luni, martie 4, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Un primar PSD își amenință subalternii: "Vă împușc în cap! Eu...

VIDEO. Un primar PSD își amenință subalternii: „Vă împușc în cap! Eu m-am dus s-o împuşc pe mama!”. Edilul, posesor de Maybach, e furios că soția sa a aflat de relația lui amoroasă cu o angajată

-

Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni (județul Giurgiu), a intrat în sediul primăriei cu pistolul, ameninţând că-l împuşcă în cap pe angajatul care l-a turnat nevestei că are amantă chiar în primărie.

Incidentul a avut loc anul trecut, după ce primarul a revenit dintr-o vizită din Germania.
Supărat că o discuţie pe care a avut-o cu o angajată a primăriei (Lili), a ajuns la soţia sa (Irina), Pătuleanu a recurs la ameninţări, arată o înregistrare video publicată de Ora de Giurgiu.

Marian Pătuleanu este singurul primar din județul Giurgiu care are un automobil de lux marca Maybach. El conduce o comună, Singureni, de 3.200 de locuitori, dintre care 8,77% s-au declarat romi la recensământul din 2011.

Consiliul Local are o componență unică în România: urmare a votului din 2016, dintre cei 13 consilieri locale, 12 sunt de la PSD și unul de la ALDE!

- Advertisement -

Pătuleanu este un personaj complet agramat, incapabil să pronunțe o frază corect. El se scaldă într-o logică telenovelistică, inclusiv în clădirea primăriei. Și totuși, e temut, a reușit să bage spaima în locuitori, inclusiv în subalternii săi.

Marian Pătuleanu este unul dintre apropiații baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, ajuns între timp vicepreședinte la Curtea de Conturi a României.

Duo PSD: Marian Pătuleanu & Niculae Bădălău

O intrigă amoroasă cu pistolul pe masă

Cineva, dintre angajații amenințați de Pătuleanu, a înregistrat o parte din discuțiile tensionate care au avut loc în clădirea primăriei. Cele 7 minute și jumătate sunt halucinante. Un amestec de Caragiale, telenovelă și filme mafiote.

- Advertisement -

Totul a pornit de la o intrigă amoroasă. Povestea, pe scurt:

 1. Primarul are o favorită (unii zic amantă), Lili, angajată la primărie.
 2. Aflat în Germania să cumpere o mașină, primarul a avut un schimb de SMS-uri cu Lili.
 3. La scurt timp, Lili a fost chemată acasă la soția primarului, Irina.
 4. Printr-un șiretlic, Irina a pus mâna pe telefonul presupusei amante a soțului ei. S-a uitat în mesagerie și a văzut schimbul de mesaje al acesteia cu primarul. Prima măsură: i-a dat o mamă de bătaie.
 5. Irina l-a luat la rost pe primar.
 6. Primarul s-a înfuriat și consideră că singurul vinovat pentru situația asta, inclusiv pentru bătaia luată de subalterna lui, este un angajat al primăriei, care i-a spus Irinei care-i treaba cu Lili. Așadar, vinovat nu e nici primarul infidel, vinovată nu e nici nevasta bătăușă, ci angajatul care i-a spus Irinei ce-i face bărbățelul.
 7. Primarul i-a convocat pe angajații primăriei și, cu pistolul la vedere, a „promis” solemn că-l va împușca în cap pe cel care l-a turnat la nevastă.

Replici de o mizerie umană infinită

Atmosfera întâlnirii primarului cu subalternii săi este una de teroare. Oamenii sunt speriați de pistol, cunosc și apucăturile de psihopat ale primarului. Cel care a informat-o pe nevasta edilului se teme, probabil, să nu fie dat în vileag de aceasta.

Comportamentul dement al primarului e încurajat și de atitudinea nedemnă, rușinoasă a câtorva angajate. În timpul întâlnirii sunt date câteva replici descalificante pentru noțiunea de om.

