VIDEO. “Virusul nu există!” PSD Iași a prezentat “doctrina” partidului: chiolhan ca-n vremurile bune, cu mici și bere gratis, hore și fanfară cu ignorarea tuturor regulilor în pandemie

2
1376

Conducerea PSD Iași a organizat duminică, în comuna Schitu Duca, din județ, o adunare populară în care s-a prezentat “doctrina” partidului: mici, cârnați și bere gratis, hore și muzică de fanfară. Regulile de protecție împotriva infectării cu coronavirus, în plină pandemie, s-au aplicat tot în acord cu linia PSD din martie și până azi: ca și cum virusul n-ar exista.

Din imagini se poate vedea cu ușurință că majoritatea oamenilor nu poartă deloc mască de protecție sau, dacă totuși au așa ceva, o țin sub gușă.

Pentru activul de partid, până la urmă se dovedește că discursul și gesturile liderilor – care s-au afișat în mod repetat fără mască în locuri publice închise și au acuzat că epidemia fie este inventată, fie virusul există, touși, dar nu e periculos – contează mai mult decât opiniile medicilor.

Candidatul PSD la primăria din localitate, actualul primar Mihai Mihalache, a organizat pomana electorală “ca la carte”, tot în tradiția partidului.

Până la urmă, notează ziaruldeiasi.ro, poporul înghesuit la pomana electorală n-a mai așteptat să audă până la capăt ce promiteau liderii PSD Iași urcați la tribună. Oamenii s-au orientat către ceva mai concret: chioșcurile unde se dădeau mult-râvniții mici și apetisantele halbe de bere.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here