Tovărășica lui Dragnea scrie cu ruj: „Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie?! De trei luni tot face cereri”

2
2383
Liviu Dragnea & Irina Tănase

Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, a reacţionat penibil la comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), prin care instituţia respingea acuzaţiile lansate de avocata fostului lider al PSD.

Irina Tănase și-a expus umorile pe Instagram, într-o notă isterică. Ea a scris cu litere mari, roșii (un fel de ruj!), pe pagina cu comunicatul ANP.

Tovărășica lui Dragnea îl prezintă pe dragul ei corupt, care-a umplut-o de bani furați, ca pe un martir, o victimă a sistemului penitenciar din România (după ce a fost și „victimă a Justiției” și a „statului paralel”).

Irina Tănase își încheie apelul nesimțit cu o întrebare caraghioasă: „Să mai spun şi altele?”.

Spune, cuconiță, ca să „ne mai râdem” și noi!

Ieșirea isterică a Irinei Tănase

„În urma declaraţiei de presă făcută de avocată, ANP confirmă că Liviu are dreptul să ceară să fie consultat în orice unitate spitalicească în afara ANP. Şi că poate solicita să facă asta contra cost, inclusiv în spitale private care se află în relaţie contractuală cu o casă de asigurări de sănătate.

Adică voie are, legal este, dar totuşi nimeni nu ţine cont de cererile făcute de el… de 3 luni încoace. Şi apoi mai spune tot ANP-ul că aplică regimul de detenţie şi tratamentul medical NEDISCRIMINATORIU? Păi cum, dacă tot ei spun că are voie să ceară să meargă unde vrea el, şi nu este dus?

Şi mai mult, unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie?! Când nu interesează pe nimeni că de 3 luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital, să-l consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?!?!

Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE! Aia s-a făcut în baza unei decizii a Directorului ANP, nu în baza LEGII!!!! Să mai spun şi altele?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Toate firele duc la Dragnea! Martorii au spus în instanță unde se întâlneau pe ascuns șefii Tel Drum și unde erau actele. Fiul fostului lider PSD va fi adus la tribunal cu mandat

VIDEO. Trioul de țațe vulgare trimis de PSD s-o bruieze pe Clotilde Armand: Bahmuțeanca, videochatista și rusofila cu „muia”-n gură

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

2 COMENTARII

  1. Dă-o-ncolo de treabă! Adică pe deoparte are dureri insuportabile la coloană, adică îl doare-n spate, ca să nu spun altundeva, iar pe de altă parte vrea la muncă în atelierul auto al închisorii. Păi dacă ai hernii multiple de disc, nici nu poți să te ridici din pat, ca să mergi până la budă, dărămite să te învârți în jurul mașinilor, să te bagi pe sub ele, să ridici piese de schimb grele, sau să deblochezi șuruburi ruginite cu chei acționate manual. Ce-ar fi dacă ditamai Carlos Șacalul ar da interviuri din închisoare, din regimul lui de maximă securitate? Dragnea e singurul din lume care și-a permis așa ceva, așa că acum n-are decât să stea pe fundul lui și să suporte consecințele, pentru că-și merită pedeapsa din plin! Mai ales că regimul lui de detenție e mult mai relaxat decât al lui Carlos Șacalul, cu toate că dacă am fi să comparăm faptele celor doi, le-am putea pune pe același nivel din punct de vedere al răutăților făcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here