VIDEO. Șoșoacă, în pericol! „În Casa Poporului se face sex pe bune! Îmi e și frică să deschid o ușă!”

14
1120
Șoșoacă, îngrozită la gândul că ar putea asista la scene de sex în Parlament

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a declarat șocată că, în Parlamentul României, clădire făcută „numa’ cu mână românească, producție românească, materiale prime românești, totul românesc”, se face „sex pe bune”. Într-o emisiune la o televiziune online basarabeană, Șoșoacă a pretins că i-ar fi și frică să mai deschidă uși prin Parlament, de teamă să nu dea peste oameni care fac sex.

Conspiraționista, al cărui partid SOS a ajuns – conform unor sondaje – la 4% în opțiunile de vot ale românilor, a recunoscut că, de fapt, n-a văzut cu ochii ei „abominația”, ci i s-a relatat de către o angajată. Șoșoacă spune că știe și numele parlamentarului care ar fi fost surprins întreținând relații intime cu o consilieră.

Pentru Șoșoacă, nu eventualul abuz de putere ar fi o problemă neapărat – parlamentari care profită de funcția lor pentru a cere favoruri sexuale –, cât faptul că se face sex în Casa Poporului, care a fost construită, după cum crede ea, doar cu materiale românești, de către români.

Diana Șoșoacă, în emisiune: „Se face sex pe bune în Parlamentul României, în birouri! Parlamentari cu tot felul de consiliere, cu tot felul… Atenție ce vă spun! Asta este… a ajuns Parlamentul României! Mi-e și frică să deschid o ușă, credeți-mă, că mi-au povestit… Mi-au povestit niște angajați, a venit una plângând la mine, de rușine: «Am vrut să intru în birou și nu mi-am închipuit că o să văd…» «Ce?» «Pe domnul parlamentar, făcea sex cu consiliera lui și a uitat ușa deschisă!»”.

@triunghiulbasarabean #sosoaca #parlamentulromaniei #triunghiulbasarabean #romania ♬ sunet original – triunghiulbasarabean

Întrebată dacă știe despre ce parlamentar e vorba, Șoșoacă a răspuns: „Bineînțeles!”. Apoi a continuat: „Deci, nu vă supărați, râdem-râdem, dar este inimaginabil ca-n Casa Poporului, pe care poporul român… Au murit oameni s-o construiască, da? Este o frumusețe de, de, de, de, de, de locație și de… Și cu totul de… Numa’ mână românească, producție românească, materiale prime românești, totul românesc!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mafia PSD: Agenția care a pierdut 740 de milioane de euro din PNRR pentru spitale e înțesată de PSD-iști care primesc sporuri uriașe tocmai pentru a atrage bani europeni în Sănătate!

* Europarlamentar român: „Criminalii din Guvern refuză banii UE pentru că nu pot să-i fure!” Solicitare oficială către Comisia Europeană să respingă cererea lui Ciolacu de a tăia din PNRR finanțarea de 740 de milioane de euro pentru spitale

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* VIDEO. Ură viscerală și propagandă rusească delirantă în emisiunea lui Marius Tucă. Istoricul Armand Goșu desființează minciunile „analistului” Hartmann: „Nimeni, în afara lui Putin, nu susține asta!”

* Declarație dementă a ministrului Justiției: „În România sunt milioane de consumatori de droguri, nu pot fi băgaţi cu toţii la închisoare”. Ar însemna că cel puțin un român din 7 se droghează!!!

* PAPAHAGI: Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* Miza politică a lui Teodosie „Mache” Tomitanul – scaunul de Patriarh al BOR, oferit de o posibilă guvernare naționalist-filetistă „de AUR”

* Cei trei care au nenorocit-o pe Simona Halep: francezi din echipa lui Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. ITIA face lumină: cei trei sunt fizioterapeuta, directorul cu pregătirea fizică și însuși Mouratoglou

* Hoție ca-n codru la Farul – FCSB 0-1! Penalty inventat de arbitrul Colțescu, care a refuzat să consulte VAR-ul. Bonus: gafă macabră a lui Gică Popescu

14 COMENTARII

  1. Cu o mama mason de rang inalt, influenta si plina de bani, nu are cum sa nu aiba parte de publicitate flasneta putinista. Denumirea partidului sau de recipient nu putea sa fie mai potrivita raportata la gabaritul depasit. SOS, firesc din saorma cu de toate nu trebuie sa lipseasca SOS-ul de urturoi, de tomate, dulce-acrisor. Cata vreme nu a dat niciun nume de parlamentar este doar o basina puturoasa iesita dintr-o troaca de mate. Sau poate sunt imaginatiile perverse ale sale, sa isi frece duda cu vreun politician pe birou. De aici si oftica, vorbea prea cu patos. Onorabilul Sosoaca ar trebui sa primeasca titlul de eroul al muncii socialiste daca inca mai impinge vagoane.

    • Partidul duduiei nu este nici de recipient, nici de eprubeta, ci de tomberon. Prin lege trebuie stopate de indata privilegile acordate partidelor (bani, sedii, …). Onorabila guitzatoarea zilele trecute a inghitit pe nemestecate cateva filiale PRM si si-a pus poza lui VC Tudor pe Facebook. Alea nu i-au asigurat caloriile nici pentru 1 ora.

  2. Daca este adevarat ce spune – si, la nivelul la care stim ca este clasa politica nu e deloc exclus – atunci nu pe Sosoaca trebuie sa o ridiculizam.
    O fi ea o politiciana antipatica, dar, daca si in acest caz se politizeaza, inseamna ca politica ne-a cam confiscat mintile.

  3. Ce sa faci, madam Sosoaca, ghinion! Chestie de optiuni! Tu nu poti intra cu porcu’ in Casa Poporului, ca sa ai si tu parte de sex cu „consilierul”! Ideea e ca, ori somn si circ in Parlament, ori sex prin birouri, nu reusim sa mai scapam odata de animalele astea politice nesimtite „care este”!

  4. Tot circul ăsta făcut de AUR e pentru a masca vânzarea gazelor românești din Marea Neagră către Austria așa cum s-au vândut si petrolul si pădurile si gazele interne … 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Ați fost atenți că a apărut si un „calcul” despre cat pierde Romania pentru că nu suntem in Schengen ? Asta ne vor spune bandiții PCR-USL, uite cât câștigăm cu intrarea in Schengen, a-le naibii de gaze ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here