 • Când primarul întreabă, retoric și amenințător, „care e treaba voastră dacă aș trăi eu cu Lili?”, o angajată zice, înfiorător: „Păi, și aicea nu suntem o familie?!”. „Aicea”, adică la primărie.
 • „Poate mai vor și altele”, se bagă în vorbă și altă țață din primărie.
 • „Un nenorocit sau o nenorocită… o nenorocită” – despre persoana care a informat-o pe nevasta primarului.
 • „Poate că una care e geloasă pe ea”, clevetește o altă cumătră.
 • O voce apără dreptul primarului de a investi în Lili: „Nu e singura care ați ajutat-o. Și pe mine m-ați ajutat, și când a murit coana Lina…”

VIDEO: 7 minute și jumătate horror

 

Înregistrarea de la Singureni

„M-am dus s-o împuşc pe mama! Că e băgate paraziţii din primărie”

Primarul: Dacă găsesc un telefon care a sunat-o pe Irina sau care a făcut… Eu o descopăr treaba asta, indiferent ce se întâmplă. Eu, indiferent ce se întâmplă pe lumea asta, n-am cum să nu descopăr cine a băgat paraziții la Irina.

O angajată: Un nenorocit sau o nenorocită, care…

Primarul: O nenorocită e! Nu e un nenorocit.

O angajată: O nenorocită…

Primarul: E o nenorocită! Eu vă spun doar atâta: cine a atentat la familia mea… eu atât vă spun: cine a atentat la familia mea, ăsta (scoate pistolul și-l arată angajaților – n. red.), ăsta… uitaţi-l aici!… credeţi-mă şi mă jur pe fetele mele: de nu l-oi împuşca direct în cap! Să să audă în toată România! Cine interesează… de ce interesează pe voi de mine? Nu vă înţeleg. Ce treabă am eu cu voi, familiile voastre? Vreau să știu și eu care e motivul vostru de vă interesează de mine? Și am spus-o de multe ori… Mă interesează pe mine de voi, ce faceți voi în viața voastră? Pentru că… a recunoscut mama. Acuma, eu m-am dus la ea s-o împuşc… pe mama! Că e băgate paraziţii din primărie.

„Cine a atentat la familia mea, direct în cap îl împuşc!» Toată viaţa lui va avea de suferit din cauza mea!”

O angajată: Păi, și de ce nu v-a spus cine, domnu’ primar?

Primarul: Nu mi-a spus, că nu i-a spus Irina cine…

O angajată: … nu ne băgați pe toți în…!

Primarul: Da’ n-am spus o persoană… n-am spus «doamna Lucica»… Am spus aşa: cine a atentat la familia mea, direct în cap îl împuşc!» Toată viaţa lui va avea de suferit din cauza mea! Să fie clar! Nu v-am deranjat familiile, nu v-am deranja nimica…

O angajată: Da’ eu nu cred că de-aici…

Primarul: Eu zic că de-aici! Da? Că trăiesc eu cu Lili, că fac eu… care e treaba voastră, bă? Și chiar dacă aș trăi…

O angajată: Păi, și aice nu suntem o familie?!

Primarul: Nu, dar chiar dacă eu aș trăi… să zicem că eu aș trăi… care e treaba voastră?

O angajată: Poate mai vor și altele… (râde)

Altă angajată: Hai, Gabi, că nu e de râs… dracu’… mai taci, din gură… atâta prefăcătorie. Nu mai tot… Are omu’ dreptate.

„Aaaaa, tu te pupi cu bărbată-miu, fă? Te-a pus șefă în toată primăria, ți-a mărit salariu’…”

Primarul: Da’ nu vă înțeleg! Eu nu înțeleg! Care e problema voastră ce fac eu cu viața mea personală?

O angajată: Da’ eu n-am înțeles, domnu’ primar: cineva din primărie…

Primarul: Cineva din primărie este… cu Irina… i-a spus niște lucruri neadevărate și… ieri m-a sunat Lili, de dimineață mi-a dat un mesaj… să vă spun. Da? Eu eram în Germania, așteptam să mă duc să iau o mașină… «Domnu’ primar, vin fetele alea cu consultanța…», că n-am vrut să semnez cu ele, că mi-au cerut foarte mulți bani… știți foarte bine, domnu’ contabil și domnu’ secretar. (…) I-am spus: «Lili, lasă-mă, că acolo în Germania e cu o oră în urmă». M-a sunat la 8 și un pic, da? «Lasă-mă, că de-abia m-am trezit. Vorbim mai târziu. Te pup!» Da?

