vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsPersoanele de peste 65 de ani pot ieși din casă șapte ore...

Persoanele de peste 65 de ani pot ieși din casă șapte ore pe zi: între 7-11 și 19-22

-

În cadrul declarației de presă de astăzi – luni, 27 aprilie -, după întâlnirea cu mai mulți miniștri, președintele Klaus Iohannis a anunțat modificări importante și în privința deplasării persoanelor de peste 65 de ani.

„O a doua temă, foarte importantă” – după cea a încheierii anului școlar -, „pe care am discutat-o și am luat o decizie, se referă la persoanele de peste 65 de ani, care în momentul de față, conform unei ordonanțe militare, pot ieși la anumite ore, între 11.00 și 13.00”, a spus Klaus Iohannis.

„Având în vedere că vremea se încălzește, că intervalul stabilit a fost considerat prea scurt, începând de astăzi, tot prin ordonanță militară, se va schimba acest interval. Deci, persoanele de peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale zilnice: dimineața de la ora 7.00 până la ora 11.00 și seara de la ora 19.00 până la ora 22.00, când vor putea să iasă din casă, fie pentru cumpărături, fie pentru a face un pic de mișcare în jurul casei sau în jurul blocului”, a explicat președintele.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Radu Moraru, delir în serial: Iohannis îi bagă pe bătrâni în case ca să-i omoare, lăsându-i fără vitamina D de la soare! E aliat cu Bill Gates, care vrea să acopere soarele!

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Mulțumim din inimă partidului!!!!…apropo cât ne mai batem joc de bătrâni ???… așa pour les fleurs de cucu…!!!..se pare că asta e un nou tratament cu raze de lună!!!..pe când cu raze de soare?…

  2. Cea mai mare prostie – daca covidu’ asta „se iegxista”: trebuia 9-11 si 19-21 sau 21:30 – ca dupa aia dau peste ei RROMII… pana la 9 dimineata merg sclavii de la privat la munca sa tina tarfele bugetare in spate – nu trebuie sa se inghesuie si pensionarii dimineata devreme in tramvaie si autobuze – ca oricum le-a redus mult numarul vaca Fi rea! – aia care face „jimnastica la sol” cu Pandelica…
    D-le Cartianu, poate intelegi ca ce spun e de bun simt…

  3. Cea mai mare prostie ,va băteti joc de oamenii peste 65 ani,uni sînt puternici,care vor să se plimbe în aer liber,ne-ai îngrădit acest drept. Nu ati luat in considerare macar programul magazinelor farmaciilor care deschid la 8.faceti o discriminare de vîrsta, nu sîntem la pușcărie? Toti sîntem oamenii,care am muncit o viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -