Atac dement al lui Radu Banciu la adresa Simonei Halep: “Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu Ciuruc. De ce n-a putut fi iubita lui Monfils? Că el e îndrăgostit de una mai nasoală decât Halep!”

3
6954

Radu Banciu, moderatorul unei emisiuni la postul de televiziune B1 TV, a făcut o serie de afirmații stupefiante și absolut gratuite la adresa tenismenei Simona Halep și a iubitului acesteia, Toni Iuruc. În emisiunea sa, Banciu a contestat relația amoroasă a jucătoarei, luându-se de numele de familie al prietenului său, și și-a exprimat regretul că Halep nu e iubita francezului Gael Monfils!

Conform cotidianului „Adevărul”, Radu Banciu a afirmat: „Iat-o pe Simona Halep, strălucitoare în braţele unui nimeni! Hai să fim serioşi. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Hai să fim serioşi… O să spuneţi că la ei e cu tradiţie. Lasă-mă cu tradiţia! Am ajuns să joc la Roland Garros şi Wimbledon, am ajuns să câştig turnee de Grand Slam şi eu stau cu «Ciuruc»? Ce tradiţii sunt astea, bă?“.

Radu Banciu

Banciu a supralicitat, afirmând că ar fi vrut s-o vadă pe Halep în brațele unui tenismen celebru care s-o ia și să fugă cu ea în lume, “precum Tarzan și Jane în junglă”. “O văd pe Simona Halep la braţul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut şi aici! Ca neam, mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Că el e îndrăgostit de Elina Svitolina, care este mai nasoală decât Halep. În locul ei, după ce aş fi dat de gologani şi de toate arenele, aş fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă şi nu mă mai întorceam“.

Reacția lui Banciu nu e singulară. De-a lungul timpului, acesta și-a clădit notorietatea, la postul de televiziune, atacând la fel de gratuit și alte personalități. Iar în pricința Simonei Halep e ultra-recidivist.

Un cuplu celebru în tenis: Gael Monfils (Franța) – Elina Svitolina (Ucraina)
Francezul Jo-Wilfried Tsonga

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here