Angajaţii Realitatea TV nu mai au voie să intre în sediu

2
5126
Guşă şi cu Hoandră au îngropat prima televiziune de ştiri

Angajații Realitatea TV au primit în această dimineață înștiințare că nu mai au voie în sediu. La intrarea în sediul de televiziune, angajații au primit câte o hârtie pe care în care li se spune ca nu vor mai avea acces în clădire.

Pe scurt, nota primită de angajați îi anunță că au voie să intre numai în scopul preluării bunurilor. Nota menționează că este vorba de „evacuarea birourilor”, dezvăluie PaginadeMedia.ro.

Realitatea Media SA este o societate aflată în insolvență. La începutul acestei luni, Curtea de Apel București a respins planul de reorganizare, urmând ca instanța să „trimită cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media SA”.

Notele de evacuare de astăzi vin după ce în cursul zilei de ieri, angajații postului au fost anunțați printr-un e-mail intern că trebuie să părăsească „numai ușa rotativă” (intrarea principală) și că dacă folosesc alte uși de acces în clădire „se declanșează o alarmă”.

Situaţia în care a ajuns Realitatea TV este în mare parte răspunderea actualei conduceri, în frunte cu Cozmin Guşă, manager, co-patron, director editorial, realizator de emisiuni etc.. Omul care face de toate, orice, dar nu face nimic bine.

A compromis editorial un post TV anti-Ciumă Roşie

Guşă nu doar că a îngropat managerial televiziunea, dar a şi compromis-o editorial prin tot felul de decizii pe placul PSDragnea.

În weekend, Cozmin Gușă, co-patronul postului Realitatea TV, și-a pus cortul manipulărilor la Slatina, în generoasa găzduire a baronului Paul Stănescu (PSD), care i-a asigurat inclusiv folcloriste.

Într-un județ roșu, majoritatea invitaților săi au fost PSD-iști, iar partidului-mafie i-a fost făcută o propagandă deșănțată.

Apogeul dezinformării a fost anunțul lui Gușă privind un așa-zis sondaj făcut „de nemți și de francezi”, potrivuit căruia PSD ar avea 35%, PNL „în jur de 20%”, iar USR-PLUS sub 15%.

Ca să crească efectul manipulării, Gușă a dat ordin echipei din regie să ruleze pe ecran – și pe banda de jos, dar și pe cea de sus – titluri de genul „Gușă: PSD are 35% în sondaje” și „Gușă: PNL are în jur de 20% în sondaje”. De observat că un sondaj-fantomă, neatribuit cuiva concret, devine „sondaje”, la plural, insinuând parșiv că mai multe sondaje,ba chiar toate sondajeledau cifrele astea.

În realitate, există un singur sondaj asumat la nivel european, deci și de „nemți și francezi” – vorbalui Gușă. Chiar în această săptămână, un sondaj realizat de Kantar, în toată UE, pentru Parlamentul European a dat următoarele rezultate: PNL 25,2%, PSD, 21,5%, USR-PLUS 17,7%.

Față de aceste rezultate, Gușă a scos din burtă +13,5% pentru PSD, – 5,2% pentru PNL, minus câteva procente și pentru USR-PLUS.

CITIŢI ŞI:

Gușă inventează sondaje în favoarea PSD. Manipulare grosolană împotriva PNL și a USR-PLUS

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

Masacrul din Sri Lanka. Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri, însă, i-au murit 3 din cei 4 copii

Guşă îl apără pe Tudorel prin şeful postacilor PSD! Harabagiu este autorul mesajului distribuit în filialele PSD că Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea

Victorie mare la Miami: Niculescu o bate pe Muguruza! Halep și Andreescu avansează, avansează…

Mircea Badea despre ziariştii interzişi de Tudorel: „Nişte puroaie, javre care fac fake news, jivine”. Radu Tudor le ia apărarea

Herjeu, sluga mogulilor în CNA, atac la cei care au desfiinţat făcătura anti-Kovesi, de la Antena 3

Ministrul Bădălău, scuipat de „Ceauşescu” la ieşirea din B1 TV. „Vă piş… pe Diaspora?! Nu vă e ruşine?”

Europa dă de pământ cu ordonanţele pro-corupţie ale clanului Tudorel-Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu. La loc comanda, penalilor!

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here