Bobby Păunescu, co-patron la B1 TV, executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica. Fiul lui George Constantin Păunescu se afișează ca „investitor” la un proiect imobiliar „de miliarde” la Cluj

1
9098
Bobby Păunescu (primul din dreapta) s-a afișat în pandemie alături de extremiștii AUR

Prezentat drept mare „investitor“ în proiectul imobiliar „de două miliarde de euro” anunțat la Cluj, afaceristul Bobby Păunescu este executat silit de fostul fotbalist Ciprian Marica și are datorii către diverse alte firme, inclusiv la Hotelul Intercontinental, unde n-a reușit să-și achite o datorie de 110.000 de lei.

Ciprian Marica l-a așteptat o perioadă pe Bobby Păunescu, dar pentru că acesta nu i-a plătit chiria unui imobil pe care-l închiriase în 2016, s-a adresat Justiției.

Pe 28 decembrie, Judecătoria Sectorului 1 încuviințat executarea silită a datornicului. Sentința este executorie și definitivă, urmând ca Bobby Păunescu să fie exectat silit cu portăreii, care-i vor vâna conturile din bănci pentru a pune poprire pe suma necesară. G4Media scrie că în 2019, adică acum peste 3 ani, datoria se ridica la 181.599 lei, conform declarației de avere a lui Bobby Păunescu.

„Omul de afaceri” e căutat și de alți oameni cărora le datorează bani

Marica nu e singurul care nu-și mai poate recupera banii de la fiul magnatului George Constantin Păunescu – fost ofițer de Securitate cu gradul de colonel pe vremea lui Ceaușescu, atunci când se ocupa cu comerțul exterior al României, conform publicației „Cațavencii”.

Bobby Păunescu a fost dat în judecată, în noiembrie anul trecut, și de societatea care deține Hotelul Intercontinental, din centrul Bucureștiului. G4Media scrie că „omul de afaceri” a locuit o vreme acolo, dar n-a achitat factura de 110.000 de lei.

Un alt creditor este un italian pe nume Marc Raffoul, care l-a dat în judecată pe Păunescu pentru o datorie de 98.000 de euro.

Datorii vechi de peste 3 ani există și față de o firmă de pază care asigurase protecția la fostele Studiouri Media Pro, cumpărate în 2015 de un grup de persoane cu naționalitate americană și chineză reprezentate tot de Bobby Păunescu. Firma Star Sistems Security SRL are de recuperat circa 100.000 de euro. Patronul companiei a relatat pentru G4Media că a angajat un executor judecătoresc, dar n-a găsit în conturile lui Păunescu decât 3.000 de lei în 2019 și 1.200 de lei în 2020!

Bobby Păunescu, cot la cot cu Mitrea, Gușă, Gabriel Oprea, iubitul Elenei Udrea și Maricel Păcuraru, în grupul de „investitori” într-un megaproiect imobiliar la Cluj, unde deocamdată doar Primăria lui Emil Boc a băgat milioane de euro

În ciuda acestui portret, Bobby Păunescu s-a afișat luna trecută într-un grup de personaje care au trâmbițat demararea unui proiect imobiliar uriaș la Cluj, unde ar urma să fie investiți circa 2 miliarde de euro!

Alături de fiul lui G. C. Păunescu, în acest mare proiect girat de primarul Emil Boc mai apar o serie de personaje absolut controversate: fostul parlamentar PSD-ist Miron Mitrea, rusofilul Cozmin Gușă (și el fost secretar general al PSD), generalul Gabriel Oprea, Maricel Păcuraru (patron la Realitatea TV), dar și Adrian Alexandrov (iubitul Elenei Udrea).

Povestea „proiectului de 2 miliarde” de la Cluj este una interesantă, primele acțiuni fiind făcute de niște SRL-uri controlate de offshore-uri din Gibraltar. Primăria Cluj-Napoca, pe care o conduce Emil Boc, pare să fi anticipat viitorul interes al unor investitori pentru zona Pata Rât, unde ar urma să se desfășoare totul, pentru că în perioada 2013-2020 a investit 10 milioane de euro în dezvoltarea și modernizarea drumurilor din zonă, desființând groapa de gunoi din apropiere. Autoritățile locale au făcut și exproprieri, banii plătiți fiind tot către „dezvoltatorii” proiectului imobiliar.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Regimul Iohannis-PSD intră „la rupere”: de la 1 ianuarie, scumpiri masive la carburanți, rate bancare, RCA, TVA la produse și servicii

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

VIDEO. A murit Mitică Popescu, actorul trecut prin lagărele comuniste. La RTV s-a anunțat „moartea” lui Mitică Dragomir!

* Gigi Becali, trimis din nou în judecată. A încălcat termenii eliberării condiționate: a votat la Referendumul pentru Familie, deși avea interdicție!

Colind scandalos în Bacău, apreciat de primarul PSD: „Să vie toți rușii mei / Cu câte-o bombă la ei! / Dărâmați tot ce vedeți, / Violați tot ce prindeți!”

VIDEO. Tzeapă Uraganu. De Revelion, peste 1.000 de maneliști maramureșeni au fost păcăliți de Tzancă Uraganu. Explicațiile penibile ale țeparului

O uriașă afacere penală în Redacția Sport a TVR: bișnița cu bilete. La Mondialul din Qatar, 64 de bilete au fost vândute „unor prieteni” ai lui Cristian Oprean, în mandatul lui Dorin Chioțea. Toate – la semifinale și finală, unde prețurile pe „piața neagră” explodează

Fotografia începutului de an: „Doi țărani, foști fotbaliști”. Balint: „Era păcat să-l am pe Hagi la mine, la țară, și să nu-l îmbrac în ie populară”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here