Huiduită la Timișoara, Dăncilă emite o nerozie colosală: „Cei care vorbesc limbi străine țin mai puțin la această țară”

9
9178
Viorica Dăncilă a făcut o prostie mai mare decât ea, mergând să la Timișoara în campania pentru prezidențiale. Bănățenii i-au făcut o primire ostilă, iar șefa PSD a clacat: la întâlnirea cu ziariștii, a spus o gogomănie colosală.

Aproximativ 20 de timișoreni au așteptat-o vineri pe Viorica Dăncilă, la Consiliul Judeţean Timiş. „Mincinoasa! Mincinoasa!”, „Analfabeta!”, „PSD, ciuma roșie!” – au scandat aceștia când premierul demis a ajuns în fața clădirii.

Oamenii au întâmpinat-o pe Dăncilă cu vuvuzele, pancarte cu mesaje anti-PSDPSD, dar şi o găleată plină cu pietre, relatează News.ro.

Însoţită de mai mulţi lideri PSD, Dăncilă s-a grăbit să intre în clădire, în huiduielile protestatarilor.

VIDEO: Primirea făcută Vioricăi Dăncilă la Timișoara

 

„În limba engleză se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul”

La scurt timp după ce a simțit ostilitatea protestatarilor, Viorica Dăncilă a susținut o conferință de presă, într-o sală a Consiliului Județean. Acolo a emis o părere de-a dreptul nebunească: românii care vorbesc limbi străine, în special engleză, „țin mai puțin la această țară”! Cică ei se duc la Bruxelles și „spun foarte ușor ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul”.

Carevasăzică, mult mai patrioți sunt românii care nu știu limbi străine, precum Vasilica Dăncilă, pentru că ei nu spun foarte ușor „ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul”! Nu spun pentru că nu-i înțelege nimeni!!!

Explicațiile tembele ale Vioricăi Dăncilă

 • „Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză – și îi apreciez pe toți care vorbesc engleză, franceză, germană, orice limbă străină -, dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui să susțină pentru această țară.”
 • „Eu sunt un pro-european convins, am fost europarlamentar 9 ani de zile, liderul delegației europarlamentarilor, dar de fiecare dată mi-am susținut țara și am obținut rezultate.”
 • „Faptul că vorbim bine sau mai puțin bine o anumită limbă străină… eu cred că este relevant. Dar mai relevant pentru români este ceea ce faci pentru ei și cu câtă demnitate îți reprezinți țara atât în țara ta, dar mai ales în afara granițelor țării.”
 • „Legat de limba engleză… suntem în România, haideţi să fim mândri că suntem români! Să nu ducem în derizoriu anumite realizări ale guvernului.”
 • „Nu am avut timp să mă gândesc la viitorul loc de muncă. Eu am muncit 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7, nu am avut vacanţă, nu am avut timp liber. Când am avut un moment mai liber, am mers în teritoriu să văd realizările Guvernului PSD.”
 • „Spre deosebire de candidatul Iohannis m-am gândit mai puţin la interesul meu personal şi m-am gândit ce pot să fac pentru români, şi mai puţin pentru propria persoană. Sunt convinsă că îmi voi găsi un loc de muncă, unde sunt convinsă că voi putea face performanţă.”

VIDEO: Aberațiile lingvistice ale Vioricăi Dăncilă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

9 COMENTARII

 1. Vecinii de la SRI vorbesc limba română și engleză. Lăsăm de la noi, SIE.
  Votați Dăncilă și încasări de glume sobre.

  Datoria Publică a României este de ieri 105 miliarde euro. Ne duce PSD în gard.

   • Si ca sa revin la subiectul articolului Olivian.
    Stii care este cea mai mare satisfactie a mea de cand mai ma bag si eu ca musca in lapte pe aici?
    Nimeni nu mi-a reprosat vreodata ca fac greseli gramaticale, ca nu stiu sa scriu corect romaneste.
    Asta dupa ce mai mult de jumatate din viata mea,zeci de ani, am vorbit si scris in alte limbi decat cea materna.

 2. Nu avem și nu vedem de la PSD:
  1. Conducte de apă în sate
  2. Conducte de gaz metan în sate
  3. Canalizări în sate
  4. Autostrăzi
  5. Spitale noi
  6. Fonduri Europene
  Degeaba suntem membri UE. Mai bine în Liga Euroasiatică ca Serbia.

 3. Chiar n-are rost sa -ti pierzi timpul cu proasta Veorica ..chiar nu merita …. Votati Barna ….! lasati somnorose pasarele ..iohanitza doarme de 5 ani …..inca 4 ani ar fi prea mult pentru saraca tara …dar si ptr. noi ..fara indoiala Nu va lasati manipulati.. au tot interesul sa-l acuze pe Barna ca a facut si a dres ( its just tricks) asa trebuie ignorati cei care il blameaza si votati cu incredere Barna

 4. ACUM (MACAAAAARRRRRR !!!!!!) seee… INTELEGE de ce este ATAT-de-IMPORTANT ca „CIUMA-ROSIE” (Dancila sau Diaconu) saaa… NUUUUUUUU acceadă in „finala-prezidentialelor” ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Paleologu – care NU poate sa treaca de 10% NICI… REMORCAT de catreee… „(Vinul-„Murfatlar-)Corabioară”-(a/al)-CEACÂRULUI” ! – este doar oooo… ARMA-OTRAVIT-PERVERSA (!) a „Ciumei-Rosii” (!) si VA FI… SCUIPAT-IN-OCHI (!), pe strada…, dupa 10 noiembrie, DACA VOTURILE LUI… VOR BAGA „CIUMA” IN TURUL-DOI, prin… „RUPEREA” acestora DE LA… UNICUL (!!!) CANDIDAT-al-DREPTEI cuuu… ȘANSE (REALE !), Dan Barna !!!!!!!!

  DIVERSIUNILE-ORDINARE ale BUFONULUI-DROGAT-si-CUMPARAT (NU stim cineee… I-A DAT MAI MULT: P.S.D., P.N.L. ori… AMBELE, caaa… FOMISTUL – !!! – ăsta E IN STARE SA IA… DE PESTE TOT !) „Oreste” sunt, SI (!!!!!) ELE, parte din LUPTA-PUTINISTO-PESEDISTA de aaaa… „bloca-la-mantinela” „ALIANTA 2020” U.S.R.-PLUS, SINGURA (NOUĂ !!!) forta politica care, DUPAAA… EXAAAACT… TREI-DECENII (!!!!!!!!!!!!!!!!) NE POATE SPALA ddeee… JEGUL/RAHATUL COMUNIST, daaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 5. da ,dar cei care stalcesc limba romana iubesc tara ???>.. „tara te vrea prost””…acum inteleg de ce invatamantul e praf,sanatatea la fel…..educatia acestui popor e la un nivel critic in europa civilizata….acest partid de banditii au adus tara asta in pragul falimentului ….economic,moral,educational…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here