PENIBIL: Guşă şi-a adus copilul în emisiunea sa de la Realitatea TV

5
5567

Plecarea lui Rareş Bogdan de la Realitatea TV a lăsat televiziunea într-un gol şi de audienţă, dar şi de repere moral-profesionale.

Ies tot mai clar la iveală combinaţiile politice ale „co-patronului” Cozmin Guşă, vezi alianţa cu Sebastian Ghiţă – un duşman al publicului Realitatea TV devenit furnizor de subiecte pentru publicul Realitatea TV (atacurile la Kovesi).

Mai nou însă, Guşă ridică miza transformării postului TV (deţinut împreună cu Maricel Păcuraru) într-o feudă personală. Ieri seară l-a adus în emisiune pe fiul său, Andrei Guşă, despre care a vorbit ca fiind „diaspora”!

„Şi-acum să vedem cum gândeşte tânărul Guşă, venit tocmai de la Amsterdam”, l-a introdus Guşă-senior pe Guşă-junior în emisiune.

Ca şi când tineretul României începe cu odrasla co-patronului de la un post TV devenit epava unei televiziuni altădată respectabile, unde afacerile de familie erau cel puţin ţinute departe de ochii publicului.

Din peisaj n-a lipsit, evident, eternul Hoandră, cărat de „co-patron” prin ţară mai mult pe post de mobilă câtă vreme abia dacă apucă să deschidă gura în emisiunile tot mai penibile realizate de şeful său de la Realitatea TV.

CITIŢI ŞI:

Guşă îl apără pe Tudorel prin şeful postacilor PSD! Harabagiu este autorul mesajului distribuit în filialele PSD că Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea

Victorie mare la Miami: Niculescu o bate pe Muguruza! Halep și Andreescu avansează, avansează…

Mircea Badea despre ziariştii interzişi de Tudorel: „Nişte puroaie, javre care fac fake news, jivine”. Radu Tudor le ia apărarea

Herjeu, sluga mogulilor în CNA, atac la cei care au desfiinţat făcătura anti-Kovesi, de la Antena 3

Ministrul Bădălău, scuipat de „Ceauşescu” la ieşirea din B1 TV. „Vă piş… pe Diaspora?! Nu vă e ruşine?”

Europa dă de pământ cu ordonanţele pro-corupţie ale clanului Tudorel-Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu. La loc comanda, penalilor!

5 COMENTARII

  1. Momente jenante. Am inteles că la un moment dat dl Mandachi (cel cu metrul de autostrada) a și plecat din emisiune.
    Un lucru nu înțeleg : ce caută Robert Turcescu la tezaurul folcloric gușist ?!

  2. Am urmarit cateva minute emisiunea , juniorul Gusa saracul este daca va vine sa credeti ca e posibil, chiar mai putin dotat intelectual decat seniorul si un agramat ca veve. Nu face saracul acordul subiectului cu predicatul, numai Hoandra e constant, ii perie partea dorsala juniorului cu acelasi entuziasm cu care ii perie patea dorsala seniorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here