Primarul: Cine-a fost pe lângă ea… sau ceva… s-a întâmplat. Nu știu la momentu’ ăsta. Eu fac, așa, o evaluare a lucrurilor. I-a dat telefon lu’ Irina sau a vorbit cu ea, a chemat-o Andreea pe Lili la ea acasă, la Irina… și i-a luat telefonu’ din mână Irina. Mesaju’ meu pe telefonu’ ei! Mesaju’ meu, da?! Mesaju’ meu, în care spuneam: «Lasă-mă, mă trezesc, te pup, vorbim mai târziu». «Aaaaa, tu te pupi cu bărbată-miu, fă? Aaaaa, tu… te-a pus șefă în toată primăria, ți-a mărit salariu’, ți-a făcut…». Da?! De unde sunt vorbele astea?!

„Ne umiliți într-un hal fără de hal!”

O angajată: Nu, domn’e… da’ a întrebat-o. Nu ne luați așa! Că nu e chiar în regulă… Ne umiliți într-un hal fără de hal!

Primarul: Nu vă umilesc, doamnă! Eu v-am spus și v-am atenționat…

O angajată: Ba da!

Primarul: … care se simte vinovat, să părăsească incinta!

O angajată: Deci, întrebați soția, întrebați mama, întrebați-o pe Lili…

Altă angajată: Luați-o pe Irina…

Primarul: Nu am cum să stau de vorbă… nu știe nici Lili! N-o știe Lili. Lili și-a luat și o palmă degeaba… da?!

Altă angajată: … să vă spună persoana de-aicea, și-atunci… Trebuie s-o luați cu binișoru’, să vă spună persoana de-aici! Ca să nu ne mai bănuiți, să ne simțim toată lumea prost… Eu așa consider.

„Că mă despărțesc, că mă duc cu alta…”

Primarul: Doamnă, eu v-am spus în felul următor… Eu v-am chemat să știți toată lumea: eu n-am nimic de ascuns.

O angajată: Da’ nu mă intereează viața dimneavoastră…

Primarul: Vă rog să mă credeți că eu trăiesc pe picioarele mele, stau bine în picioarele mele… indiferent de situația mea de acasă… că mă despărțesc, că stau, că fac… că mă duc cu alta, că fac ce vreau eu… fac ce vreau eu!

O angajată: E treaba dumneavoastră…

Primarul: Sunt pe picioarele mele, da?! Nu mai contează familie, copii… La mine, când mi s-o răsări… poa’ să fie munți, eu trec peste munți! De ce v-am chemat aici? Să vă spun că n-am nimic de ascuns. Eu sunt la vedere. Tot ce fac, ce-am făcut în viața mea a fost la vedere. Da?! N-am nimic…

„Eu îl împuşc, domnu’ contabil! Pentru ce să ia copilu’ ăla nevinovat bătaie? Că mie-mi vine să plâng!”

Primarul: Care se simte vinovat de-aicea… să plece, că-l împuşc! Eu îl împuşc, domnu’ contabil! Dumneata mi-ai spus «să stai calm». Eu nu mai tremur de astăzi! Eu n-am știut… eu n-am știut până acu’, mai devreme, lucru’ că… Lili a luat și bătaie. Pentru ce să ia copilu’ ăla nevinovat, amărât, bătaie? Că mie-mi vine să plâng! Un om nevinovat își crește copilu’ singur și invidioși ca voi, aicea… una dintre voi…

O angajată: Poate că una care e geloasă pe ea!

Primarul: … da?… invidioși… să spună lu’ Irina lucruri neadevărate!

O angajată: Nu, da’ cine a făcut-o, chiar că…

Primarul: Nu să poate așa ceva! E incredibil!

O angajată: Da’ n-o invidiază nimeni, domnu’ primar, că n-am avea motiv s-o invidiem… Nu mai ziceți că…

„Că i-am mărit salariu’, că am ajutat pe tac-su’ să se opereze…”

Primarul: Da’ eu n-am spus un nume. Că am făcut-o eu peste toată lumea, că i-am mărit salariu’, că i-am făcut aia, că… am ajutat eu pe tac-su’ să se opereze… Daaa, păi tu nu știi că și-am zis că-i dau bani să se opereze?! Care e problema?! Am dat numai la unu’ în comuna asta?!

O angajată: Nu e singura care ați ajutat-o. Și pe mine m-ați ajutat, și când a murit coana Lina…

Primarul: Aoleu! Eu vă spun doar atât…

Marian Pătuleanu și familia sa. Inclusiv soția Irina…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Trioul de țațe vulgare trimis de PSD s-o bruieze pe Clotilde Armand: Bahmuțeanca, videochatista și rusofila cu „muia”-n gură

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -