USR-PLUS condiționează rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîțu, după demiterea lui Voiculescu

9
1294
Dan Barna - Florin Cîțu

Alianța USR-PLUS, întrunită miercuri de urgență după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, condiționează rămânerea în coaliția de guvernare de plecarea premierului Florin Cîțu din fruntea Executivului, informează G4Media citând surse din interiorul celor două partide.

Cîțu a trimis miercuri către președintele Iohannis decretul de revocare a lui Vlad Voiculescu din postul de ministru al Sănătății și a Andreei Moldovan din postul de secretar de stat. Președintele a semnat imediat documentele.

Interimar la Sănătate este vicepremierul Dan Barna.

Demisia lui Vlad Voiculescu este cerută vehement, încă de la instalarea sa, de PSD, oligarhi, toți baronii din Sănătate și, în ultimele săptămâni, de mai mulți lideri din PNL. Ziaristii.com a scris ieri despre miza din spatele campaniei împotriva lui Vlad Voiculescu: bugetul de 9 miliarde de euro al CNAS.

Surse din USR-PLUS au declarat pentru G4Media: “După cum a procedat cu demiterea lui Voiculescu, nu vedem nicio soluție în care Cîțu ar putea să continue ca premier într-o coaliție cu USR-PLUS”.

Ședința USR-PLUS a început la ora 12.00.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețintă”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

* De ce s-a zvârcolit Mafia să-l lichideze pe Vlad Voiculescu: a început concursul pentru numirea noilor șefi la CNAS. Miza: 45 de miliarde de lei

* Firma ex-ministrului Sebastian Vlădescu, judecat pentru corupție, se ocupă de mententanța TIR-ului ATI defectat la „Victor Babeș”. Sincopa a dus la moartea a 3 pacienți Covid

* Neculai Onțanu și nepoata lui Gabriel Oprea – condamnați definitiv: 3 ani de închisoare cu suspendare și 8 ani de încercare. Suma confiscată în dosar: 3.677.750 de euro

* VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

9 COMENTARII

  1. USR exagereaza. Ceva echivalent ar fi fost demisia tot a unui ministru de la liberali nu a premierului. De exemplu Bode-prietenul interlopilor. Ar fi fost o remaniere de ambele parti egala ca pondere desi contribuie cu voturi diferite la guvernare. Insa a cere demisia premierului in contrapartida e prea mult.

  2. MAFIA a câștigat, CAAA… ÎNTOTDEUNA CÂND ESTE ȘI P.N.L. LA GUVERNARE!!!

    Dacă erau oameni corecți (măcar… cât-de-cât!), P.N.L.-iștii trebuiau să-i cheme la discuții pe PARTENERII-de-COALIȚIE (!!!!!!!) și să le propună o… REMANIERE-a-Guvernului, de tipul: noi îl schimbăm pe „X” (de pildă:… NULITATEA de Bode, de la Interne!), voi îl înlocuiți pe „Y…

    AȘA se lucrează într-o COALIȚIE: premierul P.N.L.-ist săăă… DEMITĂ pe cine vrea el (adică: DISCREȚIONAR!) doar… de la el din partid!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here