Voiculescu a pierdut un candidat la Dăbuleni. Ciulu a ținut un discurs și a murit. Avea 52 de ani

0
2091
Gabriel Ciulu și echipa PPU-SL Dolj

Partidul securistului Dan Voiculescu, PPU-SL, a rămas fără candidat în cursa pentru președinția Consiliului Județean Dolj. Cel aruncat în bătălia electorală, Gabriel Ciulu (52 de ani), a murit vineri, la Dăbuleni, în timpul unei întâlniri electorale cu fermieri din localitate, relatează Agerpres.

Potrivit unor surse medicale, candidatului Gabriel Ciulu i s-a făcut rău după ce a ţinut un discurs la întâlnirea electorală la care au participat circa 20 de persoane.

Echipajul care a ajuns la faţa locului nu a reuşit să-l resusciteze. Medicul de familie va elibera certificatul constatator al decesului.

Anunţul oficial al morții a fost făcut şi de Partidul Puterii Umaniste – Social – Liberal (PPU-SL), pe pagina sa de Facebook.

„Familia umanistă a primit astăzi o lovitură dureroasă. Gabriel Cristian Ciulu, candidatul umaniştilor pentru CJ Dolj, s-a stins din viaţă la Dăbuleni, unde participa la un eveniment de campanie. Un om deosebit şi un profesionist desăvârşit, Gabriel Ciulu era liderul filialei municipale Craiova. Condoleanţe familiei îndoliate şi Dumnezeu să-l ierte!”

PPU-SL este noua mască sub care sinistrul securist Dan Voiculescu, stâlp de nădejde al mafiei politico-mediatice din România, încearcă să-și ascundă vechile rateuri politice: Partidul Umanist Român (PUR) și Partidul Conservator (PC).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.