VIDEO. Primărița Firea, scenă șocantă: „Dați-mi un pumn! Băteți-mă, scoateți o ghioagă, dați-mi în cap, făceți-mi ceva!”

7
3570

Gabriela Firea a fost la DC News, site-ul deținut de Bogdan Chirieac și finanțat puternic de Primăria Capitalei, prin contracte de publicitate acordate discreționar. La finalul interviului, primărița a avut o ieșire uluitoare, situată între demență și ticăloșie.

Gabriela Firea i-a cerut lui Bogdan Chirieac să-i dea un pumn, o palmă, o ghioagă, ceva, ca să nu mai spună „deontologii” că a fost un interviu în genunchi!

„Vreți să pățiți ca domnul Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a bătut?”, i s-a adresat primărița celui pe care-l finanțează cu contracte nerușinate.

Firea s-a referit la reacția dură a lui Cristian Tudor Popescu la adresa colegului său de platou de la Digi 24, Cosmin Prelipceanu. CTP a scris tăios, pe Facebook, despre „emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe d-nii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, «Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…»”.

Firea a prins ștafeta din mers și i-a aruncat-o în față lui CTP, prin sceneta de un minut și 12 secunde de la DC News. Momentul este de-a dreptul șocant!

VIDEO: Cele 72 de secunde ale unei scene suprarealiste

Dialogul Firea – Chirieac

Gabriela Firea: La final, măcar dați-mi un pumn! Băteți-mă, scoateți o ghioagă, dați-mi în cap, că nu de alta, vor sări haterii să vă spună că n-ați fost un ziarist corect, că nu m-ați bătut realmente.

Bogdan Chirieac: Doamnă…

Firea: Haideți, eu mă ridic și dvs. dați-mi măcar așa, de control, o palmă!

Chirieac: Doamnă…

Firea: Păi, vreți să pățiți ca domnul Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a bătut? Haideți!

Chirieac: Aoleu, doamnă… Cum să fac?!

Firea: Dați-mi o palmă, un pumn! Făceți-mi ceva! Și eu mă apăr.

Chirieac: Doamna Firea, credeți-mă, mi-e foarte teamă să fac asta.

Firea: Repet, ca să vă apărați de deontologi, c-o să vă critice altfel.

Chirieac: Ei, lăsați, lăsați…

Firea: Că m-ați lăsat să vorbesc, că în democrație nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem realmente, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog, dați-mi! O palmă usturătoare!

Chirieac: Doamnă, această dorință nu v-o pot îndeplini. Sper să nu vă supărați pe mine și să nu mai veniți la noi din cauza asta.

Firea: Bine, o să mă duc atunci într-un alt platou de radio, de site, de televiziune, să-mi iau bătaia cuvenită, ca să spăl rușinea ziariștilor care nu-i bat pe invitați în platou.

Chirieac: Și mai aveți multe de făcut, ați promis că le faceți, ajutați și spitalul de copii, și traficul…

Firea: Categoric! categoric!

Chirieac: … deci nu e cazul de așa ceva.

VIDEO: Emisiunea în care Cosmin Prelipceanu s-a făcut preș în fața Gabrielei Firea, scoțându-l din minți pe CTP

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

7 COMENTARII

  1. Este… CLAAAAAAAAR: Pandeleee… NU MAI POATEEE…, saracuuuuu…, iar… CURfiruța (Sic !) aaaa… ÎNEBUNIT, pur si simplu (precum… „NeFeTeurile” BUBOASE-si-NESPALATE din spatiul „online !), si-acummm… JINDUIEȘTE (Sic !), in compensatie, dupăăă… „D’ALEA-GRELE” (Sic !), MASOCHISTEEEEEEE !!!

    Ptiuuuh…, bătu-te-ar Dumnăz(I)eu…, c-ai mai pupat (si-ncăăă… FOARTEEE DES – !!! –, inca deee… „FETIȚĂ” – Sic ! – !) NU NUMAIIIII… ȘTII-TU-CE (Sic !), dar, laaa… „DEPLINA-MATURITATE” (Sic !), șiii… Sfintele-MOAȘTE ale Sfintei-ParaschEva, NENOROCITOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Hooo fă marghiolo, c’ai intrat de tot pe miriște ! Suntem destui dispuși să vă punem la punct, șobolani mizerabili găunoși ce sunteți ! De aproape 30 de ani v’ați făcut de cap în țara asta, ați devalizat’o, ați pus’o pe butuci în comparație cu voi, limbrici scabroși, care ați și trădat și v’ați realizat averi fabuloase, ați batjocorit poporul român, morții mamelor voastre de bolsevici malefici !!! 👹😱

  3. Păi… dacă femeia insistă așa de tare … și vrea cu orice preț …. eu zic să o „ajute” careva ! Că prea se tânguie și suferă ,sărăcuța !….. Și nu-i păcat de la Dumnezeu drăguțu’ să nu-ți ajuți aproapele aflat în suferință ?… Eu cred că în cazul de față ar fi chiar o chestie de bun simț . PS.Da’ de unde atâta bun simț la Chiriac ?!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here