marți, mai 28, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Apel disperat din tranșeele rusești, către Putin, FSB și Procuratura Militară:...

VIDEO. Apel disperat din tranșeele rusești, către Putin, FSB și Procuratura Militară: „Vom îngheța pur și simplu. Ne îmbolnăvim. Nu vom reuși să mai luptăm cu nimeni”

-

Înghețați și fără niciun fel de resurse, în zona „operațiunii speciale” de pe frontul ucrainean, militarii ruși fac un apel disperat către Procuratura Militară, FSB și Vladimir Putin.

Înregistrarea video, apărută pe canalul de Telegram „Kavkaz Front”, arată un militar care vorbește în numele camarazilor săi. Din motive de securitate, acesta nu a furnizat informații cu privire la locație, temându-se ca detașamentul lui să nu fie atacat de forțele de apărare ucrainene.

Mesajul militarului din Compania a 10-a a unui regiment rusesc: „Iată cum arată pozițiile noastre minunate, pregătite după opinia comandanților noștri. 10 ianuarie 2023. Regimentul 392, Batalionul 3, Compania a 10-a. De la bun început, Comandamentul nostru ne-a sugerat să trecem pe pozițiile pregătite. Acum, pe stradă, este ger și o temperatură de -20 de grade Celsius. Iar nouă ni se sugerează să trăim, iată, aici. Pe gheață. Facem apel la Procuratura Militară, FSB, personal la Vladimir Vladimirovici Putin. Credem că aceste acțiuni de comandă subminează pregătirea pentru luptă a armatei noastre. – 20 de grade. Ger. Băieții vor îngheța pur și simplu aici. Se îmbolnăvesc. Cine va mai lupta aici? Noi nu vom reuși să mai luptăm cu nimeni. Comandamentul spune că fondurile s-au terminat, banii i-au furat pur și simplu. Iar nouă ne cer să venim aici. Am făcut totul singuri, am cumpărat totul din banii noștri de la bun început: sobe de fier, am făcut singuri acoperișuri, am săpat tranșee, lopeți, totul de la noi, nu ne-a fost dat nimic. Compania noastră se va întinde aici. Nu va izbuti să se întâlnească deloc cu inamicul”.

VIDEO: Mesajul din tranșee (în limba rusă)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Sforăitul gros al ministrului Petre Daea, în direct, la Antena 3. Râsete și ghionturi în studio. PSD-istul zice că o fi sforăit altul!

* Un nou kompromat împotriva Emiliei Șercan. Pe Facebook se plătesc reclame care o calomniază pe jurnalistă, promovând un site-fantomă, cu “anchete” nesemnate

* Omul PSD, Mitulețu Buică, a demisionat de la conducerea Autorității Electorale Permanente după ce a fost prins că și-a angajat cumnata în instituție

* VIDEO. Nicușor Dan anunță că a reușit să stingă datoriile Capitalei lăsate de administrația Firea-PSD: „Bucureștiul a trecut pe lângă faliment. Au fost 3 miliarde de lei datorii curente. De acum încep investițiile”

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

Revolta unui profesor universitar: „Un general de vârsta mea s-a pensionat cu 30.000 de lei pe lună. Era obosit sărmanul. Eu mai am de așteptat vreo 20 de ani. Pensia mea va fi de 6-7 ori mai mică“

* A căzut primul cap din Mafia TVR Sport. Oprean, bișnițarul de bilete, și-a dat demisia ca să scape de cercetarea disciplinară, dar nu poate scăpa de ancheta penală. Panică printre complicii săi: oare îi va „turna”?!

* Marea miză a bătăliei de la Soledar. Rolul crucial al minelor de sare pentru soarta războiului și a regiunii Donețk

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -