VIDEO. Moartea crâncenă, la 31 de ani, a unui as al motociclismului: jurnalistul care a creat comunitatea „Pe Motoare”

0
17554
Cristian Predoi, cu o lună înaintea morții

Cristian Predoi, renumit jurnalist moto şi creator al comunităţii „Pe Motoare”, a murit vineri într-un accident de motocicletă pe un drum judeţean din Suceava, la vârsta de 31 de ani.

Motociclistul era originar din județul Mehedinți, absolvent al Colegiului „Gheorghe Țițeica” din Drobeta Turnu Severin, dar se stabilise în Otopeni, județul Ilfov.

Mare amator de motociclism, Cristian Predoi se afla într-o călătorie prin ţară. Sfârşitul i-a venit în după-amiaza de vineri, 16 iulie, într-o curbă de pe un drum judeţean, la Şaru Dornei, județul Suceava.

Carosabilul era umed, iar Cristian Predoi a pierdut controlul motocicletei BMW, părăsind carosabilul şi izbindu-se de o maşină, fiind proiectat apoi într-un gard.

Deşi a supravieţuit impactului, Predoi a început să acuze stări de rău, în drum spre spital. A murit din cauza leziunilor interne.

Cristian Predoi și prietena sa: motocicleta

„Să mergi cu mașina e ca și cum te-ai uita la un film, să mergi cu motocicleta e ca și cum ai juca în film”

Jurnalistul moto Cristian Predoi era, printre altele, creatorul comunităţii de motociclişti „Pe Motoare”. Cu ani în urmă, el a realizat multe emisiuni radio cu teme din lumea motocicliștilor.

Predoi avea o vorbă, pe care o repeta de câte ori avea ocazia: „Să mergi cu mașina e ca și cum te-ai uita la un film, să mergi cu motocicleta e ca și cum ai juca în film”.

Duminică dimineaţa, Cristian Predoi se afla la Topliţa, județul Harghita, de unde a postat ultima fotografie pe Facebook. „Nu întreba… filmul vine în curând”, a scris el în engleză, amuzat, pozându-se alături de câțiva localnici. „Super băieţi. Ne-au ajutat cu scule să ne reparăm motorul”, a adăugat el într-un comentariu.

Luna trecută: „Sunt optimist, ceea ce vă urez şi vouă”

În urmă cu o lună, pe 18 iunie, Cristian Predoi a înregistrat un mesaj pentru Colegiul Naţional „Gheorghe Ţiţeica” din Drobeta Turnu Severin, pe care l-a absolvit în 2008. „Sunt optimist, ceea ce vă urez şi vouă”, a transmis atunci Pedoi.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

* Planurile lui Dragnea: vrea să se opereze la prietenii din Israel, apoi începe răfuiala cu actuala conducere a PSD

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid fără personalitate”

VIDEO. Cei trei care l-au întâmpinat pe Dragnea după pușcărie: Carmen (mândra din tinerețe), Irina (mândra de la bătrânețe) și Codrin (pajul favorit)

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here