciată de Firea, este incompatibilă cu valorile promovate de televiziunea numărul 1 din România.

Iată postarea infectă:

Dana Budeanu și Gabriela Firea sunt foarte bune prietene. Mai mult, Budeanu este stilista primarului general al Capitalei. Creatoarea de modă are relații cu mai multe actuale sau foste politiciene din România. Printre ele, Viorica Dăncilă și fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, căreia i-a și nășit fetița, notează Universul.net.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

4 COMENTARII

  1. am o intrebare …ce face PNL cu Ion Stefan …veorica in varianta masculina..ohhh…!!! nu scapam nicicum de natarai …uite asa m-am decis sa votez cum am votat la europarlamentare USR + si Barna la presidentiale …..Romania normal????? ……. somn usor Iohanitza ….vise placate … iti doresc …doar atat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here