luni, februarie 26, 2024
AcasăMainVIDEO. Sforăitul gros al ministrului Petre Daea, în direct, la Antena 3....

VIDEO. Sforăitul gros al ministrului Petre Daea, în direct, la Antena 3. Râsete și ghionturi în studio. PSD-istul zice că o fi sforăit altul!

-

Unul dintre cei mai caraghioși miniștri din Guvernul Ciucă, Petre Daea (PSD), a produs vineri un moment penibil: în mijlocul unui dialog telefonic cu Antena 3, a început să sforăie gros, spre uluirea și apoi amuzamentul celor din studio. Ulterior, Daea a recurs la o minciună la fel de groasă: a susținut că nu era sforăitul său, poate era al altuia!

Noul episod produs de primitivul Petre Daea (73 de ani), ministrul Agriculturii, vine la o lună după ce „dinozaurul PSD-ist” a jignit grav un jurnalist. De fiecare dată s-a întâmplat în zile de vineri: pe 16 decembrie i-a spus reporterului „Nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame”, pe 13 ianuarie sforăia în emisiunea Antenei 3.

Pe contul de TikTok @bramburas a fost postat un filmuleț care conținea o secvență de 15 secunde din emisiunea „Decisiv”, prezentată de Cătălina Porumbel, care le avea alături pe colegele sale Mădălina Mihalache și Gina Vacariu.

VIDEO: Sforrrrrrrrrrrr!

Videoclipul de 15 secunde s-a viralizat rapid pe internet. Perfect explicabil: erau secundele în care Daea a răspuns întrebării din studio printr-un sforăit plin de personalitate, iar reacția „antenistelor” a fost elocventă – Mădălina Mihalache și-a pus mâna la gură, Cătălina Porumbel a zâmbit, iar Gina Vacariu s-a blocat în plin „dialog” cu ministrul!

- Advertisement -

Ulterior incidentului, primitivul Petre Daea, „dinozaur” politic cu structură comunistoidă, a declarat pentru „Libertatea” că nu el era cel ce sforăia, poate că au sunat cei de la Antena 3 pe altcineva! Tupeu maxim: Antena 3 chiar discutase cu Daea la telefon, PSD-istul le răspunsese la câteva întrebări, apoi a fost rugat să aștepte, iar când i-a venit din nou rândul să vorbească, „nea Petrică” sforăia! Între timp, legătura telefonică nu fusese întreruptă, deci la telefon se afla chiar Petre Daea.

În momentul critic, cea care i s-a adresat ministrului a fost Gina Vacariu. Aceasta l-a întrebat despre soarta fermierilor români, amenințați de faliment, în contextul prețurilor scăzute ale cerealelor din Ucraina. Când legătura telefonică a fost transferată în direct, s-a auzit sforăitul hotărât al lui Petre Daea. După câteva secunde de nedumerire, jurnalista a făcut ochii mari și a articulat: „Ne auziți, domnule ministru? Refacem legătura”.

Mincinosul Daea, între „M-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct” și „Cine știe pe cine or fi sunat ei?”

Contactat sâmbătă de Libertatea, ministrul Petre Daea a oferit explicații halucinante.

- Advertisement -
 • „Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua.”
 • „Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci!”
 • „Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea.”
 • „M-au sunat și am răspuns la telefon. Habar n-am, nici nu-mi dau seama ce a fost acolo. Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu.”
 • „Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să-mi dau seama.”
 • „Cum să sforăi, domn’e? Eu nu dorm nici noaptea, cum să sforăi în amiaza mare?!”

„Perlele” lui Daea

Hotnews.ro a făcut o colecție a declarațiilor ciudate, „colorate”, stupide sau scandaloase făcute de Petre Daea de-a lungul timpului.

 • Moș Greier. „Mă, nu mâncați făină de greieri, ce căutați cu greierii?! Lăsați-i să cânte acolo unde sunt! Noi mâncăm ce trebuie să mâncăm. Mâncăm sarmale, mâncăm cârnați, mâncăm ouă de găină. N-o să înlocuiți acuma ouăle de găină cu vreun vierme.”
 • Jumări pentru jurnalist. „La dumneavoastră, la mărimea pe care o aveți, nu e bine să luați un kilogram de jumări, vă ajung 100 de grame.”
 • Oaia, brand de țară. „Oaia este o statuie vie. Aceasta este doar o definiție. Argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare și pentru orice loc. Lângă oaie gasești o frunză, lângă frunză nu poți să gasești o oaie”.
 • Slujbe anti-secetă. „Orice măsură pe care o înţelege mintea umană şi comportamentul individual este folosită în disperarea aceasta pe care o avem în ţară.” (Daea s-a declarat de acord cu slujbele religioase pentru combaterea secetei, organizate de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, şi de preoţi din Dobrogea.)
 • Balet în lanul de porumb. „Tot timpul fac balet cu mintea. Să ştiţi că fac balet cu mintea tot timpul, pentru că o am la mine. Nu obosesc. Eu sunt ca panoul fotovoltaic: mă încarc dacă e soare, iar noaptea am energie de peste zi. Aşa că nu stau deloc. Funcţionez tot timpul cu gândul că-mi fac datoria faţă de misiunea pe care mi-au încredinţat-o, prin decizie politică, prin decizie administrativă, prin orice.”
 • O sarma și-o răcitură. „Preferinţele mele sunt legate de ce fac aceşti români minunaţi, indiferent unde mă aflu. Dacă faci o sarma, mâncăm o sarma. Dacă faci o răcitură, mâncăm o răcitură. Dacă este o carne pe gratăr, dacă este una la ceaun, mâncăm. Cum să nu mănânci?”
 • Cu cormoranii la Bruxelles. „A se vedea populaţia de cormorani. Cormoranii în România fac baie în piscine, nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât.” (Discurs ținut în Comisia pentru pescuit a Uniunii Europene, unde trebuia să prezinte priorităţile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul președinției Consiliul Uniunii Europene.)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Marea miză a bătăliei de la Soledar. Rolul crucial al minelor de sare pentru soarta războiului și a regiunii Donețk

* Un nou kompromat împotriva Emiliei Șercan. Pe Facebook se plătesc reclame care o calomniază pe jurnalistă, promovând un site-fantomă, cu “anchete” nesemnate

* Omul PSD, Mitulețu Buică, a demisionat de la conducerea Autorității Electorale Permanente după ce a fost prins că și-a angajat cumnata în instituție

* VIDEO. Nicușor Dan anunță că a reușit să stingă datoriile Capitalei lăsate de administrația Firea-PSD: „Bucureștiul a trecut pe lângă faliment. Au fost 3 miliarde de lei datorii curente. De acum încep investițiile”

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

* A căzut primul cap din Mafia TVR Sport. Oprean, bișnițarul de bilete, și-a dat demisia ca să scape de cercetarea disciplinară, dar nu poate scăpa de ancheta penală. Panică printre complicii săi: oare îi va „turna”?!

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Vorba altui bolșevic, „Nu poți să ai pretenții de a fi jucător regional când în toată politica externă noi am dormit pe bancheta din spate a Europei”. Aferim ! 😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -