Dragnea, liber pentru 24 de ore. A primit, în secret, permisie după mai multe încercări nereușite. Și-a petrecut ziua alături de Irina

3
2085
Irina Tanase, Liviu Dragnea, relatie
Irina Tănase a postat un mesaj misterios în care vorbește despre posibile probleme în relația ei cu Liviu Dragnea Foto: Captură Digi 24

Fostul lider al PSD, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, a obținut o zi de permisie  după mai multe încercări nereușite.

Liviu Dragnea a avut liber 24 de ore de la Penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa. 

Plecarea sa din închisoare a fost ținută secret de conducerea instituției. Acesta a fost acasă de miercuri seară până vineri dimineață.

Liviu Dragnea, conform unor surse, și-a petrecut întreaga perioadă alături de logodnica lui Irina Tănase.

Acesta a obținut permisia după mai multe încercări, ultima fiind făcută de ziua sa, luni 28 octombrie. Atunci, informația a ajuns în presă, iar directorul închisorii nu a aprobat cererea.

Conform unor surse din administrația penitenciarelor, permisia lui Dragnea a venit mult prea repede. Există anumite proceduri instituționale prin care deținutul e recompensat înainte de a primi permisie, de exemplu se suplimentează numărul de pachete și se mărește perioada de vizite ale celor din familie.

Cel mai neplăcut în această situație e secretomania care a înconjurat această permisie a lui Liviu Dragnea.

Fostul președinte PSD este recidivist și ispășește o pedeapsă de trei ani și șase luni pentru deturnare de fonduri din sistemul de protecție al copiilor.

Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a scăpa de închisoare, încercând să distrugă întregul sistem de justiție. 

În doi ani și jumătate de guvernare și-a făcut praf partidul, schimbând doi premieri și provocând revolta populației și stagnare economică în România.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

Pericol! După 24 de ani, Pro TV este vândută de americani unui miliardar ceh apropiat de Rusia

VIDEO. Avertismentul lui Orban: „Dacă Guvernul nu trece din prima, s-ar putea ca a doua oară să nu-l mai voteze PNL, ca să ajungem la anticipate!”

Emeric Ienei demontează minciuna propagandei PSD. Și adaugă: „Mi-e rușine cu Dragnea, a făcut țara de râs”

VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

DOCUMENT. Programul de guvernare al PNL. Priorități: alegeri, 10 august, întărirea Justiției, comisar european, buget, investiții, Pilonul 2 de pensii, rezidențiat medici, audit la PNDL

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here