Drulă schimbă directorul de la CFR Călători. Printre obiectivele lui Ovidiu Vizante: digitalizarea companiei, creșterea veniturilor, extinderea serviciilor

4
5896
Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, continuă schimbările majore care i-au ostilizat deja o însemnată parte a clasei politice: l-a numit director general la CFR Călători pe Ovidiu Vizante, care vine din mediul privat. Noul director începe mandatul pe 20 aprilie.

Ovidiu Vizante a fost director general al companiei private Rail Cargo și are, printre obiectivele majore la CFR Călători, aducerea societății în Secolul XXI în ce privește digitalizarea, favorizarea serviciilor pentru navetiști și implementarea de facilități pentru persoanele care folosesc biciclete.

Noul director de la CFR Călători a lucrat atât la CFR, cât și la companii feroviare private

Noul director al CFR Călători este specializat în managementul operațiunilor, al bugetelor și dezvoltarea proceselor pentru creșterea vânzărilor.

E absolvent de master la Universitatea Politehnică București în transport și logistică. A lucrat atât la stat, ca manager de trafic la Regionala CFR Brașov, cât și la companii feroviare private.

Noul director îl înlocuiește pe Dan Costescu. Fostul manager al CFR Călători ajunsese în funcție în calitate de apropiat al fostului ministru al Transporturilor, Lucian Bode (acum ministru de Interne). Costescu ocupase și postul de ministru al Transporturilor în 2016, în Guvernul Cioloș, dar atunci n-a rezistat decât 6 luni, fiind schimbat de premier pentru că în mandatul său proiectele de infrastructură au stagnat.

Deciziile lui Drulă au stârnit deja animozități. Puternicul sindicat al lucrătorilor de la Metrorex, condus de baronul Ion Rădoi, îi cere demisia și duce un război de uzură cu el după ce ministrul a schimbat conducerea companiei și a pornit demolarea buticurilor ilegale amplasate de sindicaliști în stațiile de metrou. De asemenea, ar fi apărut nemulțumiri inclusiv printre partenerii de coaliție pentru că Drulă a schimbat șefii mai multor companii de stat, eliminând și zeci de persoane din clientela politică. Printre punctele critice ar fi și reforma inițiată la TAROM, în urma căreia sute de persoane ar urma să fie restructurate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu! Ministrului i-a fost fatal ordinul semnat pe șest de adjuncta sa, care pleacă și ea

* USR-PLUS condiționează rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîțu, după demiterea lui Voiculescu

* Miniștrii USR-PLUS au boicotat prima ședință de guvern fără Vlad Voiculescu!

VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețintă”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

Firma ex-ministrului Sebastian Vlădescu, judecat pentru corupție, se ocupă de mententanța TIR-ului ATI defectat la „Victor Babeș”. Sincopa a dus la moartea a 3 pacienți Covid

VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

4 COMENTARII

 1. Iar pe Drulă, dacă mai continuă cu această CURĂȚENIE-și-REFORMĂ în Ministerul Transporturilor, îl… SCHIMBĂ Cîțu/P.N.L.-ul!!!!!!

  (Și-așa se-aude că vrea înapoi, ministru la Transporturi,… PANARAMA de Lucian Bode!!!!!!!!!!!!!!!)

 2. Se pare ca asta e singurul USR-ist care are sange-n vine si stie ce face!!!! Daca merge pe competenta si nu pe favoruri de partid lumea o sa-l vada si-l va aprecia. Sper sa nu fie precum cacarauca careia ii curgeau balele doar vorbind de pozitiile din concentrate pe care le aveau PSD si PNL inainte de alegeri.
  Personal, dupa rateul cu Vladut, aerele lui Ciolos si incompetenta lui Barna ii vad cazand la 5% la urmatoarele alegeri. Nu vad competenta pe care o urlau inainte de alegeri, vad o gasca care incerca doar sa-si puna oamenii pe functii, la fel ca si celelalte partide pe care le blameaza, iar din pacate majoritatea oamenilor lor sunt absolut incompetenti, luati din ONG-uri care iau doar bani de la stat si care fac doar zgomot si nu fapte.
  Pacat, credeam ca vor fi mai diferiti decat ce aveam inainte, dar acum USR e doar o mare dezamagire mare.

  • NU a fost niciun „rateu cu Vlăduț”, doar că Vlad Voiculescu a fost un ministru prea REFORMIST pentru gusturile P.N.L.-ului, la fel cum sunt, de altfel, toți ceilalți miniștri ai Alianței U.S.R.-P.L.U.S.!

   Cu o excepție sau două (maximum!), miniștrii din P.N.L. sunt niște… CATASTROFE!

   Dacă va continua așa, pe linia… „reformismului” DOAR-de-fațadă/NUMAI-declarativ, P.N.L. va avea soarta P.N.Ț.C.D.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here