VIDEO. Ministrul Daea jignește grav un ziarist, iar PSD și Ciucă îl țin în brațe pe grobian! „Nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame” / „Nu vă fac gras, vă fac cum sunteți”

0
1349
Daea și jurnalistul TVR

Au trecut două zile de la declarațiile scandaloase ale ministrului Agriculturii, Petre Daea (PSD), iar partidul acestuia n-a anunțat nicio sancțiune aplicată acestui personaj grobian, needucat, dotat cu o gândire defectă. Nici prim-ministrul Nicolae Ciucă nu l-a dat afară din Guvern, nici măcar nu l-a apostrofat. Un derapaj grav este tratat cu „batista pe țambal”.

Ministrul Petre Daea a jignit vineri un reporter de la Televiziunea Română (TVR), care l-a chestionat în legătură cu prețul ridicat al alimentelor vândute la târgul producătorilor din curtea Ministerului Agriculturii.

Vizibil iritat, PSD-istul Daea i-a replicat jurnalistului că o persoană „de dimensiunea sa” nu ar trebui să mănânce „un kilogram de jumări”, ci „100 de grame”.

VIDEO: Grobianul în acțiune!

Dialogul dintre reporter și ministrul Agriculturii

Ziarist: Domnule ministru, un kilogram de jumări costă 120 de lei. Cum vi se pare?

Petre Daea: Face bine pentru români… şi o să vă dau şi dvs. mai puţine jumări, la volumul dvs., în așa fel încât să înțelegeți că există posibilitatea…

Ziarist: 120 de lei cum vi se pare kilogramul?

Petre Daea: Este un preț al interesului pentru domeniu și al respectului față de munca lor. Fiecare dintre noi… nu e bine niciun kilogram să luăm, iar la dvs. nu prea e bine, la mărimea pe care o aveţi, să luaţi un kilogram de jumări. Vă ajunge 100 de grame.

Petre Daea (după câteva minute, strigând către o vânzătoare de jumări): Dă jumara lu’ băiatu’! Unde-i băiatu’?

Ziarist: Auziţi, domnule ministru, aveţi o problemă cu persoanele grase?

Petre Daea: Nu. Am o problemă cu persoanele inteligente ca dvs. … şi veniţi lângă mine, aici, şi să vă răspund şi eu tot aşa cu oferta aceasta.

Ziarist: Credeam că aveţi probleme cu persoanele grase.

Petre Daea: Nu am.

Ziarist: Sigur nu aveţi?

Petre Daea: Nu am niciun fel de problemă. Am toată dragostea pentru oameni indiferent cum arată, iar dvs. arătați atât de bine încât vă ofer o jumară.

Ziarist: Păi, m-ați făcut gras şi acum….

Petre Daea: Nu v-am făcut gras, vă fac cum sunteţi.

Ulterior, într-o declarație la Antena 3, Daea și-a cerut scuze. El spune că l-a sunat și pe jurnalist pentru a-i prezenta scuze. Dar în intervențiile televizate, a continuat să-și jignească victima, fiind incapabil să conștientizeze gravitatea derapajului său discriminatoriu.

La două zile după declarațiile abjecte ale lui Petre Daea, nici conducerea PSD (Marcel Ciolacu), nici cea a Guvernului (Nicolae Ciucă) nu a anunțat sancționarea ministrului grobian.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Boicotacii. O campanie de tip AUR-ist în care s-au implicat și oameni serioși. Sau cum poți să faci rău convins fiind că faci bine

* Restaurație totală: PSD-ista care vedea „coarnele diavolului” la protestele #Rezist, numită de Ciucă șefă la Directoratul Național de Securitate Cibernetică!

* Jaf pe banii PNRR: nașa PSD-istului Alfred Simonis și verișoara ei câștigă contracte în serie, pentru „consultanță IT” de „digitalizare a instituțiilor”. 40 de contracte de peste 500.000 de euro doar în 2022!

* La Iași s-a ținut ședința prietenilor Rusiei. Lista „suveraniștilor” invitați: Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada, Marga, Cerva, Lasca, Tudorel Toader, Iosefina Pascal, Capsali, Diplan etc.

* Super-finală mondială: Argentina – Franța, dar și două mari erori de arbitraj în semifinale, ambele în favoarea favoritelor

* Croația – pentu a treia oară pe podium la Campionatul Mondial, în 24 de ani! Cum a ajuns Mare Putere a fotbalului o țară de 3,9 milioane de locuitori

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here