Un fost primar s-a înecat cu pepene și a murit, la 59 de ani. Era consilier județean și candida pentru un nou mandat

0
1477
Marian Iordache

Doliu printre liberalii constănțeni: Marian Iordache, fost primar PNL al orașului Medgidia timp de 8 ani (două mandate), a murit la vârsta de 59 de ani. Era consilier judeţean PNL şi candida pentru un nou mandat. Deținea și funcția de consilier personal al primarului liberal din Cernavodă, Liviu-Cristian Negoiță.

Marian Iordache a murit duminică seara, pe 13 septembrie. El s-a înecat cu mâncare, din neatenție.

Marian Iordache a fost viceprimar, apoi primar al Medgidiei timp de două mandate (2008-2016). A devenit consilier judeţean PNL şi consilier personal al primarului liberal din Cernavodă.

Duminică seara, Marian Iordache se afla acasă şi, în timpul cinei, s-ar fi înecat mâncând pepene – relatează presa locală din Medgidia.

Dr. Claudia Tatarici, purtătoarea de cuvânt a Serviciului de Ambulanţă a Judeţului (SAJ) Constanţa, a declarat că pacientul s-a înecat cu bol alimentar, iar soţia sa, care a sunat la 112, i-a efectuat manevra Heimlich, asistată telefonic de operatoarea din dispeceratul SAJ.

Un echipaj de paramedici din Medgidia a mers imediat la faţa locului, dar Marian Iordache se afla deja în stop cardio-respirator, cianotic.

Iordache n-a mai putut fi salvat, manevrele de resuscitare n-au dat niciun rezultat.

PNL Constanţa a decis să suspende campania electorală timp de două zile, în semn de doliu pentru pierderea lui Marian Iordache, un veteran al partidului, care figura pe lista de candidaţi liberali pentru Consiliul Judeţean Constanţa pe locul 12, eligibil.

Liberalii constănţeni au postat doliul pe pagina lor de Facebook.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here